Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - İhanet Mektupları (Yorumlar)
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Ã„°hanet Mektupları (Yorumlar) View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    catboy
    Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Tue Dec 07, 2010 6:35 am Reply with quoteBack to top

Biliyor musun seni ayakta alkıÅ?lıyorum... :clap: :clap: :clap: :clap:

Ã?ünkü en heyecanla beklediÄ?im ve nasıl altından kalkacaksın diye de düÅ?ünüp durduÄ?um bir Å?eydi bu düÄ?ün olayı, ama sen öyle bir Å?ekilde bize düÄ?ünü yine mektup stilini koruyarak anlatmıÅ?sın ki çok Å?aÅ?ırdım okurken. Cidden çok da beÄ?endim. Bakalım diÄ?er mektuplar da düÄ?ünün sonrasını bize ne Å?ekilde anlatacaksın. Herhalde iki mektuba filan öykü tamamen biter gibi görünüyor...

Bu arada bu son mektupta çok fazla yazım hatası gözüme çarpmadı deÄ?il, özellikle bitiÅ?ik yazılması gereken bazı ki'leri ayrı yazmıÅ?sın. Neyse mektup olduÄ?u için bunu mektubu yazan böyle yazmıÅ? Å?eklinde yorumlayabiliriz deÄ?il mi? Smile
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's website
    Illyra
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Tue Dec 07, 2010 7:04 am Reply with quoteBack to top

TeÅ?ekkür ederim Catboy. Tabii ki düÄ?ünü de mektup Å?eklinde yazacaktım, yoksa Å?üphen mi vardı Smile

Yazım hataları tamamen bana ait. Henüz word yüklemeye üÅ?endiÄ?im, ve çok hızlı yazıp kontrol etmediÄ?im için hatalar olmuÅ?muÅ? olabilir. Crying or Very sad

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 09, 2010 3:47 am Reply with quoteBack to top

amaan hata dediÄ?inde "için iÅ? yüzü" iki harf yer deÄ?iÅ?tirmiÅ?. boÅ?ver Smile
    sen heyecana bak asıl .abbaw Very Happy ortalık resmen karıÅ?tı. devamını bekliyoruz özlemle.
    Lord Fmc, nam salmıÅ? Etbern
    21 Haziran...
    Londra
    :clap: :clap: :clap:

Forum Yöneticisi

PostPosted: Sat Dec 11, 2010 6:54 am Reply with quoteBack to top

Guzel olmus hikayenin yine mektubun icinde verilmesi. Bir de, mektubu yazan kisi bir yandan rezalet diyor ama bir yandan aslinda olayin dedikosunu yapmakan hoslandigini hissettim.

Adam kizi kacirdi, bakalim artik olaylar iyice gun yuzune cikmis gibi gorunuyor.

Illyra
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Sat Dec 11, 2010 11:50 am Reply with quoteBack to top

SaÄ?ol Firble. Eee düÄ?ün günü olaylar koptu gerçekten de, Lord'ta yapacaÄ?ını yaptı. Å?imdi acaba bulunacaklar mı, yoksa bir yerlerde gizli saklı mı yaÅ?ayacaklar mı, bunun anlaÅ?ılması lazım biraz da sanırım Smile

Sonraki mektuba az kaldı Wink

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Dec 13, 2010 1:41 am Reply with quoteBack to top

Aralık Ayı yarıÅ?masını deÄ?erlendirmek için "Ä°hanet Mektupları" duraÄ?ında indim ocakbaÅ?ımızın.
    Ã?ncelikle tarz çok hoÅ?uma gitti. Oy vermemiÅ?tim ankete ama bu tarzı koruman ve olayları hep birisinin aÄ?zından hitap ettiÄ?i baÅ?ka birisine Å?eklinde yazman hava katmıÅ?, böyle bir tarzı daha önce ne duydum, ne okudum. Elinize saÄ?lık efendim.

2. olarak seçtiÄ?iniz kelimeler, kurduÄ?unuz cümleler, ne yazdıysanız akıp gidiyor efendim. Ã?ok keyifli bir yazı olmuÅ?, ilk cümleleri biraz da umursamazca okuduktan sonra bir anda kendimi koltuÄ?um da doÄ?rulup heyecanlı bir Å?ekilde devam ederken buldum. Sonra "napıyorum ben ya, bi aÅ?k hikayesi okuyorum heyecanla" diye de sorguladım.

Küçük bir eleÅ?tiri: Å?u an itibariyle hikayeyi bir brezilya dizisinden ayrı tutan en önemli etken tarz ve yazının akıcılıÄ?ı. Bunu biraz daha kurguyla beslersen daha da keyifli bir hal alabilir diye düÅ?ünüyorum.

Kısacası enfes bir iÅ? çıkartmıÅ?sınız, ellerinize saÄ?lık, devamı da gelecektir umarım.

Kaleminiz asla kırılmasın!
    Ve tabi kalbiniz de...

Forum Yöneticisi

PostPosted: Mon Dec 13, 2010 7:53 pm Reply with quoteBack to top

TeÅ?ekkür ederim Artemis, beÄ?enmene sevindim. Bazen benim de bir frpworldte bir aÅ?k hikayesinin böyle beÄ?enilmesi tuhafıma gitse de, aslında çok hoÅ?uma da gidiyor. Catboy'la zamanında bu konu üzerinde bayaÄ?ı konuÅ?muÅ?tuk. Normalde yazdıÄ?ım aÅ?k hikayelerini burada paylaÅ?mıyorum, okunmaz filan diye, ama öyle pembe dozu fazla kaçmamıÅ? Å?eyler, yani saçmalamayanlar (ki öyle Å?ak kitaplarını bende sevmem) demek ki beÄ?enilebiliyormuÅ? Smile

Bitmesine bir iki mektup kaldı aslında ama, son mektup için düÅ?ündüÄ?üm Å?ey sanırım gerçekten büyük bir Å?eyler olacak.

Yeniden teÅ?ekkür ederim Smile

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 15, 2010 4:49 am Reply with quoteBack to top

edward ölsün Very Happy alacakaranlıktan beri o ismi sevmiyorum Very Happy ehehe
    yine alıp götürdün beni venedik kıyılarına. heyecan giderek tırmanıyor. sabırsızlık artmaya baÅ?ladı. mektubu yazanı bilmeden okumak çok zevkli. gerçi ilk paragrafta hemen tahmin edip okumaya devam etmekte güzel oldu.
    eyeye valla güzel Smile

Forum Yöneticisi

PostPosted: Wed Dec 15, 2010 7:58 am Reply with quoteBack to top

teÅ?ekkürler fmc, edward ismini seçmem de o yüzden zaten Smile

Site Admin
    Site Admin

PostPosted: Thu Dec 16, 2010 9:37 am Reply with quoteBack to top

Ã?ncelikle tarz konusunda bir Å?eyler söyeyim.
    Bence hikayenin mektuplar Å?eklinde anlatılması çok orijinal bir fikir. Zaten sanırım Illyra bunu tarz olarak çoktan benimsemiÅ?tir bu hikaye için ama ben yine de söyleyim. "Bence bunu deÄ?iÅ?tirmemelisin." Ã?ok hoÅ? bir fikir. Sanki gerçek belgeler okuyormuÅ?sun gibi bir his veriyor.

Konu hakkında aslında tahmin edeceÄ?in üzerine (biraz erkek aÄ?ırlıklı bir topluluk olduÄ?umuzdan belki) pembe dizi kıvamındaki hikayelere biraz ön yargıyla yaklaÅ?abiliriz. Yani anket yapsak çoÄ?umuz aksiyon filmlerini aÅ?k filmlerine tercih ederiz. Bayanlar belki de bu konuda daha duygusal.

Ama biraz düÅ?ününce frpworldde bir aÅ?k hikayesinin tutmasına Å?aÅ?ırmadıÄ?ımı farkettim. Ã?ünkü insanların yazdıklarından edindiÄ?im izlenime göre bir çoÄ?umuz duygusal ve romantik bir karakter taÅ?ıyor içinde.

Konu olarak gerçekten brezilya dizilerine benziyor. Fakat zaten pek seyretmememin sevmememin sebebi sadece konusu deÄ?il olayın iÅ?leniÅ? biçimi ve orjinallikten yoksunluÄ?u olurdu herhalde. Burada iÅ?leniÅ? biçimi gayet hoÅ? ve orjinal olmuÅ? Bu açıdan gerçekten tebrik ediyorum.

AÅ?k basit bir konu gibi gelebilir ama çözümlemesi çok karmaÅ?ık bir Å?ey. YazabileceÄ?imiz nice fantastik kurgu öyküsünden hikayenin içine ne kadar ihanetler Å?aÅ?ırtmacalar koyarsak koyalım daha Å?aÅ?ırtıcı ve anlaÅ?ılmaz olabiliyor. Belki doÄ?asında olduÄ?undan.

Ä°ltiraf etmek gerekirse düÄ?ünle ilgili mektubu okurken Gelinimizin kaçtıÄ?ını öÄ?renince içimden dizi izleyen teyzeler gibi "Kızııım naptın seeen" dedim =)

Eline saÄ?lık tekrardan

Illyra
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Sun Dec 26, 2010 3:50 am Reply with quoteBack to top

TeÅ?ekkür ederim Efla, beÄ?enme sevindim Smile Bitmesine bir bölüm kaldı gerçi, yeni yıla girmeden ben de bitirmek istiyorum.

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum