Posted:
Mon Dec 27, 2010 4:16 pm
Oo yarıÅ?ma gibi bir Å?ey yapmıÅ?sınız. Geç kalmıÅ?ım oylamaya katılamadım..
Tebrikler Illyra :clap:
Bunu görünce aklıma eski yarıÅ?malarımız geldi, hiç tasarı olarak bir Å?ey düÅ?ünülüyor mu? Bir ara çok yarıÅ?ma yapılıyordu..
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Posted:
Mon Dec 27, 2010 5:53 pm
Possessed wrote:
Bunu görünce aklıma eski yarıÅ?malarımız geldi, hiç tasarı olarak bir Å?ey düÅ?ünülüyor mu? Bir ara çok yarıÅ?ma yapılıyordu..
Aslında benim aklımda bir yarıÅ?ma fikri var (temalı), hatta eÄ?er yaparsam bunu kendim düzenleyip sponsor bile olabilirim. Bilmiyorum, bakalım
Posted:
Mon Dec 27, 2010 9:20 pm
Alenthas wrote:
Possessed wrote:
Aslında benim aklımda bir yarıÅ?ma fikri var (temalı), hatta eÄ?er yaparsam bunu kendim düzenleyip sponsor bile olabilirim. Bilmiyorum, bakalım
Vay, merak ettim. EÄ?er üzerine yazabileceÄ?im bir Å?eylerse katılmayı çok isterim. Teması önemli, aslında yarıÅ?maya can katan o oluyor. Aynı Å?ey üzerine ne kadar deÄ?iÅ?ik fikirler çıkabildiÄ?ini görüyorsun.
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Posted:
Mon Dec 27, 2010 10:52 pm
Ä°Å?te öyle aklıma rastgele gelen bir fikirdi aslında. Bir kelime uydurulur (bunu yazar ya da ben belirlerim) bu kelimenin gerçekte hiç bir karÅ?ılıÄ?ı olmaz (ya da çok basit bir kelime olur, "AteÅ?" gibi) ve yazarlardan öyle bir hikaye yazmaları istenir ki bu kelimeye bütün dünyanın ve yaÅ?amın anlamını sıÄ?dırmaya çalıÅ?ırlar
Posted:
Tue Dec 28, 2010 1:49 am
Ã?ok teÅ?ekkür ederim, birinci olacaÄ?ımı beklemiyordum, bende Å?aÅ?ırdım ve biraz da mahcup oldum. Bana oy veren ve hikayemi okuyan herkese, sponsor olan Artemis'e, son olarak ta bu yarıÅ?mayı düzenleyen Water'a teÅ?ekkür etmek istiyorum. Kendimi nobel ödülü almıÅ? gibi hissediyorum, umarım sırayla herkes kazanır
Bu Ayın Oylaması kapanmıÅ?tır baÅ?lıÄ?ı kilitliyor ve sabitlikten indiriyorum ayın 7.sinde Ocak Ayının En BeÄ?enilen Hikayesi baÅ?lıÄ?ı açılacak oylama tekrardan baÅ?layacaktır.
Bilginize....
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum