Author |
Message |
Efla
Site Admin
|
Posted:
Sat Jan 01, 2011 2:26 am |
|
ArkadaÅ?lar herkesin yeni yılı kutlu olsun.
Yeni yıldan beklentim bir sene sürmesi Å?imdilik =)
Tabi istemesi bedava olduÄ?u için:
Herkes için saÄ?lık, mutluluk baÅ?arı ve eÄ?lence diliyorum.
Bir de sitemiz için hayırlı ve hareketli bir yıl olsun. |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Sat Jan 01, 2011 2:30 am |
|
Ben de tam sana diyordum böyle cici bir baÅ?lık açsan da hepimiz sıraya geçip herkesin yeni yılını kutlasak
Mutlu yıllar efenim, daha nice Walter'ın düzenlediÄ?i bu ayın en iyi öyküsü yarıÅ?malarına, daha nice Efla'dan Å?iirlere, daha nice Firble'nin vahÅ?i batı günlüklerine, daha nice Alenthas'ın bu sefer bitiÅ? çizgisine ulaÅ?mayı baÅ?armıÅ? öykülerine, daha nice Illyra'ın erkeklerin bile ilgisini çeken aÅ?k ve Å?ehvetin iç içe olduÄ?u ihanet mektuplarına, daha nice Edmond'dan akıl oyunlarını hisse senediyle ikiye katlayan gerçeklerine, daha nice nice nicelere... |
|
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sat Jan 01, 2011 3:15 am |
|
Herkese en eÄ?lencelisinden bir sene dilerim. Umarım karar verdiÄ?iniz herÅ?eyi baÅ?arırsınız ve içiniz huzurla dolar. |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
Walter
Yönetici
|
Posted:
Sat Jan 01, 2011 3:22 am |
|
Ä°yi yıllar, arkadaÅ?lar iyi bir yıl olur umarım.
Bu gece evimde yalnızım yeni yıla her zamankinden farklı gireceÄ?im. Zaman gece yarısını gösterdiÄ?inde, Ã?zel günler için sakladıÄ?ım biramı açacak. Camdan geceyi seyrderken yine en iyi yaptıÄ?ım iÅ?i yapacaÄ?ım, bir hikaye yazacaÄ?ım.
Ä°yi seneler arkadaÅ?lar, Frpworld ahalisi ve kendisi için iyi bir sene olması dileklerimle. |
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur. |
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 01, 2011 4:41 am |
|
SacoKhan wrote: |
Herkese en eÄ?lencelisinden bir sene dilerim. Umarım karar verdiÄ?iniz herÅ?eyi baÅ?arırsınız ve içiniz huzurla dolar. |
Kafamda yeni yıl için onca plan yapmıÅ?ken bu söz tam yerine gitti
Ben de yeni yılda herkese saÄ?lık, mutluluk, huzur ve baÅ?arı diliyor herkes için hayırlı olayların gerçekleÅ?mesini temenni ediyorum |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir |
|
Back to top |
|
|
Possessed
Site Ã?izeri
|
Posted:
Sat Jan 01, 2011 5:16 am |
|
Daha yeni yıla girmeden golünü yedik. Bizim proje teslimini 3üne koymuÅ?lar, bütün hafta sonum çalıÅ?makla geçecek Bugünüm de dahil, yeni yıla girdiÄ?imi anlayamayacaÄ?ım...
Yıla nasıl girersen öyle geçermiÅ? derler, bütün sene proje yapacaÄ?ım demek
Herkese mutlu yıllar dilerim ben de. Yeni yılda güzel bir öykü yarıÅ?ması ayarlasak yau, Walter'ın ortaya attıÄ?ını görünce eski yarıÅ?malar aklıma geldi...
Bir de bu yıl bol bol toplanalım, FRP atalım, eÄ?lenelim. |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sat Jan 01, 2011 7:35 pm |
|
Herkese iyi yıllar, ben bir eÄ?lendim bir eÄ?lendim anlatamam (ehehehehe possessed ). Eve de yeni geldim hatta
Onun dıÅ?ında yukarıdaki arkadaÅ?lara katılıyorum, iyi geçsin yılınız, saÄ?lıklı falan. SaÄ?lık en önemlisi zaten, gerisini salla gitsin ya, saÄ?lık olsun da baÅ?ka bir Å?ey önemli deÄ?il. Evet. SaÄ?lık. |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun Jan 02, 2011 12:45 am |
|
Uzun süre sonra klasik bir Å?ekilde kutladım yılbaÅ?ını ve aÅ?ırı eÄ?lendim. Evde sevdiÄ?im bütün arkadaÅ?larımla birlikte kutladık. Tombalalar, tabular, dans falan...Ã?ok eÄ?lenceliydi, anladım ki ben cidden dıÅ?arıda kutladıÄ?ım zaman kasılıyormuÅ?um, evde çok mutluydum. |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jan 02, 2011 1:08 am |
|
SacoKhan wrote: |
Uzun süre sonra klasik bir Å?ekilde kutladım yılbaÅ?ını ve aÅ?ırı eÄ?lendim. Evde sevdiÄ?im bütün arkadaÅ?larımla birlikte kutladık. Tombalalar, tabular, dans falan...Ã?ok eÄ?lenceliydi, anladım ki ben cidden dıÅ?arıda kutladıÄ?ım zaman kasılıyormuÅ?um, evde çok mutluydum. |
Ä°Å?in içinde tabu oldu mu olay bitiyor zaten.Bende bu oyuna alternatif bedava bir oyun sunayım.Gerçi bu anadil haricinde oynanınca daha iyi olur sanırım ama yine de olsun
Herkes küçük küçük kesilmiÅ? kaÄ?ıtlara ünlü isimler yazıyor ( Politikacı, bilim adamı, çizgi film karakterleri, filmler vb).Bunlar katlanıp kavanoz ya da herhangi birÅ?eyin içine konuluyor.2'Å?erli veya 3'erli gruplar oluÅ?turuluyor.
1.turda 60 saniye içinde kavanozdan çektiÄ?i kaÄ?ıdı bir arkadaÅ? diÄ?er(ler)ine anlatmaya çalıÅ?ıyor.AnlattıÄ?ı kaÄ?ıdı kendisine alıyor, kavanozdaki kaÄ?ıtlar bitene kadar bu tur tamamlanmıyor.
2.turda yine 60 saniye içinde aynı kelimeleri tek bir kelime ile ya da fazla zincirleme olmayan bir tamlama ile anlatmaya çalıÅ?ıyorlar birbirine grup arkadaÅ?ları(bknz 1.tur).Bu tur da kaÄ?ıtlar bitine kadar devam ediyor.
3. ve son turda ise yine aynı süre zarfında grup arkadaÅ?larından biri diÄ?er(ler)ine rol yaparak kelimeleri anlatmaya çalıÅ?ıyor.
Her turda toplanılan kaÄ?ıt miktarı not alınıyor, en fazla kaÄ?ıda ulaÅ?mıÅ? grup oyunu kazanıyor.Bizim oynadıÄ?ımızda 2-3 tane Barack Obama ve Brad Pitt falan çıkınca 2.oyunda arkadaÅ? tahtaya
"-No Brad Pitt
-No Obama" yazmak zorunda kalmıÅ?tı Ama aynı kültüre sahip arkadaÅ?larla oynarsanız zaten epey ünlü ve farklı Å?eyler bulursunuz, iyi eÄ?lenceler
Not: Biraz yemek tarifi kıvamında oldu ama idare edin |
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun Jan 02, 2011 1:14 am |
|
Aslında eÄ?er aynı Å?eyleri sevdiÄ?iniz bir grupla birlikteyseniz, herkesin kafasına kim olduklarını belli eden bir ünlü ismi yazılır. Kafasında yazı bulunan kiÅ?i "ben bir rock yıldızı mıyım?" ya da "sarıÅ?ın mıyım?" tarzında sorular sorarak kim olduÄ?unu bilmeye çalıÅ?ır. |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Sun Jan 02, 2011 2:12 am |
|
ArkadaÅ?lar o zaman seneye hatırlatın da yılbaÅ?ından bir hafta öncesinde alternatif yılbaÅ?ı eÄ?lenceleri diye bir baÅ?lık açalım. Baya yaratıcı Å?eyler çıkar sanki =) |
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jan 02, 2011 2:35 am |
|
Ooh, öyle bir yılbaÅ?ı akÅ?amı geçirdim ki sormayın, saatlerce satranç oynadım arkadaÅ?la Açıkçası daha büyük mutluluk var mı bilmiyorum Bir de içecek olarak çayı tercih etmem karakteristik olarak beni daha net gösteren bir Å?ey |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Sun Jan 02, 2011 2:45 am |
|
Evde oturup muhabbet etme tarzında oldu genelde. Böyle masabaÅ?ı oyunlar falan.
Ama sanırım saat 3-4 gibiydi. Yeni tanıÅ?tıÄ?ım bi arkadaÅ?la ben de satranç oynadım. Garip oldu gerçekten.
Satranç biliyor musun dedi. Evet dedim. Oynayalım mı kafa daÄ?ıtmam lazım dedi. Oluur dedim =) Ey gidi orta okulda epey satrançlı geçerdi günlerim okullararası turnuvalar falan güzeldi. |
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jan 02, 2011 3:01 am |
|
Efla wrote: |
ArkadaÅ?lar o zaman seneye hatırlatın da yılbaÅ?ından bir hafta öncesinde alternatif yılbaÅ?ı eÄ?lenceleri diye bir baÅ?lık açalım. Baya yaratıcı Å?eyler çıkar sanki =) |
Gayet hoÅ? fikir, herkes geçirdiÄ?i en iyi yıl baÅ?ında neler yaptıÄ?ını anlatsın böylece optimal eÄ?lenceyi yakalmıÅ? oluruz bizde |
|
Back to top |
|
|
|
|