Posted:
Tue Feb 10, 2004 9:11 am
teorik olarak doÄ?ru, sana katılıyorum ama yorumlarının yanlıÅ? olduÄ?unu düÅ?ünüyorum. o yüce tanrılar birisinin koltuÄ?u sallanmadan bunu akıl edemiyorlar mıydı. aslında mesele basit bu diyarlarıu korumak için deÄ?il tanrıların yerlerini korumak için aldıÄ?ı bi önlem. o tanrı diyarlardaki büyünün akıÅ?ını kontrol ederken iyi de bi baÅ?kası ederken kötü mü olacak? tabvi ki hayır hatta daha iyi olacak. büyü çok daha ileri seviyelere gelecek. herkes tanrı olmak için yarıÅ?acak, çatıÅ?acak ve doÄ?al olarakta çatıÅ?ma ilerlemeyi getirecek. her ne kadar yaÅ?arken bir elf olsam da elflerden nefret ederim. ancak onlar gibi beyinsizler ellerinde güç varken kullamazlar. aralarında çok azı gerçeÄ?in farkınba varır ve onlar da benim gibi kovulurlar. tüm elflere ve tanrılara lanet olsun . bir gün hepsi sonsuzluÄ?un derin çukurlarında yuvarlanırken keyifle güleceÄ?im .
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum