Bu baÅ?lıÄ?ı arada bir gündeme getirmekte fayda olabilir. Aklınıza son konuÅ?tuÄ?umuzdan beri bir Å?eyler gelmiÅ?se paylaÅ?ın diye.
Daha önemlisi
FrpWorld'le ilgili fikirleri olan ve bunları gerçekleÅ?tirebilecek azme sahip arkadaÅ?lar arıyoruz.
Ama ben yönetici deÄ?ilim gibi bir Å?eyi kafaya takmaya gerek yok. Yapmak istediÄ?iniz Å?eyle ilgili yardımı pekala saÄ?layabiliriz arkadaÅ?lar.
Tabii biraz kaÅ?ınmıÅ? oldum bu baÅ?lık en zaman açılırsa tekrar kendimi uzuun yazılar yazarken buluyorum ama yeter ki fikirler tartıÅ?ılsın deÄ?il mi ?
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Posted:
Mon Jan 03, 2011 7:57 am
Merhaba arkadaÅ?lar, sanırım bu isteÄ?im Efla'nın alanına giriyor.
Ben Google Chrome kullanıyorum ve ana sayfada saÄ? taraftaki baÅ?lıklar var ya, yukarı doÄ?ru kayıyor. Aslında orada okçuklara mouse'u getirince aÅ?aÄ?ı yukarı kaymasını kontrol etmemiz gerekiyor ama Chrome'da çalıÅ?mıyor. Eskiden IE kullanırken çalıÅ?ıyordu o okçuklar.
DiyeceÄ?im Å?udur ki, acaba bu durum düzeltilebilinir mi?
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Merhaba arkadaÅ?lar, sanırım bu isteÄ?im Efla'nın alanına giriyor.
Ben Google Chrome kullanıyorum ve ana sayfada saÄ? taraftaki baÅ?lıklar var ya, yukarı doÄ?ru kayıyor. Aslında orada okçuklara mouse'u getirince aÅ?aÄ?ı yukarı kaymasını kontrol etmemiz gerekiyor ama Chrome'da çalıÅ?mıyor. Eskiden IE kullanırken çalıÅ?ıyordu o okçuklar.
DiyeceÄ?im Å?udur ki, acaba bu durum düzeltilebilinir mi?
Hemen bir chrome kullanarak deneyip ne yapabileceÄ?ime bakayım. TeÅ?ekkürler =)
Bu arada hakatten baÅ?lık da tekrar canlanmıÅ?ken öneri mi alsak ne.
Frpworldde bu aralar neler görmek istersiniz?
evet ben de uzun süredir google chrome kullanıyordum ama fark etmemiÅ?im, genelde direk foruma giriyorum ana sayfaya pek bakmıyorum ondandır herhalde
Sanırım o javascript fonksyonunun chromeda o Å?ekilde çalıÅ?mamasıyla ilgi bir durum. javascript'i genelde hazır kullanırım lazım olunca pek uzmanı olduÄ?um bir Å?ey deÄ?il ama neden çalıÅ?madıÄ?ını öÄ?renirim. Biraz vakit alabilir amanot edildi onu bildireyim =)
Posted:
Mon Jan 03, 2011 6:11 pm
TeÅ?ekkür ederim, yani acelesi yok, bir ara düzeltirsen sevinirim
Hmm öneri konusunda da aslında eskisi gibi tartıÅ?malara dalsak mı bilemedim... YanlıÅ? anlamayın da çoÄ?u lafta kalıyor, gene de aklımıza gelenleri tartıÅ?abiliriz tekrar, belki bu sefer bir hareket olur. Bu tembelliÄ?e ben de dahilim, anasayfada ortadaki ikonlardan hala son üçünü tamamlamamıÅ?ım, kimse de uyarmıyor canım! Finallerim bitince bakmaya çalıÅ?acaÄ?ım
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Posted:
Thu Jan 06, 2011 8:05 am
Efla wrote:
Sanırım o javascript fonksyonunun chromeda o Å?ekilde çalıÅ?mamasıyla ilgi bir durum. javascript'i genelde hazır kullanırım lazım olunca pek uzmanı olduÄ?um bir Å?ey deÄ?il ama neden çalıÅ?madıÄ?ını öÄ?renirim. Biraz vakit alabilir amanot edildi onu bildireyim =)
Hazır eline kalemi almıÅ?ken Efla benim sorunuma da bir el atsan çok iyi olurdu.Gerçi artık yolunu buldum hiç foruma girmeden anasayfadan baÅ?lık akıÅ?larını takip ediyorum, ama öbür türlüsü farklı bir zevk veriyor
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum