Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Biri Sarayı Gözetliyor
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Biri Sarayı Gözetliyor View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    catboy
    Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Thu Jan 06, 2011 3:40 am Reply with quoteBack to top

Not: Okumakta olduÄ?unuz yazının amacı sitemizin saray kadrosunu tanıtmaya yöneliktir. Neden böyle bir Å?ey burada çünkü bazıları yeÅ?il renkli olan herkesi moderatör sanıyor ama sadece çok az tahmininizden de az kiÅ?i var sarayda. Fazlasıyla geyik ve güldürmeye yönelik, biraz iÅ?leriyle de ilgili ipucuları barındıran espriler var bir de komik bir anket koydum. Saray üyelerini gözetliyoruz o zaman... Smile

Biri Sarayı Gözetliyor

Okura Not: Bozuk bir ses kaydı olduÄ?undan sözler tam olarak kime ait olduÄ?u bilinmediÄ?inden sadece yazılı bir metin haline topluca getirilmiÅ?tir, dahası aralarda bir sürü yerde bozukluk olduÄ?undan sahne atlamaları olması normaldir.

Evvvet, sayın seyirciler. Birkaç aydır gizlice yürüttüÄ?ümüz kazma çalıÅ?maları sonucunda tünelimiz bizi saraya ulaÅ?tırdı, çaktırmadan herkesin merak ettiÄ?i o gizli sarayın içine girmiÅ? bulunuyoruz. Å?imdi ses bariyerlerine yakalanmamak adına sesimizi kısıyoruz, sonra hareket algılayıcı sistemlere yakalanmamak içinse kuÅ? tüylerini ayaklarımızın tabanlarına yapıÅ?tırıyoruz ve fazlalıklarımızdan arınıp tamamen çıplak bir biçimde dolaÅ?ıyoruz, bitmedi kameralara karÅ?ı da hazırlıklıyız nasıl mı kendinden soslu çörek otlu cipslerimiz sayesinde sese duyarlı kameraların saraya salıverdiÄ?imiz fareleri takip etmesi saÄ?layacaÄ?ız.

Hoppala, sen de kimsin ya? Buraya dilencileri aldıklarını bilmiyordum. He he. KardeÅ?, ben de para filan yok, boÅ?una uÄ?raÅ?ma ama cips verebilirim istersen. Neyse buradaysan bari bize yöndaÅ? olsa, yani rehberlik et, bize OcakbaÅ?ı Å?övalyesi Walter'ın Odası nerededir sen onu de bir hele.

Å?imdi, Å?u ileride duran Å?ömineyi gördün mü?

Evet, duvarlarına tavÅ?an kulakları asılmıÅ? hatta?

Onlar tek cümle yazmayı bile becerememiÅ? edebiyata hakaret etmekten cezalarını bu Å?ekilde ödeyen insanların ibret olsun diye asılmıÅ? kulakları, neyse önünde duran masayı ve üstündeki kitap yıÄ?ınını gördün mü?

YöndaÅ? kardeÅ?, anladık iyisin hoÅ?sun ama gereksiz konuÅ?ursun Å?imdi de bana ne diye görmem de ısrar edersin o kitap yıÄ?ınını?

O kitap yıÄ?ını bu zamana kadar OcakbaÅ?ı Hikayeleri ve Kulaktan KulaÄ?a bölümlerinde sergilenen tüm öyküler ve Å?iirleri içeriyor.

Hım, cidden saray kurulduÄ?undan beri insanlar nice öyküler paylaÅ?mıÅ?lar, nice Å?iirler döktürmüÅ?ler. Peki Å?u kulakların haricinde duvara altın kaplamalı çerçevelerle asılanlar ne oluyor?

Onlar eski zamanlardan beri yapılan yarıÅ?malarda kazanan öyküler, hiç biri unutulmadı ve unutulmayacak.

Ama peki bu boÅ? çerçeveler de neyin nesi?

Onları Walter yakın zamanda astı, her birine her ay özenle yeni bir öykü konulacak.

Aman Tanrım, seyirci dostlarım bir at sesi duyuyorum yoksa evet evet OcakbaÅ?ı Å?övalyesi Walter geliyor. O gelmeden sessizlik yeminlerimizi hatırlatıp buradan kaçıyoruz, yöndaÅ? oÄ?ul sen de benimle gel.

.....

Evet bu oda biraz paslanmıÅ? gibi, pelerinler yerlere atıverirmiÅ?. Ä°Å?te lambayı da bulduk ve açıyoruz. Amanin, bu lamba deÄ?ilmiÅ?, birdenbire odanın sol duvarı harekete geçti ve gizli bir oda açıldı. Gizli odanın duvarlarında kocaman bir harita ve notlar asılı. Yeni diyar diyor burada. Burası Ciddi Görünmez Sacokhan'ın odası deÄ?il midir? Bu harita, yer isimleri filan cidden çok ilginç Å?eyler dönüyor sarayda...

.....

Ve sevgili dostlar beklenmedik bir Å?ekilde Å?imdi kendimizi bir mahkeme salonunda bulduk. Ebedi Prenses Illyra Hanım meÅ?gul anlaÅ?ılan, hizmetkarları Vampir Edward ve Kral Arthur yanından bir an olsun ayrılmıyorlar. Bakalım kürsüsüne geçmiÅ? yine bu sefer kime edebiyata ettiÄ?i hakaretleri yediriyor. Dinlemedeyiz...

Sen Raistlin ve tayfası, yıllarca bu kadar okuru sömürdünüz. Aynı olayları yok baÅ?ka bir karakterin bakıÅ? açısından diye döndürüp dolaÅ?tırıp tekrardan okurlara kakaladınız. Torununuzun yeÄ?enleri bile dünyayı kurtardı, tanrılardan çıkartma albümü bile çıkarttınız. Diyarınızı tüm dünyaya maskara ettiniz. Utanmaz, arlanmaz, namussuz olduÄ?unuz yetmezmiÅ? gibi bir de bunca yılın ardından bütçenizi kısıp hiç bir halta benzemeyen ucuz bir çizgi filmle hayranlarınızın karÅ?ısına çıktınız. Bitmek bilmeyen romanlarınızın yanında bir de uyduruk filmlerinizle halkı oyalayıp duruyorsunuz. Ebedi Kürsünün kararı açık ve nettir. Tüm dünyadan kitaplarınızın toplanmasına ve ardından çifte telliler eÅ?liÄ?inde hepinizin kitaplarınızla beraber rosto haline gelene kadar yakılmanıza karar verilmiÅ?tir. Evet, Edward sıradaki gelsin. Neeey, sırada sen mi varsın? Hadi ya, hala o kızı mı tercih ediyorsun? Aaa demek öyle, edebi kürsünün kararı açık ve nettir. Yapılan araÅ?tırmalar sonucunda vampirlerin güneÅ? ıÅ?ıÄ?ı altında derileri üzerinde hiç bir Å?ekilde pigment maddelerinin gümüÅ? haline gelmesini saÄ?layacak olan kimyasal tepkimelerin oluÅ?madıÄ?ı açık bir Å?ekilde ortaya çıkartılmıÅ?tır, bunların hepsinin ucuz bir makyaj hilesi olduÄ?u ve halkı daha doÄ?rusu ergenlik sivilcelerinden sızan yaÄ?lara aldırıÅ? ettirmeksizin kendisini bir vampirin kollarına atmaya niyetli seksi kızlarımızı kandırmaya yönelik...

Neyse sevgili seyirciler, Ebedi Prenses Illyra Hanım'ın anlaÅ?ılan susmaya niyeti yok. O mahkemesine devam ededursun biz de Aykırı Prens'in hayal makineleri dükkanına doÄ?ru yola çıkıyoruz.

....

Rise and Shine, Mr. Freeman. Rise and Shine. Bu makine bizi Half Life alemine sürüklüyor. Peki bu makine.... Victory or Death. Call of Duty alemiymiÅ?. Neyse bu makineleri tek tek denemeye kalksak elbet Dragon Age olanını bulurduk da Å?imdi aman zaten gizlice geldik, bir de Morrigan ve Leliana yengelerinizle Archdemon ile savaÅ?ırken (yani romantizm anlayıÅ?ım bu benim ne var yane) Alenthas tarafından yakalanırsak alemin maskarası oluruz.

......

Hım maalesef Serbest Ozan Firble'yi göremedik, vahÅ?i batıda gününü gün etmediÄ?ine de eminiz ama keÅ?ke arada bir buralara da geli geli verse. Neyse yöndaÅ? kardeÅ?, Å?u taht odasına da bir sızalım da sonra yollu yolunda gerek...

......

BomboÅ? bir yer burası arkadaÅ?, kilit mi vurdunuz buraya? YöndaÅ? bana kralı bul, onunla konuÅ?mam gereken Å?eyyyy... Hasssss...........

Ä°lüzyon büyüsü bozuldu sayın seyiciler, potların en yücesini kafamda kırdıÄ?ım yetmedi, tavayı da alıp kafama vuru vuru verdim. Affedin, kralım sizi dilenci gibi.... ama siz de ne diye ilüzyon filan ne oluyor öyle... Bacaklarınıza yapıÅ?sam beni belki affeder misiniz, adminatörüm, Eflam...

Sus, Kedi... Kedi kedi kedi.. kulakları çizmeli... Burada ne arıyorsun. Rapordan kaçıp denize düÅ?tün, tutunacak bir yılan bile bulamadın. Sonra yine tünel kazıyorsun, yetmiyor sarayı fareyle dolduruyorsun. Us biraz usss. Biraz baÅ?ına akıl doldur...

Lütfen kaydı durdurun beni daha fazla rezil, kepaze etmeyin...

Hayır, hayır kedi. Ekmek fırından çıkıp üstüne çörek otları dökülene kadar burada kalacaksın, önümde eÄ?ilmeden namusun ve Å?erefinle kulaklarını dik açıyla açıp dinleyeceksin beni. Geyik yapmayacaksın artık, ciddi konuları alay konusu yapmayacaksın. Kes, yapıÅ?tır yapmayacak, efendi efendi klavyenin tuÅ?larına basacaksın. Fareyi yormayacaksın sürekli.

Ama Efla...

Ã?ok yordun beni gene, sunum yaparken bile bu kadar dudaklarım kurumuyor. Bir de düÅ?ün dudaklarımı kullanmadıÄ?ım halde dudaklarımı kurutmayı baÅ?arıyorsun, neden acaba?

Yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer, buradaaaaaaaaaaaaaaan aslaaaaaaaaaaaa geçemeeeeeeeeezsin!!!! edasıyla kaçar ben......
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's website
    Walter
    Yönetici

PostPosted: Thu Jan 06, 2011 3:57 am Reply with quoteBack to top

Süper olmuÅ?...

Gül gül öldüm burda akÅ?am akÅ?am...

Ellerine saÄ?lık Catboy

Site Admin
    Site Admin

PostPosted: Thu Jan 06, 2011 7:18 am Reply with quoteBack to top

Saraydan bilgi sızdırmak konusundaki tutumumu biliyorsun catboy. Sarayın bir üyesi olmasan bile bu geçerli. Saraya gizlice sızıp özel hayatlarımızı teÅ?ir ettiÄ?in için ben de gerekeni yapmalıyım. Bundan böyle bir prenses seni öpene kadar bir kurbaÄ?aya çeviriyorum. Ä°smini de catboydan "frogboy" a çevirdim hadi bakalım.

-------------------------------------------

Å?aka bir yana çok eÄ?lenceli olmuÅ?. Very Happy
    Tamam sanırım ben catboy'un en çok mizah içeren yazılarını seviyorum.

Alenthas
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Thu Jan 06, 2011 7:33 am Reply with quoteBack to top

Efla wrote:
    Saraydan bilgi sızdırmak konusundaki tutumumu biliyorsun catboy. Sarayın bir üyesi olmasan bile bu geçerli. Saraya gizlice sızıp özel hayatlarımızı teÅ?ir ettiÄ?in için ben de gerekeni yapmalıyım. Bundan böyle bir prenses seni öpene kadar bir kurbaÄ?aya çeviriyorum. Ä°smini de catboydan "frogboy" a çevirdim hadi bakalım.

Bari cidden bir kaç günlüÄ?üne frogboy yapsaydın yaaaa!? Very Happy

Site Admin
    Site Admin

PostPosted: Thu Jan 06, 2011 7:34 am Reply with quoteBack to top

Alenthas wrote:
    Efla wrote:

Bari cidden bir kaç günlüÄ?üne frogboy yapsaydın yaaaa!? Very Happy

Biliyorsunuz böyle Å?eylere saray karar verir saray uygun görürse neden olmasın :p Very Happy

Darktimes
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jan 06, 2011 7:41 am Reply with quoteBack to top

Bu fikri çok ciddi bir Å?ekilde destekleyesim geldi Very Happy

Forum Yöneticisi

PostPosted: Thu Jan 06, 2011 9:23 am Reply with quoteBack to top

Efendim?Evet ben yöneticiyim, hmm. Nereyi imzalamam gerekiyor? Evil or Very Mad

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jan 06, 2011 11:27 pm Reply with quoteBack to top

Ben çoook uzun süredir frpworld ü bu kadar huzurlu, tıkır tıkır çalıÅ?an ve sevilesi görmemiÅ?tim. En sevdiÄ?im websitesine bunu yaptıÄ?ı için Efla'ya çok minnettarım. Büyüksün Efla Smile

Ã?ok büyük bir kitle olmasa da en azından bir Å?eyler paylaÅ?abileceÄ?imiz akıllı insanlar var sitede.

Illyra
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Fri Jan 07, 2011 2:18 am Reply with quoteBack to top

Eline saÄ?lık çok güzel olmuÅ?, kendimi çok cadoloz gördüm ama, yine de DL hakkındaki yorumlarımın bir kısmı, sevgili Edward ve Arthur'u da iki yanımda bulunması çok hoÅ? olmuÅ? Rolling Eyes Cidden kurtadam niye yok Very Happy

Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Fri Jan 07, 2011 6:05 am Reply with quoteBack to top

kimse korkusundan ankete de oy vermiyor ben herkes eflaya verecektir diye düÅ?ünmüÅ?tüm oysa ki ki ki ki ki Very Happy
    Alenthas
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Fri Jan 07, 2011 6:06 am Reply with quoteBack to top

catboy wrote:
    kimse korkusundan ankete de oy vermiyor ben herkes eflaya verecektir diye düÅ?ünmüÅ?tüm oysa ki ki ki ki ki Very Happy

Ehehehehehe *ıslık* Very Happy

Forum Yöneticisi

PostPosted: Fri Jan 07, 2011 6:24 am Reply with quoteBack to top

Bu arada düzeltmeden duramayacaÄ?ım: Administratör olacak Very Happy

Adminatör yaaa Very Happy Yarım saattir gülüyorum ahahah Very Happy Bir dakika, yoksa geyiÄ?ine mi yazdın Mr. Green

Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Fri Jan 07, 2011 6:27 am Reply with quoteBack to top

Alenthas wrote:
    Bu arada düzeltmeden duramayacaÄ?ım: Administratör olacak Very Happy

Adminatör yaaa Very Happy Yarım saattir gülüyorum ahahah Very Happy Bir dakika, yoksa geyiÄ?ine mi yazdın Mr. Green

herhalde yahu kayıtlarda (yani yazıda da) adminatörüm, eflam diyorum ya oradan geliyor bu lakap diyebilirim... Very Happy
    Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jan 07, 2011 6:56 am Reply with quoteBack to top

En iÅ?ini bilen yönetici olarak Alenthas'a oy verdim çünkü onun yönetici olduÄ?unu bile bilmiyordum!

Demek ki neymiÃ…?, bir tek Alenthas iÃ…?i biliyor.

Ä°Å?i biliyor, iÅ?e gitmiyor Very Happy

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    Alenthas
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Fri Jan 07, 2011 7:06 am Reply with quoteBack to top

Edmond wrote:
    En iÅ?ini bilen yönetici olarak Alenthas'a oy verdim çünkü onun yönetici olduÄ?unu bile bilmiyordum!

Demek ki neymiÃ…?, bir tek Alenthas iÃ…?i biliyor.

Ä°Å?i biliyor, iÅ?e gitmiyor Very Happy

Hayatımı özetledin, ver elini öpeyim Very Happy

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum