ben ailenizin tankı olaraktan worgen warrior alcam. tank/dps olurum (Å?aÅ?ırtıcı!!!)
Illyra da worgen druid olacak, ailenizin healer'ı. heal/dps gitcek.
tam olarak 3 kiÅ?i daha lazım.
Burda amaç beraberce eÄ?lenceli vakit geçirmek. Yoksa oturup bu karakterleri kasmak deÄ?il, toplaÅ?ıp oyunumuzu oynar çıkarız. Benim bloodfeather'da herhangi bir karakterim yok. bu serverdaki ilk karakterim olacak.
Neden alliance?
Açıkçası Illyra ve ben Horde ırklarını çok sevmiyoruz, alliance daha çok hoÅ?umuza gidiyor.
Neden Bloodfeather?
DeÄ?iÅ?iklik olsun diye pvp serverında oynamak istiyoruz. Bloodfeather nufüs olarak orta seviyede, faction olarak da dengeli bir server. Yakın zamanda server forumlarına bakarken bu server hakkında olumlu yazılar görmüÅ?tüm.
Neden böyle emrivaki yapıyoruz da tartıÅ?maya açmıyoruz?
Å?imdi öyle olursa her kafadan bir ses çıkacak, biri diyecek x server öbürü diyecek y server. biri diyecek ally biri horde. öyle olmasın eÄ?lencelik takılalım yani. TartıÅ?maktan dolayı hiç baÅ?layamayabiliriz. Neticesinde çok da özel bir sebebi yok seçtiklerimizin maksat adı belli olsun.
Nasıl olcak?
Mail yoluyla anlaÅ?caz bir saatte, toplanıp oynayabildiÄ?imiz kadar oynayıp çıkcaz. Genel olarak sürekli wow oynayan kiÅ?iler olmasını tercih ediyorum ki devamlılık olsun. karakterleri 85 yapamayabiliriz tabii ama gittiÄ?i kadar gitsin yani, bir-iki kere oynadıktan sonra devamsızlık olmasın. Bir de tabii bu açacaÄ?ımız karakterleri gruptan ayrı oynamayalım.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum