Author |
Message |
FaRaSTu
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jul 24, 2006 5:06 pm |
|
Blood Mage benim çok ilgimi çekiyor. Byüsel rituelleri kan akıtarak gerçekleÅ?tiriyo. Bu da tabii arada bir orasını burasını kesmesi anlamına geliyor
Müslüm hayranlarından süper Blood Mage olur:P
Saygılar... |
_________________ To Live is To Die! |
|
Back to top |
|
|
DeMRaN
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 23, 2006 10:09 am |
|
Fireguard Prestij classını çok severim. Ã?zellikle Evocation çalıÅ?mıÅ? olan invokerların üzerine çok hoÅ? olur. Fireball- Delayed Blast Fireball tarzı büyüleri düÅ?manlarında Cehennem azabı yaratabilecek seviyeye geliyor. Verdikleri hasarın yüksek düzeyde artması bir yana alanlarına kadar her türlü etkileri artıyor. Birde bu büyüler üzerine maximize tarzı özellikler koyduysan vay bu büyüyü attıÄ?ın yaratıÄ?ın haline. Ciddi anlamda FRP dünyasında görülmemiÅ? toplu katliamlar yapabilecek seviyeye gelirsiniz...
20. Level birinin Normal Delayed Blast Fireball üzerine (20D8) Fireguard Prestige Classlı bir büyücünün %25 daha geniÅ? alan ve %25 daha fazla hasar verme özelliÄ?ini ekleyin. Onunda üzerine bu büyünün Empowered olduÄ?unu düÅ?ünün yani x1.25, üzerine maximize spell feati ile maximum damage vermesini saÄ?lasanız, yani direk olarak 250 damage oluyor 40 feetlik bir alan içinde.
Birde iki tane delayed blast fireball'u yanyana atıp uzaktan izlediÄ?inizi düÅ?ünün. Å?enliÄ?i hayal edebiliyor musunuz? Ciddi anlamda çok saÄ?lam bir orduyu göz açıp kapayıncaya kadar yok edebilecek birÅ?ey bu... |
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Thu Nov 23, 2006 10:40 am |
|
Hmm Archmage tabiki en klasik cevap oalbilecektir ve daha yaygındır diÄ?er prestij classlara göre bir çeÅ?it amir memur iliÅ?kisi kurarlar diÄ?er magelerle.
Ama en favorim daha ben buraya yazmdan Hakanın aha Å?imdi yazıyor diyeceÄ?i gibi Magister'dir.
Aslında bir prestij classı deÄ?il bir seçilmiÅ?lik davasıdır. Magisterler hep yanlıÅ? deÄ?ierlendirilip yanlıÅ? algılanmıÅ?tır. Aslında bir eÄ?itmen vazifesi görmektedir.
Faerun üzerinde genel büyü platformu üzerine en fazla bilgiye sahip olan kiÅ?ide demek yanlıÅ? olmaz kanımca.
Magister ayrıca bir ünvandır ve zamanla baÅ?kasına geçer. Aynı zaman mekanında sadece bir magister mevcuttur (zaman yolculuÄ?u olmamıÅ?sa).
Daha ayrıntılı bilgi için Magic of Faerûn kitabına bakabilirsiniz.
Saygılar... |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
|
|
DeMRaN
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 23, 2006 8:43 pm |
|
Elminsterın gizliden gizliye Büyü Lordlarının konuÅ?masını dinlerken bir anda içeri giren yaÅ?lı bir adam vardır. İçerdeki Büyücü Lordları ona gülmüÅ?tür ama adam terör estirip hepsini yokedip gitmiÅ?tir ve Elminster ile karÅ?ılaÅ?mıÅ?tır. Magister dediÄ?in seçilmiÅ? kiÅ?i o dönemde oydu sanırım deÄ?il mi? |
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Thu Nov 23, 2006 9:08 pm |
|
O kitabı okumadım magister olup olmadıÄ?ını bilemicem ama magistere en güzel örnek the first magister Azuth olur sanırım. Sonrasında Tanrı oluyor zaten ve bundan sonra magister seçimi büyü tanrılarının ortak kararı ile olmaktadır. |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
|
|
Lixer
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Nov 27, 2006 9:05 pm |
|
DeMRaN wrote: |
Elminsterın gizliden gizliye Büyü Lordlarının konuÅ?masını dinlerken bir anda içeri giren yaÅ?lı bir adam vardır. İçerdeki Büyücü Lordları ona gülmüÅ?tür ama adam terör estirip hepsini yokedip gitmiÅ?tir ve Elminster ile karÅ?ılaÅ?mıÅ?tır. Magister dediÄ?in seçilmiÅ? kiÅ?i o dönemde oydu sanırım deÄ?il mi? |
Belki o belki deÄ?il ancak benim fikrim olmadıÄ?ıdır çünkü magisterlar asla o Å?ekilde fevri davranmazlar. Bu adam sadece Elmisnter`e karÅ?ısında olduÄ?u büyücülerin "en güçlü" olmadılarını gösteren küçük bir anketoddur, onları öldüren büyücü ise tahminimce güçlü ancak tarihsel olarak önemli olmayan bir karakterdir. |
_________________ Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!
|
|
Back to top |
|
|
DeMRaN
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Nov 27, 2006 10:39 pm |
|
Kadim günlerde, sihirbazlar, onları bütün cihanda güçlü yapacak ve cümle sihri idrak etmelerini saÄ?layacak olan Tek Gerçek Büyü'yü öÄ?renmek için çabaladılar. Bazıları bulduklarını söylediler; ama bu adamlara delirmiÅ? gözüyle bakıldı.
Ben bu "delirmiÅ?" büyücülerden birini bizzat gördüm. Kendisine yapılan büyüleri sanki hiç yoklarmıÅ? gibi umursamayabiliyor, her sihri sadece düÅ?ünerek tatbik edebiliyordu. Onun deli olduÄ?unu hiç düÅ?ünmedim... bilakis, huzurluydu, artık dürtülerden ve Å?erden arınmıÅ?tı. Bana Tek Gerçek Büyü'nün bir kadın olduÄ?unu söyledi, isminin Mystra olduÄ?unu... ve buselerinin muhteÅ?em olduÄ?unu.
Halivon Tharnstar,
Mystra'nın İkrarcısı
Kör Bir Büyücüye Hikayeler
Wyvern Yılı[/code] |
Back to top |
|
|
zalhonan
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Sep 01, 2008 7:02 am |
|
benim favorim transmogrifist..
ama bir yanlıÅ?ı düzeltmek istiyorum..cancer mage diyenler olmuÅ?..cancer mage caster leveli olan bir prestige class deÄ?il..zaten requirements'ına bakarsak görüyoruz ki en çabuk ranger üzerinden gidilir gibi duruyor..büyüsü falan da yok zaten..yalnızc kendi supernatural özellikleri |
_________________ güç içinde yükselen; |
|
Back to top |
|
|
Vitnai
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 21, 2010 4:42 am |
|
Chaos Sorcerer: "I'm in arcana and arcana in me." |