Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - ''FrpWorldun ENleri''
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

''FrpWorldun ENleri'' View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Sep 03, 2009 6:34 am Reply with quoteBack to top

Nayır!!! Sitenin psiÅ?ik elemanı ünvanını elimden kaptıramam Very Happy

Feanor abi yine eski baÅ?lıkları diriltiyorsun galiba Very Happy Yalnız dikkat ettim de ben bu siteye baÅ?ladıÄ?ımdan bu yana yıllar geçmiÅ?, Å?aka maka 3 yılımı doldurdum ya. Az mı, FRP'yi bütün kurallarıyla (ve darkgnome sayesinde powerplayiyle Very Happy ) burada öÄ?rendim. Ã?ocuktum Å?aka maka siteye baÅ?ladıÄ?ımda. Eski yazılarıma baktıÄ?ımda (ki ileride bu yazılarım da onlara girecek Very Happy ) kendimi köyün delisiymiÅ?im gibi hissediyorum.

Ã?ok merak ettiÄ?im Å?eyler var.

Misal: Devrimk gerçek hayatta nasıl biri Very Happy Kendisinin hiç smiley koyduÄ?unu görmedim. Bir keresinde ben rica ettim diye numunelik koymuÅ?tu. Acaba Kara Kule serisindeki Roland gibi falan mı. Buz gibi bakıÅ?lar falan. HoÅ? siteyi onun dirilttiÄ?ine inanıyorum sitenin en ölü zamanında Diyar Ã?tesi'ne açtıÄ?ı oyunlarla, bir de Slickblade vardı galiba. Ã?izimle uÄ?raÅ?ması biraz kanlı canlı insan olduÄ?unu düÅ?ündürse de hâlâ yüzünü çok merak ediyorum, kaç yaÅ?ındadır ne yer ne içer Very Happy (kan içip et yiyor olabilir.)

bir diÄ?er örnek Darkgnome kaç yaÅ?ında Very Happy Dwaxer abimin yaÅ?ını biliyorum ama Darkgnome, sanki kadim diyarlardanmıÅ? gibi geliyor bana Very Happy Sanırım bu konuda kendisinin wizard olduÄ?unu düÅ?ünmek gerek, o kadar kitabı yalayıp yutmak için Very Happy Powerplay iÅ?i bilgi iÅ?i Very Happy O kadar bilgi de 50 yıl alıyor olsa gerek Very Happy

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Sep 03, 2009 9:57 am Reply with quoteBack to top

Benim resimler var canım sitede boy boy. Ordan çıkartırsın Very Happy

devrimk
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Sep 03, 2009 2:38 pm Reply with quoteBack to top

Edmond wrote:

Misal: Devrimk gerçek hayatta nasıl biri :D Kendisinin hiç smiley koyduÄ?unu görmedim. Bir keresinde ben rica ettim diye numunelik koymuÅ?tu. Acaba Kara Kule serisindeki Roland gibi falan mı. Buz gibi bakıÅ?lar falan. HoÅ? siteyi onun dirilttiÄ?ine inanıyorum sitenin en ölü zamanında Diyar Ã?tesi'ne açtıÄ?ı oyunlarla, bir de Slickblade vardı galiba. Ã?izimle uÄ?raÅ?ması biraz kanlı canlı insan olduÄ?unu düÅ?ündürse de hâlâ yüzünü çok merak ediyorum, kaç yaÅ?ındadır ne yer ne içer :D (kan içip et yiyor olabilir.)

bir diÄ?er örnek Darkgnome kaç yaÅ?ında :D Dwaxer abimin yaÅ?ını biliyorum ama Darkgnome, sanki kadim diyarlardanmıÅ? gibi geliyor bana :D Sanırım bu konuda kendisinin wizard olduÄ?unu düÅ?ünmek gerek, o kadar kitabı yalayıp yutmak için :D Powerplay iÅ?i bilgi iÅ?i :D O kadar bilgi de 50 yıl alıyor olsa gerek :D

Dwaxer, Darkgnome ve ben forumun ihtiyar heyetini oluÃ…?turuyoruz diyebiliriz herhalde.
    Pek asık suratlı biri deÄ?ilimdir ama Å?u smiley olayına alıÅ?amadıÄ?ımdan biraz öyle anlaÅ?ılıyor.
    Frpworld'e ilk girmeye baÅ?ladıÄ?ım zamanlarda oynanan oyun yoktu sitede, ben de kendim açayım demiÅ?tim. Sitenin canlanmasına katkım olduysa ne mutlu.
    Å?imdi maÅ?allah 4.ed'in de çıkmasıyla hangi oyuna gireceÄ?ini Å?aÅ?ırıyorsun.
    Back to top View user's profileSend private message
    Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Oct 29, 2009 4:04 am Reply with quoteBack to top

Sitenin en Å?om aÄ?ızlıÄ?ı Devrimk. Hangi oyuna gireceÄ?ini Å?aÅ?ırıyorsun dedi ve 2 aya kalmadan bütün oyunlar piyasadan kalktı! Sanırım bu yaptıÄ?ı büyük bir cezayı hak ediyor Very Happy Siteye nazar deÄ?dirmek olarak, ceza da...... Oyun açmak olsun Very Happy

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Oct 29, 2009 5:36 am Reply with quoteBack to top

Hımmm. Mantıklı ve benim çıkarlarıma da uyuyor, iÅ?ime de geliyor... Very Happy

Sitenin en saçma baÅ?lıÄ?ı: Buraya yazmak bile istemiyorum, merak edip bakıp uzatabilirsiniz.

Sitenin en iyi çizeri: Devrimk (Aldı Possessed'dan bu bayraÄ?ı)

Sitenin en oyuncaköı babası: Dwaxer

Sitenin en 4th'çusu (4th eddition, yanlıÅ? anlaÅ?ılması): Aegron Linvelin (SıkılmıÅ? olmasına raÄ?men)

Sitenin en boÅ? zamanları: Gece yarısı

Sitenin en dolu zamanları: Geçti o güner Sad

Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Oct 29, 2009 6:54 am Reply with quoteBack to top

Darkgnome wrote:

Sitenin en 4th'çusu (4th eddition, yanlıÅ? anlaÅ?ılması): Aegron Linvelin (SıkılmıÅ? olmasına raÄ?men)

hocam parantez içi olmasa yanlıÅ? anlamak aklımın ucuna bile gelmeyecekti ama zorla soktun yani Very Happy MüthiÅ?ti ama espri Very Happy

Aegron bu lafın altında kalacak mı!

(En iyi arabozucu : Edmond! )

-Freddie Mercury
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Oct 29, 2009 7:01 am Reply with quoteBack to top

Darkgnome wrote:

O eskidendi diyeceÄ?im iyice kötü olucak iÅ?i bıraktın mı gibi yorumlar gelecek Mr. Green

Å?öyle anlatayım 4th kitaplarımın hiç biri yok 3.5 player handbook u var elimde su anda bu da benim 4th'cusu(pardon 4th cisi) olmadıgımı gösterir Smile

catboy
    Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Tue Jan 04, 2011 1:10 am Reply with quoteBack to top

Efla'nın en zorlandıÄ?ı kısım olan en'leri belirleme baÅ?lıÄ?ını tekrardan canlandırmak istedim, ne de olsa sitemize yeni üyeler katıldıÄ?ı gibi burada bahsi geçen bir çok üye de artık siteye girmez oldu ondan en'lerin deÄ?iÅ?miÅ? olması lazım. Herkes kendi en'lerini yazsın bakalım... Razz
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's website
    catboy
    Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Tue Jan 04, 2011 7:40 am Reply with quoteBack to top

Buraya atılmıÅ? ilk mesajdan ilham alarak bir kaç en yazayım:

En Güzel Avatar => Efla (Matriks Dede ile çıÄ?ır açmıÅ?tır avatar hususunda)

En Güzel Nick => Alenthas (Wowda ya da baÅ?ka rpg oyunlarda eÄ?er aklıma güzel bir isim gelmezse hemen Alenthas'a benzer Alenthales gibi isimler uydururum öyle bir zihnimde yer etmiÅ?, ikinci olarak da Lydronk'tur böyle isim gelmeyince aklıma deÄ?iÅ?ik kombinasyonlar denediÄ?im.)

En Ã?alıÅ?kan Yönetici => Walter (Ortak öykü, yarıÅ?malar, Å?imdi bir de kulaktan kulaÄ?a baÅ?lattıÄ?ı uygulama ile sitede hep bir aktivite olmasını saÄ?lamıÅ?tır.)

En BilmiÅ? => Catboy (O her Å?eyi bilir, o aslında hiç bir Å?ey bilmez)

En Yardım Sever => Firble (DoÄ?ruya doÄ?ru eskisi gibi sık göremiyoruz sitede kendisini, ama ne zaman bir sorunum olsa hep ona danıÅ?ırdım ama artık yerini Efla almaya baÅ?ladı gibi görünüyor benim gözümde)

En Samimi => Edmond (Onda yalan yoktur, dürüsttür, bazen kırıcı da olduÄ?u olur yani açık konuÅ?mak gerekirse ama hiç bir zaman samimiyetine ters hareketlerde bulunmaz. Ã?ok samimi hareketler sergiler durur...)

En Ciddi => Sacokhan (Bilemiyorum, hep bir ciddiyet görmüÅ?ümdür kendisinde, gerçekte eminim böyle biri deÄ?ildir ama cidden ya hep bir ciddiye havasına bürünesim geliyor onun karÅ?ısında.)

En YılıÅ?ık => Catboy (Böylelerini asmak lazım, yılıÅ?ır sonra yapıÅ?ır ayaÄ?ının dibine bir de gözlerini açar sulugözlülük yapar o kadar çalıÅ?tım yine düÅ?ük not aldım ben öleyim en iyisi der sen ona yardımcı olmak istersin, öÄ?ütler verirsin ertesi günü gelir dibine o sinir bozucu gülümsemesiyle ve meÄ?ersem yüksek not almıÅ?ım tüh o kadar gözyaÅ?ı boÅ?a gitti der. Ya deget efendi, önce bir edep öÄ?ren. YılıÅ?ır karÅ?ında, dilinde tüy biter yine de yalamaya devam eder o bildiÄ?i halde kusacaÄ?ı tüyleri ıyyy iÅ?te böyle de iÄ?rençtir...)

En Otoriter => Efla (Siz bilmezsiniz, o demokrasi nedir bilir, kural nedir bilir, o ne yapması gerektiÄ?ini bilir, asla yanılmaz ve sonunda hizaya gelirsiniz onun karÅ?ısında. Yani otoriterlik budur, helal dersiniz sonra öksüren taraf siz olursunuz, o da omzunuza efendi efendi vurur ve sergilediÄ?i otorite karÅ?ısında öksürüÄ?ünüzü kesmek zorunda kalırsınız.)

En Geyik => Darkgnome (Bazen geyik yaptıÄ?ının bile farkında olmazsınız.)

En Aykırı => Alenthas (Yüzüme bak da konuÅ?, burdayım iÅ?te evet sen ben iÅ?te burdayım ve sen hala oraya bakıyorsun. Ayı kırar sonra güneÅ?e yönelir, o böyle biridir iÅ?te...)

En Kibar => Illyra (Asla kibarlıÄ?ından taviz vermez, prenses olduÄ?undan Å?üphe duyduÄ?umuz biridir.)
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's website
    Efla
    Site Admin
    Site Admin

PostPosted: Tue Jan 04, 2011 8:05 am Reply with quoteBack to top

Ben de pek iyi olmasam da bir deneyeyim bakalım =)

En yaÄ?cı catboy :p (Å?aka yapıyorum aslında ama benim hakkımda baya güzel Å?eyler yazmıÅ? böyle bir gururlandım. TeÅ?ekkür ediyorum.)

Å?u sıralar

En hevesli: Walter OcakbaÅ?ı ve Kulaktan kulaÄ?ada bir Å?eyler yapıyor. BaÅ?ka Å?eyler de var aklında sanıyorum.

Aslında inatçı gibi görünse de
    Ã?nerileri en çok dinleyen: catboy (baÅ?larda biraz sıkıntı yaÅ?ayabilirsiniz ama aslında söylediklerinizi cidden dinler ve ciddiye alır.)
    Aynı zamanda en çok özeleÅ?tiri yapan da catboy olmuÅ? bu baÅ?lıkta

En fosil yeminer diyeceÄ?im yine burası için klasiiÄ?im olsun bu.

En farklı görünen: Sacokhan sanırım. Aslında son derece geyik biridir ama Å?u sıralar herkesin gözünde son derece ciddi bir imaj çizmekte. Bir zamanlar aman be ne çok geyik yapıyor derdik :p

En oyuncu Alenthas sanıyorum. Zaten Hayal Makineleri de onun bölümü doÄ?aldır. Ama catboy da aday olabilecek kadar oyun oynuyor sanırım.

En yoÄ?un Firble olacak ki herhalde gelemiyor buralara. Ama ben de aday olabilirim buraya çünkü Okulla iÅ? beraber epey yoruyor. Å?u anda bile yarına sunum hazırlıyorum.

En duygusal: Illyra zaten yarıÅ?mayı kazandıÄ?ı duygusal hikayesiyle de sanırım yerini epeyce saÄ?lamlaÅ?tırdı.

Ã…?imdilik bu kadar gerisi gelebilir.

Walter
    Yönetici

PostPosted: Tue Jan 04, 2011 8:25 am Reply with quoteBack to top

En Diplomat: Efla, Bunca insanla konuÅ?tum tartıÅ?tım, kendisi kadr iyi tartıÅ?an birini çok az görmüÅ?ümdür. Ã?ok iyi tartıÅ?tıÄ?ımızı düÅ?ünüyorum kendisiyle. Ayrıca Heves geçiçi bir Å?eydir Efla, Ä°nan bana heveslik Å?eyler deÄ?il bunlar Very Happy

En Ä°lgili : Catboy, Å?u sitemizde yapılnlarla ve yaptıklarıyla ve sitede gecenin kör saatlerine kadar bulunmasıyla.siteyle en ilgili kiÅ?i konumunda gözümde.

En Gizemli : Artemis Entreri, bir görünüyor bir kayboluyor. Bir yorum yapıyor pir yorum yapıyor sonra onu araki bulasın. Ä°htiyaç olduÄ?unda gözüküyor, projelere yardım ediyor. Sitemizim kara Å?övalyesi =)

En Kayıp(lar)= Aegron ve mufuks. Gençler sizi arıyorum, Bitirmemiz gereken kanlı bir hikaye var.

En Bilge: Firble, Kendisini Ian McKellen'a benzettiÄ?im, Ozanımız, Å?imdi ortalarda yok çünkü türkiyede ve internete giremiyor Å?u durumda. Her nerde yaÅ?ıyorsan Firble, kulaÄ?ını çınlatmıÅ? olayım =)

En Kafa adam: ScoKhan, kendisiyle görüÅ?üp tanıÅ?mak istiyorum tespitleri bir kiÅ?inin bu kadar mı doÄ?ru olur.

En Muzip: DarkGnome, kelimelerinin içinde anlamlar gizlidir, Avatar tahlilleri de pek hoÅ?tur.

En Enerjik: Edmond, kendisinin mesajlarından bir enerji fıÅ?kırıyor sanki diyor ki ben gençim enerjiÄ?im. Her mesajında bunu algıladıÄ?ımdır.

En Ã?ekingen: Illyra; Gecenin Leydisinin tartıÅ?ılmaz handikapı.

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum