“Olanların sonucunun bu olacaÄ?ını kimse öngörmemiÃ…?ti.
Bir zamanlar, gücüyle bir kıtaya yön verenlerin hükmü bir kiÅ?i tarafından silinip atılmıÅ?tı.
Onlar Artık Hükümsüzdüler, ve çok baÅ?ka bir kıtaya sürülüp mühürlendiler.
Bir zamanlar çok güçlüydüler, lakin artık gölge bir ruh halindeler. Ä°ntikam ateÅ?i, hepsini sardı, Bir zamanlar onların olanlara hiddet, sabır taÅ?ını kırıp bıraktı. Onlar Å?imdi bildikleri yerlerden uzak, birbirlerine uzak kavuÅ?acak günü, hükmedecekleri günü bekliyorlar.
“Hükümsüzler mi ?” dedi Elrohir, bir an duraksamıÅ?tı. Gece Elflerinin Kadim Kralı MenekÃ…?e mavisi gözlerinde huzursuz bir parıltı belirdi aniden “ Demek kendilerine böyle diyorlar, o zaman yapılacak tek Ã…?ey, denge terazisinin doÄ?ru yanını ölçmektir.”
“Usta bu adam hükümsüzler derken ne dedi ?” diye sordu Walger,
“Sekiz bin yıllık nefretten bahsetti.” dedi Greece, kukuletası altından gri gözleri parlamıÅ?tı. “Ã?lmeyen eskimeyen nefretten… Ã…?imdilik buralardan uzak dursak iyi olacak çocuk, kalk gidiyoruz.
“KonuÃ…?amam, beni öldürürler.” Dedi Ã…?iÃ…?man bir rahip elinde eski bir kitabı elinden düÅ?ürürken, kahverengi gözleri korkuyla açılmıÅ?tı.
“Ya ben, ben öldürmez miyim sence?” dedi uzun hançerini, rahibin gırtlaÄ?ına dayamıÅ? Nickoy Waldemer. “Ben bir ozanım inan bana böye davranmak hoÃ…?uma gitmiyor ama öÄ?renmeliyim ?”
“Neyi ?” dedi Rahip Korkuyla
“Hükümsüzleri.”
“HükümsüzlermiÃ…?, pabucumun tırnaÄ?ı olamaz o” dedi Maugus, kamburunun üzerinden tepesinde dikilen simsiyah giyinen siyah Ã…?apkalı uzun boylu surete bakarak. “Bunun için mi geldin yani Kara Ã…?ahin ?”
“Senin efendin bile onlardan korkuyordu nasıl bu kadar rahat olabiliyorsun ?” dedi Brave Falcon maÄ?rur bir ifadeyle.
“Efendim deÄ?il o ustam diyebilirim.” diye gevrek gevrek güldü Maugus, “O bunun için bir Ã…?eyler düÅ?ünmüÅ?tü. Gel benimle bir Ã…?eyler göstereblirim sanırım.”
“Bu hükümsüzlerde kim ki bu kadar telaÃ…? yapıyorsunuz ?” dedi beyazlar içindeki Wartline, baÃ…? büyücüsü.
“Onlar, yıkımın ayak sesleri, gözleri olmayan bir budala bile bunu anlayabilir Torano.” dedi Simarios Snaga yere tükürerek. “Onca yolu buraya senin soÄ?uk bakıÅ?larını görmek için gelmedim. Bu bir uyarı Torano, bütün büyü kullanıcılarının zihnini kapa, yoksa elinde büyücü kalmayacak.”
“Ruhani boyutta büyük dengesizlik hissediyorum.” Dedi Cüce rahip Rubate TanrıyumruÄ?u, bu sözler üzerine bütün cüce konseyi ayaklandı. En yaÃ…?lı bilge cüce olan Rubate, bir kez konuÃ…?unca, Tanrının sözleri, iÃ…?itilir gibiydi. “BeÃ…? yönden gelecekler, zulm getirecekler, yok edecekler. Acı yıkım ve savaÃ…? getirecekler. Onlar dengeyi bozdular, baÃ…?ka bir alemden buraya aktılar. Zamanın sonunu Justiasarın yaÃ…?amını söküp atacaklar. EÄ?er onlara inanırsanız. Bu felaketimiz olacak.”
"Onlar burada hissediyorum ?" Kadim Ejderha Rüzgarbiçen Glaroth
4. Ã?aÄ? sonları, Hükümsüzler Harakete geçti, baÅ?ka bir yerde olan kırılma justisarı etkiledi, Bu iktidardan düÅ?müÅ?lerin, intikam hikayesi bu Hükümsüzlerin Hikayesi.
Yakında...
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur.
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum