Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - ...�lülerin Bekçisi - �zgür Bir Adam...Yorumlar
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

...Ã?lülerin Bekçisi - Ã?zgür Bir Adam...Yorumlar View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Efla
    Site Admin
    Site Admin

PostPosted: Sun Dec 26, 2010 8:39 pm Reply with quoteBack to top

DiÄ?er bölümlerden daha çok hoÅ?uma giden bir bölüm oldu bu. Belki de krakterleri daha çok tanımaya baÅ?ladıÄ?ımızdn giderek dha çok beÄ?eniyoruz.

Virgül meselesi de iyi olmuÅ?. Ben aertemis gibi doÄ?rudan bir tespit yapamamıÅ?tım ma bu haliyle daha akıcı geldi ban da.

Wlter kendi karakterlerini bence oldukç iyi tanıyor. Mesela ben bir Å?eyler zarken krakterleri yzdıkça Å?ekillendiririm. slınd genel olark benimkisi pek iyi bir yklaÅ?ım deÄ?il. Wlter anldıÄ?ım kdarıyla krakterleri ldukça Å?ekillendiriyor hatt kurguyu bu krakterlerin üzerine kurmyı da seviyor. Bunun avantajlarını da kullanıyor. Fakat sanırım dezavantajlarını da görüyor sanırım. Biz karkterlerini onun kadar iyi tanıyamadıÄ?ımız için aslında daha etkileici olarak kurgulanmıÅ? sahneler belki de kafasında bıraktıÄ?ı izlenimi bizde bırkamıyor.

Ben genelde bir okuyucu olarak karakterle ilgili fiziksel ve ruh hali dıÅ?ındaki betimlemelerden pek fazla etkilenmiyorum. Yani atıyorum birisinin çok cesur birisi olduÄ?unun, çok güçlü olduÄ?unun söylenmesi birz snırım bende ters etki yratabiliyor. Bunun yerinde cesur ve güçlü olduÄ?unu görmeyi tercih ediyorum. Belki hikayenin içerisinde görürsek karkterin özelliklerini daha etkili olabilir.

Eline saÄ?lık Walter...

(YazdıÄ?ım klavyenin tuÅ?larında problem var özellikle de a da. hatlardan dolyı özür diliyorum)

Walter
    Yönetici

PostPosted: Mon Dec 27, 2010 5:07 am Reply with quoteBack to top

Greece, iyi tanıdıÄ?ım bir karakterdir, uzun zamandır kendisi zihnimde, hikayelerimde oyunlarımda geçmekte. Fakat Greece'in duyguları çok yoÄ?un ve karmaÅ?ık onu ben bile ifadeye dökemiyorum, yaÅ?adıÄ?ı Å?eyler çok kötü Å?eyler. Onları tasavvur bile edemiyorum. Bu bölüm zorluydu benim için açıkcası.

BeÄ?enin için teÅ?ekkürler eleÅ?trini anlıyorum, Robin harwat da kimin nesidir bir Greece'in gözüne baktı diye kimdir çok mu güçlüdür. Neyin nesidir demeniz hakkınız. Size söyleyebileceÄ?im, Robin Harwart kimdir nedir Ã?ykünün devamında bu yavaÅ? yavaÅ? açıÄ?a çıkacak. O zaman geriye dönüp baktıÄ?ınızdaGrecce bu yüzden Å?aÅ?ırmıÅ? diyebilmenizi umuyorum..

Yorumlar için teÅ?ekkürler, tekrar virgülü düzeltebildiysek ne mutlu, =)

TeÅ?ekkürler...

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum