Author |
Message |
Feladul
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 22, 2010 2:23 pm |
|
Ben ve kuzenim uzun süredir istanbulda bir oyun arıyoruz fakat ne yazık ki ne zamandır hiç denk gelmedi.Geçen senelerde frpworldden iyi oyunlar bulmuÅ?tuk ve ama uzun zamandır girme imkanım olmamıÅ?tı. Her türlü oyuna baÅ?layabiliriz, maksat ısınmak.. kısacası önerilerede açıÄ?ız... |
|
|
Back to top |
|
|
Androner
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 22, 2010 4:32 pm |
|
selamlar, benim oynatmayı düÅ?ündüÄ?üm Fantastik bir Gurps oyunu var. Ä°letiÅ?ime geçelim. androner@gmail.com |
_________________ [img]http://images.quiz.wegame.com/production/personalities/34/badge.jpg[/img] |
|
Back to top |
|
|
Kilndar
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 23, 2010 12:52 am |
|
bu oyun arayıÅ?ınız siteden oynanacak oyunmu yoksa istanbuldamı eÄ?er siteden oynanacak oyun istiyorsanız aegron açıcak bi oyun yani öyle düÅ?ünüyordu enson hepberaber 1 oyun oynayalım derim ben |
|
|
Back to top |
|
|
Feladul
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Dec 24, 2010 11:21 pm |
|
istanbulda oynanıcak bir oyun dusunmustuk biz baslangıçta. DnD 3.5 edition ilk tercihimiz ama wod tarzı alternatif oyunlarıda dusune biliriz. İlk postumda belirtigim gibi maksat ısınmak |
|
|
Back to top |
|
|
occultsearcher
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Dec 24, 2010 11:27 pm |
|
Alternatif oyun olarak WoD oyunlarını görmeniz, düÅ?ünmeniz beni derinden sarstı... |
_________________ M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth" |
|
Back to top |
|
|
Feladul
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 25, 2010 4:51 pm |
|
Alternatif oyun olarak WoD'u belirtmem wod tecrubemin daha fazla olmasından kaynaklıdır. Ayrıca WoD oyunlarıda canım rp aleminin yegane oyunlarındandır . DnD fanıyım ama fanatigi degilim oynaya bilcek bi grup bulsam çok oynamak istedigim call of cthulhu var mesela çok merak ediyorum nasıl bil rp olabilir dogrusu ilginç olur. |
Last edited by Feladul on Sat Dec 25, 2010 8:48 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sat Dec 25, 2010 7:04 pm |
|
Ben de Call of Cthulhu oynamayı isterim doÄ?rusu. |
|
|
Feladul
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 25, 2010 8:51 pm |
|
arastırmıstım bir surede duydugum en iyimser cümle çok uzun süre oynadık ulastıÄ?ımız son nokta olayları bırak durdurmayı belki biraz yavaslattık olmustu. yani fazlasıyla zor bir oyunmus konuyu dagıtmıyalım arayıa devam |
|
|
Back to top |
|
|
Feladul
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 25, 2010 9:03 pm |
|
Bu arada andronerle haftasonları bir oyun için haberleÅ?tik ama Å?öyle bir durum var ki biz epey boÅ? beleÅ? adamlarız kuzenle ve baÅ?ka oyun arayıÅ?ımız devam ediyor . yok mu arkadaÅ?lar Å?öyle 7 / 24 boÅ? sabah akÅ?am oyun atıcak adamlar |
|
|
Back to top |
|
|
Bogus
Site Yazarı
|
Posted:
Sat Dec 25, 2010 11:52 pm |
|
|
Back to top |
|
|
Feladul
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 26, 2010 1:05 am |
|
tesekkurler yazılar için oynamayı çok isterim beni simdiden sayabliirsin eÄ?er gunler uyarsa |
|
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun Dec 26, 2010 3:55 am |
|
Feladul, aslında öyle 7/24 oynanacak türden bir Å?ey olursa çok hoÅ?uma gider benim. Herkesin böyle bir frp anısı var bir benim olamadı 4-5 saatlik one-shot oyunlar bir yere kadar Bogus'a da uyarsa öyle Call of Cthulhu oynarız, ben her türlü gelirim. |
|
|
Possessed
Site Ã?izeri
|
Posted:
Mon Dec 27, 2010 3:59 pm |
|
Bu baÅ?lıkta da oyun arayıÅ?ı vardı.
http://www.frpworld.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=203844#203844
Oraya yazdıÄ?ımın aynısını söyleyeyim, 16 Ocak civarı Ä°stanbul'a geleceÄ?im ve 1 ay buralardayım. Uzun soluklu bir oyun olabilir yani, isterim ben de. Tabii one shot'a da talibiz
Benim de DnD alternatif tercihim. Hiçbir Å?ey yoksa oynarım onu. WoD içimde kaldı, tam oynayacaktık arkadaÅ?larla, karakter kaÄ?ıtlarını hazırladık ama sonra olmadı, baÅ?layamadık. Androner saÄ? olsun GURPS'a bayıldım, her zaman varım ona. Call of Cthulhu'yu bilmiyorum, öÄ?renme amaçlı tabii ki oynamak isterim. Oturalım konuÅ?alım 16 Ocak'ta baÅ?layan her Å?eye varım. |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon Dec 27, 2010 5:51 pm |
|
Call of Cthulhu'yu öÄ?ren derim, beÄ?enirsin. HP Lovecraft'ın romanlarını oku. Adamın bir öyküsü "Masters of Horror" dizisindeki bir bölümdeydi hatta (baÅ?ka var mı bilmiyorum). Adam harbiden korku türü hikayelerin üstatı, Stephen King halt etmiÅ?, o derece
Aynen Possessed'e katılıyorum, CoC baÅ?ta olmak üzere GURPS tercihim, WoD ikinci seçenek ve artık hiç baÅ?ka bir seçenek kalmadıysa DnD
FRP World'e tekrar hoÃ…?geldin, sefalar getirdin. Nerelerdeydin yav |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 27, 2010 7:13 pm |
|
Yahu nasıl bir organizedir bu ! Yazın arasak kimseyi bulamazsın |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir |
|