Evet arkadaÅ?lar. Aslında benim bulduÄ?um bir geyik deÄ?il. Orjinali site yönetimiyle ilgili eleÅ?tirileri aldıÄ?ımız baÅ?lıkta Darkgnome'a ait olan bir geyik. (+rep kendisine)
Frpworld Å?irinler köyü olsaydı. Kim hangi Å?irin olurdu?
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
eskiden olsa catboy için gözlüklü Å?irin derdim de artık o kadar da deÄ?ildir diye düÅ?ünüyorum, lütfen ama öyle deÄ?il mi?
Ã…?irin baba: Efla
Ã…?irine: Ilyra
Mucit: Dwaxer (Hakketen bu adam nerde?)
AÅ?çı: Artemis
Ä°zci: Bogus
Ressam: Devrimk
Huysuz: Lord_Feanor (çünkü yönetimi sevmeyen bir tek o var... )
Å?akacı: Edmond
Hayalci: Catboy
Miskin: Darkgnome
....
... Ha bir de SacoKHan vardı. Gargamel olsun, hatta Azman olsun o...
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
En çok Artemis'e güldüm hiç aklıma gelmezdi ama cidden ya çok komiÄ?ime gitti.
Aslında kimselere demiyordum ama Cityville diye facebookta oynadıÄ?ım bir Å?ehir kurma uydurasyon oyunu var da orada dükkanların isimlerini hep sitemizden koyuyorum. Mesela fırının adı Artemis Bakery idi yani sonra Efla Toy Store, Illyra Flower Kiosk, Aegron Video Shop gibi isimler de var. Sacokhan'ı bilardo salonunun sahibi yapmıÅ?tım bir de sanırım. Daha vardı bir sürü kiÅ?i de unuttum kimi nereye koydum, gerçi hala oynuyorum o oyunu. Kendimi Catboy Coffee Shop olarak ekledim bir de. Edmond, Walter, Lysana, Lydronk bayaÄ?ı br kiÅ?i daha vardı... Neyse bunu sonunda ortaya çıkartacaÄ?ım bir anı bekliyordum, aÅ?çı Å?irin Artemis'i görünce aklıma geldi ve döktüm ortaya bu gerçeÄ?imi de...
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum