Ã?algı parÅ?omen Sahneye girince Kendi Kendi me gururlanıyorum.Adminlerin balÅ?ının etini yiyip bu bölümü açtırıp ilk mesajını benim attıÄ?ım mesajlar bak hala devam ediyor..Yürüyün be arkadaÅ?lar.
Bende Gitar çalıyorum.Solo gitaristim.Allahın izniyle de NEy üflemeye baÅ?lıyorum..
Posted:
Thu Dec 21, 2006 6:32 am
Quote:
Bende Gitar çalıyorum.Solo gitaristim.Allahın izniyle de NEy üflemeye baÅ?lıyorum..
en çok çalmak istediÄ?im alet.Walla 1 sene kadar dawulla uÄ?raÅ?tım.genelde black.doom çaldım.Ne gariptirki en basit bir ritmi 2 ayda öÄ?rendim ama eÅ?Å?ek gibi çift kros giderim.Daha doÄ?rusu giderdim yaklaÅ?ık 5 aydır diil davul çalmak youtube haricinde görmedim bile.
_________________ Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iÄ?renç kılan gerçeÄ?in Ã…?eytani imaları görülebilir... Lovecraft
Sitede enstruman çalanlar var mı diye merak ettim. Belki beraber eÄ?lence amaçlı bir Å?eyler yapabiliriz bile.
Ben baÅ?layayım
Zamanında müzikle epey ilgilenmiÅ?tim. Ã?niversitenin ilk yıllarında Flüt kursuna baÅ?lamıÅ?tım (Yan flüt) Å?u aralar çok sık çalmasam da epeydir çalıyorum. D'arch diye senfonik/melodik metal grubu kurmuÅ?tuk (grup hala var ama ben grupta deÄ?ilim) orada çalmıÅ?tım
Bir süre önce pennywhistle (yinwhistle) edindim. Hani Å?u titaniÄ?in Å?arkısının ve Yüzüklerin efendisinde "Concerning Hobbits" temasında çalan düdüklerden. Ã?flemeli çalgılara biraz alıÅ?kın olduÄ?um için fena gitmiyor.
Aynı zamanda ocarina almıÅ?tım. Å?imdi o ne derseniz ben de görene kadar ne olduÄ?unu bilmiyordum ama "Legend of Zelda" oynayanlar varsa orada çalan düdükten bu da =) Youtubeda bir arama yaparak bir Å?eyler bulabilirsiniz.
Var mıdır baÅ?ka müzikle ilgilenen bir Å?eyer çalan?
Zamanında epey müzisyen vardı hatta sitede tanıÅ?an insanların müzik grubu kurduÄ?u bile olmuÅ?tu. Ey gidi günler...
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Orta seviye baÄ?lam çalardım kısa sap, uzun zamandır elime ldıÄ?ım yok gerçi..
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur.
Klasik gitar çalıyor, ney üflüyor sayılırım. Bu yaz Allah'ın izniyle güzel bir elektrogitar alıyorum ) Å?u lys denen sınav bir geçsin hele.
Ney üflemek güzel Å?ey ya. Mızıka da çalıyorum ama ney baÅ?ka.
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum