Author |
Message |
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Sat Jan 08, 2011 12:59 am |
|
Half Life serisinin üçüncü ek paketi olan Decay'i oynarken farkında olmadan gizli bir oda buldum. Odada bir resim vardı. Borthers in Hev yazıyordu ve Half serisinin ana karakterleri Gordon Freeman, G-Man, Adrian Shephard ve Barney Calhoun asker kıyafeti içindelerdi. Ama asıl beni Å?aÅ?ırtan Å?ey Türk BayraÄ?ı da olmasıydı bu resimde.
http://www.youtube.com/watch?v=BimiEtGnHWU
Bu videoda o gizli odaya nasıl gidileceÄ?ii anlatılıyor da sadece 6:30dan sonrasına bakın siz gizli odaya girdikten sonrasına yani ne de olsa Decay yoktur çoÄ?unuzda ya da steam varsa edinin canım ne var ben tüm half life serisini baÅ?tan sonra oynadım çok da mutluyum...
Bakınız Türk BayraÄ?ını siz de görünüz ve cidden neden böyle bir gönderme yapmıÅ?lar anlayamadım. Oyun Türkiye'de pek bilinmediÄ?inden sanırım hiç bir yerde bahsedildiÄ?ini de görmedim herhangi bir sitede ama o gizli odaya varılmasıyla ilgili Fransızca bir video bile buldum hatta bazılarında bayraklara ateÅ? edildiÄ?ini de görebilirsiniz güle oynaya... |
|
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Sat Jan 08, 2011 1:13 am |
|
Bir gönderme varsa ben de anlayamadım.
Ama acaba oyunun oynandıÄ?ı yere göre bayraÄ?ı deÄ?iÅ?tirme ihtimalleri var mı diye düÅ?ündüm ama zor bir ihtimal. Ä°nternette de pek bir Å?ey çıkmadı. Ä°lginç gerçekten de. |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sat Jan 08, 2011 1:48 am |
|
Decay'i yapan moderatörlerin koyduÄ?u küçük bir easter egg olduÄ?u yönünde benim düÅ?üncem. Ama gerçekten ilginç... |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Sat Jan 08, 2011 1:58 am |
|
Alenthas wrote: |
Decay'i yapan moderatörlerin koyduÄ?u küçük bir easter egg olduÄ?u yönünde benim düÅ?üncem. Ama gerçekten ilginç... |
araÅ?tırdım bu oyunu gearbox ps2ye çıkartıyor, ardından fanları pcye 2008 yılında çıkartmayı baÅ?arıyorlar o gizli odayı da iÅ?te pcye çıkartmaya uÄ?raÅ?ırken fanlar keÅ?fetmiÅ?ler yani oyunu yapanlar koymuÅ?lar...
Ya half Life ama muhteÅ?em bir seri özellikle ilk Half Life ve ek paketlerinde aynı olayı baÅ?ka kiÅ?ilerin bakıÅ? açılarında oynarken farklı detayları keÅ?fediyorsun ya özellikle karakterlerin keÅ?iÅ?tikleri o sahneler yok mu? MuhteÅ?em bir Å?ey, detaylar hayranlık bırakıyor. Surrender Freeman!!!! Rise and Shine, Mr. Freeman. There is no regret, Freeman. Hepsi kulaklarımda yankılanıyor artık, tüm Half Life serisini sırasıyla oynarsam olacaÄ?ı budur. |
|
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 08, 2011 3:34 am |
|
Cidden garip bir durummuÅ? ordaki, ama Türk bayraÄ?ı ile aynı hizada baÅ?ka 2 renk karıÅ?ımı daha var acaba bir anlam ifade ediyor mu :S |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir |
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sat Jan 08, 2011 4:11 am |
|
Darktimes wrote: |
Cidden garip bir durummuÅ? ordaki, ama Türk bayraÄ?ı ile aynı hizada baÅ?ka 2 renk karıÅ?ımı daha var acaba bir anlam ifade ediyor mu :S |
O da Ukrayna bayraÄ?ı diye biliyorum ben ama? |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 08, 2011 4:47 am |
|
Alenthas wrote: |
Darktimes wrote: |
O da Ukrayna bayraÄ?ı diye biliyorum ben ama? |
Madem öyle bir de bu konunun yorum kısmını açalım burası RP'ye ait olsun |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir |
|
Back to top |
|
|
|
|