Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - emeklilik zamanı
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

emeklilik zamanı View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Sun Dec 12, 2010 10:58 am Reply with quoteBack to top

" Hmm oyle olmustu evet... Gerci o cehennemi yoneten Tanri da bizi destekliyordu ya da en azindan oyle demisti zamaninda... O zamanlar karisikti kardeess. Nasil desem, diyarin kiyametten once kiyamete yakin zamanlarindan biriydi, bircok tanri dusmus yeni tanrilar yukselmisti. "

Biraz dusundukten sonra ekledi " Ben de o zaman bir Tanrinin hizmetindeydim saniyorum. "

SacoKhan
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Sun Dec 12, 2010 9:26 pm Reply with quoteBack to top

"Neredeyse hepimiz öyleydik..."

Burnunu çekti...

"Bütün bu sessizlik onların gidiÅ?inden beri var..."

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Dec 13, 2010 7:39 am Reply with quoteBack to top

'' Barmen'e bakıp... biran cok güzeldir umarım ama bir bira göremedik hala Yoksa tanrılarla beraber biralarda mi gitti...''

Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger
    SacoKhan
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Mon Dec 13, 2010 8:14 am Reply with quoteBack to top

"Yok efendim ne münasebet, biraz heyecanlanınca aklım uçtu. Alın iÅ?te biranız"

Hancı gülümsüyordu, kalabalıÄ?ı özlediÄ?i her halinden belliydi...

Forum Yöneticisi

PostPosted: Mon Dec 13, 2010 2:23 pm Reply with quoteBack to top

Ozan bir an aklina bir sey gelmis gibi dogruldu. Karsisinda duran adama, Logan'a dikkatle bakti. "O cehennemin Tanrisinin sovalyelerinden birisi... Onun da adi Logan'di. " dedi, sonra karsisindaki adama sordu.. "Sen onu taniyor musun acaba? "

Logan
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Dec 13, 2010 3:54 pm Reply with quoteBack to top

Logan bir anda kahkayı bastı...

'' Ewet hemde cok yakından, babam onun ne kadar onurlu ne adar cesur bir Å?ovalye oldugunu anlatır durudu Babamın hayatını kurtarmıÅ? babam daha cocukken dedim ya sizlerin hikayeleri ile büyüdüm...''

Logan SAndalyeden Kaykılarak belindeki kuluçları kırarcasına bir gerildi.

'' o Yüzden babam bana onun adını vermiÅ?tir ve ölürken de ''''''' ne Olursan ol onurlu ol yeter'''''' demiÅ?ti bana ''

Logan birasından bir yudum aldı

''Logan Cehenlemin tanrısının deÄ?il Ã?lüm ve Adalet Tanrısının Å?ovalyesi idi''

mumun hafif rüzgardan dalgalanmasını izledi bir mühdet
    Gözlerini kıstı

''Babam öle derdi ''

Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF
    Illyra
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Wed Dec 15, 2010 7:55 am Reply with quoteBack to top

Gnome'a bakarak baÅ?ını olumlu anlamda sallıyordu, bir yandan da içini çekti.

"Eskiler... Gerçekten güzeldi... Ama düÅ?ünüyorum da, Å?u an da güzel. En azından yaÅ?ıyoruz deÄ?il mi ? Eskiler efsane oldu, tozlu kitapların ve anıların içinde yaÅ?ıyorlar. Belki daha sonra biz de öyle yaÅ?ayacaÄ?ız kim bilir!"

Belindeki matarasının tıpasını açarak bir kaç yudum su içti.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 15, 2010 12:12 pm Reply with quoteBack to top

Illyra wrote:

"Eskiler... Gerçekten güzeldi... Ama düÅ?ünüyorum da, Å?u an da güzel. En azından yaÅ?ıyoruz deÄ?il mi ? Eskiler efsane oldu, tozlu kitapların ve anıların içinde yaÅ?ıyorlar. Belki daha sonra biz de öyle yaÅ?ayacaÄ?ız kim bilir!"

''Eyer Hala Eskiler Anılarınızda yaÅ?ıyorsa bir umut var demektir''
    kadına baktı matarasından su içmesini bitirince

''Å?ovalye Loganın En büyük korkusu idi unutulmak ve bunu biliyordu Tanrısı o yüzden Sonsuza kadar Oren 'in tapınaÄ?ında yatacaktır''

''Babamın sözlerinden biri idi.''

'' her ne kadar fazla haz etmesemde Å?ovalyelerden Logan'ın SEvdiÄ?i için savaÅ?ması güzel bir Å?eydi...''

Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Fri Dec 17, 2010 1:17 pm Reply with quoteBack to top

Hmmm diyerek dusundu Firble... Karsisindaki cocuga ne diyecegini dusunuyordu. "Oren" dedi, Logan'a... Cok farkli bir Tanriydi, yani aslinda bakarsan anlayacagin, cok degisik bir hikayesi vardi onun en baaaaastaaaaan sonunaaaa kadar.... Tanri olarak da karanlik ile isik arasinda surekli gidip geldi Oren anlayacagin yani... " Sonra birkac saniye durdu, onune dogru sanki olmayan bir seyi seyreder gibi bakti. " Ve evet bir cehennemi vardi Oren'in korkunc bir cehennemi hem de... "

Sonra olabildigince anlayisli gorunmeye calisarak Logan'a bakti. " Hicbir sey sonsuza kadar surmuyor ki cocuk" dedi Logan'a. " Oren'in Tanriligi biteli cok oldu... Tapinaklarindan ayakta kalan var midir bilmiyorum dogrusu. "

Sonra matarasindan su icen hanima dondu. " Aslinda eskiler de yasiyor hanimim" dedi. " Aslinda biz de birikmis onca aninin hikayenin yarattigi insanlariz, bu Dunyanin yaptigi bir sey de hikaye biriktirmek iste... Elbette kimileri unutuluyor ama birileri yok olsa da, surekli gecmisin hikayeleri yeni hikayeleri yaratiyor. " " Ama haklisiniz bugun de guzel, bugun ve diyarin bugunku hali de... Bu kadar zaman gecince gnom yasadigi anin da degerini anliyo iste.. "

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum