.
Yok o öyle deÄ?ildi; "Sen düÅ?ük atarsan.." Å?eklinde "Sen" kelimesi iyice vurgulanmalı!
Grup elemanları bir zindanı basmıÅ?tır ve türlü yaratıkların saldırırlarına ek olarak, düÅ?man büyücüsünün alan etkili bir büyü saldırısına karÅ?ı "save"lerin atılması gerekiyordur. Burda wizard düÅ?ük atarsa ölüyor, bard düÅ?ük atarsa ölüyor, cleric düÅ?ük atarsa ölüyor ama fighter düÅ?ük atarsa herkes ölüyor. Evet çünkü "fighter ölürse bütün grup ölür!"
Ya bir zamanlar sitenin OcakbaÅ?ı ile beraber en hareketli bölümü olan burasının pasifleÅ?miÅ? olmasından dolayı ben pek dahil olmadıÄ?ım halde üzülüyorum...
Ya bir zamanlar sitenin OcakbaÅ?ı ile beraber en hareketli bölümü olan burasının pasifleÅ?miÅ? olmasından dolayı ben pek dahil olmadıÄ?ım halde üzülüyorum...
Ã?ok güzel oyun düÅ?üncelerim var ama zamanım yok pek. Å?u aralar oyun grubumla konuÅ?tum birde site üzerinden oynayalım diyorlar. Hafta içi herkes kendi evinden yazabileceÄ?i hoÅ? bir kurgu peÅ?inde. Ã?nümüzde ki bir hafta içerisinde açıp açmayacaÄ?ım belli olur.
O zamana kadar esenle kalın..
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum