Author |
Message |
Walter
Yönetici
|
Posted:
Tue Jan 04, 2011 9:00 am |
|
.....Yeni bir ay, yeni bir yıl ve yeni hikayeler.....
Yeni Bir Oylama ile tekrar buluÅ?tuk, Bu aya giriÅ? yapmadan önce nce bu konsepti tekrar hatırlayalım.
Ä°lk Ayın Kazananı Illyra idi, bu vesileyle onu tekrardan tebrik etmek istiyorum. Geçen Ä°lk yarıÅ?ma olduÄ?undan Kuralları yazmamıÅ?tım. Kısa kısa bildiÄ?iniz kuralları burada Tekrar edeyim.
1- Her kiÅ?i sadece bir öyküyle katılabilir. Birden fazla öykü yayımlamıÅ? olanlara ise özelden sorduÄ?um soruyla hangi hikayesinin bu oylmaya katılacaÄ?ı belirlenecektir.
2- Oylama süresi, Ayın 7.den 27.e Kadardır, Tam yirmi gün yaptım, daha iyi olur diye. Ocak 7 de Anket Eklenecektir.
3- En BeÄ?enilen öykü, bir romanla ödülendirlecektir. Ayrıca kazanan öykü sabit olarak, diÄ?er ayın kazananı açıklanana kadar orada duracaktır.
4- Oylama bitiminden Son bir hafta öncesine kadar, Yani Ayın 20.ne kadar öyküler ankete eklenebilirler, Oylamaya katılabilirler.
Kurallarımız bunlar soru, öneri ve isteklerinizi bu baÅ?lıkta ya da bana pm atarak belirtebilirsiniz. Sıra Bu ayki ödülümüzü açıklamaya geldi. BeÄ?enilen hatta oyunu bile yapılan bir hikaye bu.
Kimileri War never Changes ile tanır bu konsepti, Kimileri ise açlık sefalet ve vahÅ?ilikle, gökyüzüne uzaklıkla insanların bıraktıÄ?ı yıkım dünyasıyla. Evet daha fazla bekletmeden açıklıyorum, Aylık Ã?dülümüz olan kitabı.
METRO 2033
Evet, bu ayki kitabımız bu arkadaÅ?lar, Å?imdiden güzel hikayler çıkarabilmenizi diliyor bu ayın sponsoru Efla'ya buradan teÅ?ekkürlerimizi sunuyorum. Hikayeler yazılmaya baÅ?lasın. Herkese Å?imdiden baÅ?arılar.
Saygılarımla
Walter.
*anketler, 7 ocakta eklenecektir |
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur.
Last edited by Walter on Fri Jan 07, 2011 11:03 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Tue Jan 04, 2011 9:08 am |
|
Efla bu ay katılabilirim diyordu, umarım katılır çünkü bu ay Aralık ayı kadar fazla katılan olacak mı Å?üphesindeydim |
|
|
Back to top |
|
|
Illyra
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Tue Jan 04, 2011 9:16 am |
|
Ben de SıradıÅ?ı Sırrım ile katılacaÄ?ım, bakalım beÄ?enilecek mi |
|
|
byga
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jan 04, 2011 10:08 am |
|
Ben Lord Kadim ile katılacam gerçi bugun yazmaya baÅ?ladım bölüm bölüm ekleyecem hikayeyi umarım sorun olmaz ? |
|
|
Back to top |
|
|
Walter
Yönetici
|
Posted:
Tue Jan 04, 2011 10:23 am |
|
Bölüm bölüm eklemekte bir sakınca yoktur. Ã?oÄ?u arkadaÅ?ımız bende dahil bölüm bölüm ekleriz hikayenin uzunluÄ?undan dolayı. |
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur. |
|
Back to top |
|
|
byga
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jan 04, 2011 1:05 pm |
|
O zaman güzel 3 kitaplık bir seri olacak umarım herkes beÄ?enir serinin bitmesi zaten iki yılımı alır. Fantezi türündeki ilk kitabım o yüzden heyecanlıyımda Gerçi her kitabımda böle heyecanlanmaktayım |
|
|
Back to top |
|
|
Possessed
Site Ã?izeri
|
Posted:
Tue Jan 04, 2011 9:14 pm |
|
2 yılda yazacaÄ?ın 3 kitaplık seriyle mi 20 günlük yarıÅ?maya katılıyorsun? Anlamadım |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
|
|
byga
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jan 04, 2011 11:44 pm |
|
YarıÅ?maya yazmıÅ? oldupum bölümle katılıyorum sadece 20 günde kitap yazılmaz yazılsada birseye benzemez ki 3 tane kitabı 20 günde yazmak için ya süperdeli yada süperdahi olmak lazım ben ikiside deÄ?ilim. |
|
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Fri Jan 07, 2011 11:11 am |
|
7 ocak günü de geldi hani anketleri bugün ekleyeceksin deÄ?il mi Walter? |
|
|
Back to top |
|
|
Bogus
Site Yazarı
|
Posted:
Fri Jan 07, 2011 4:57 pm |
|
Catboy sabahın ikisinde dayanmıÅ?sın kapıya insaf be! |
Last edited by Bogus on Sat Jan 08, 2011 1:09 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Fri Jan 07, 2011 5:06 pm |
|
Bogus wrote: |
catboy alacaklı gibi hakatten :p |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Fri Jan 07, 2011 10:08 pm |
|
sondaki gülücüÄ?ü eklememiÅ? olsaydım tamam da ciddi olmadıÄ?ım bir Å?ey için bu ne ciddiyet anlayamadım! |
|
|
Back to top |
|
|
Walter
Yönetici
|
Posted:
Fri Jan 07, 2011 11:11 pm |
|
ArkadaÅ?lar gerilmeye lüzum yok ben ekledim anketi =), Bogus sanırım onu Å?akayla yazdı ama kendi gülücük koymayı unuttu. Bence Bu ufak bir yanlıÅ? anlaÅ?ılma sadece, bogus gelip açıklayacaktır sanırım...
Neyse konumuza dönelim ben ekledim anketleri, Anketin gösterim süresi diye bir durum da varmıÅ?, onu da öÄ?renmiÅ? oldum. 21 gün yaptım gösterim süresini denemek için tabi oylama 27 Ocakda bitecek.
Å?imdilik elimizde dört hikaye var, yeni hikayeler geldiÄ?i zaman ankete eklenecektir.
Evet arkadaÅ?lar oylama baÅ?lasın.... |
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur. |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Sat Jan 08, 2011 12:53 am |
|
catboy wrote: |
sondaki gülücüÄ?ü eklememiÅ? olsaydım tamam da ciddi olmadıÄ?ım bir Å?ey için bu ne ciddiyet anlayamadım! |
Bence Bogus da geyik yaptı ama forum ortamında ses olmamasının dezavantajları iÅ?te... |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
Bogus
Site Yazarı
|
Posted:
Sat Jan 08, 2011 1:11 am |
|
İçine çocuk yuvarlanıp sekiz kilometre sürüklenen logar deliklerine olaydan sonra belediyenin hemen koÅ?arak kapaÄ?ını kapatması gibi ben de görev bilinciyle o yazının sonuna gülücüÄ?ümü koydum.
Ã…?irinlemeye devam |
|
|
|
|