Author |
Message |
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
|
Posted:
Fri Feb 27, 2004 8:03 pm |
|
ArkadaÅ?lar Å?imdiki sorum zamanında çok tartıÅ?ma yaratmıÅ? bir kelimeler dizisi Å?eklinde...
Bir hırsız bencil mi olmalı...;? yani ölmeye deÄ?er Å?eyleri yok mudur? AÅ?kı, ArkadaÅ?ı, dostu veya ailesi için ölemez mi?
ben bir hırsız olarak (ay açık açıkta söyledik ya Å?unu )
söylüyorum ki...ölürüm! eÄ?er deli gibi aÅ?ıksam o adam için ölürüm, eilem yanımdaysa onlar içinde ölürüm, bu dünyada beni ayakta tutan bir dostum varsa onun içinde ölürüm...
Siz ne dersiniz? |
_________________ YaÃ…?am; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü... |
|
Back to top |
|
|
burock
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Feb 27, 2004 8:32 pm |
|
bu tür duygular bir sınıfa baÄ?lanamayacaÄ?ı için tabi ki ölebilir |
_________________ War, war never changes... |
|
Back to top |
|
|
Khellendros
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Feb 27, 2004 8:40 pm |
|
Tabii böyle bir Å?ey olablir ama yinede duygusal bir hırsız kulaÄ?a garip geliyor=) |
|
|
Back to top |
|
|
Raistlin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Fri Feb 27, 2004 8:44 pm |
|
Bu için hırsızı savaÅ?çısı olmaz zaten. KiÅ?ilikle baÄ?lantılı. Kendin de söylemiÅ?sin, ölürüm diyorsan demekki bir hırsız bu tür Å?eyler için ölebilirmiÅ?... |
_________________ That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power |
|
Back to top |
|
|
fingolfin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Fri Feb 27, 2004 9:48 pm |
|
Khellendros wrote: |
Tabii böyle bir Å?ey olablir ama yinede duygusal bir hırsız kulaÄ?a garip geliyor=) |
bence hiç de gariip gelmiyor... duygusuzluk sanırım sadece kiralık katillere ait bir özellik -genel olarak-! Rose'a katılıyorum... |
|
|
Back to top |
|
|
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
|
Posted:
Fri Feb 27, 2004 10:53 pm |
|
evet duygusuzluk konusunda bende fin'e katılıyorum. hırsızlar öldürmezler, çalarlar..ve duygular öldürmek iÅ?in içine girdiÄ?inde yoktur... |
_________________ YaÃ…?am; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü... |
|
Back to top |
|
|
fingolfin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sat Feb 28, 2004 12:17 am |
|
Quote: |
ve duygular öldürmek iÅ?in içine girdiÄ?inde yoktur... |
buna tam olarak katılamayacaÄ?ım... Nefret ve intikam öldürmeye sebep olan baÅ?lıca duygulardır... |
|
|
Back to top |
|
|
scythe
KutsanmıÅ? KiÅ?i
|
Posted:
Sat Feb 28, 2004 2:53 am |
|
hırsız bencil mi olmalı denmiÅ?... bence hayır... her ne kadar hırsızların bencil olduklarını düÅ?ünsem de bencil olmamaları gerektiÄ?i kanaatindeyim.. ayrıca aÅ?k, sevgi ... bencillikle alakası olmayan Å?eyler bence.. ya da en azından hırsızın bencil olmasıyla alakası olmayan Å?eyler.... bence aÅ?k için hiç bi sınıfa sınırlama koyulamaz... elde olmayan biÅ?eydir ve hırsızı da kiralık katili de barbarı da aÅ?k için pekala canını verebilir... |
_________________ you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea |
|
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sat Feb 28, 2004 9:48 am |
|
Ghost_OF_A_Rose wrote: |
ArkadaÅ?lar Å?imdiki sorum zamanında çok tartıÅ?ma yaratmıÅ? bir kelimeler dizisi Å?eklinde...
Bir hırsız bencil mi olmalı...;? yani ölmeye deÄ?er Å?eyleri yok mudur? AÅ?kı, ArkadaÅ?ı, dostu veya ailesi için ölemez mi?
ben bir hırsız olarak (ay açık açıkta söyledik ya Å?unu )
söylüyorum ki...ölürüm! eÄ?er deli gibi aÅ?ıksam o adam için ölürüm, eilem yanımdaysa onlar içinde ölürüm, bu dünyada beni ayakta tutan bir dostum varsa onun içinde ölürüm...
Siz ne dersiniz? |
Hayatın anlamını bulmuÅ?sun derim. Güzel böyle devam. |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
|
|
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
|
Posted:
Mon Mar 01, 2004 11:42 pm |
|
hayatın anlamını bulunca hayat, hayat oluyor o zaman...saol... |
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Mar 04, 2004 2:23 am |
|
AÅ?k için ölmek gayet doÄ?al bir Å?eydir ancak aÅ?k zaten bencilliktir. Bir hırsızda hem aÅ?kı için ölüp hemde bencil olabilir. Bir kiÅ?i hem yaÅ?ama hemde deÄ?erli eÅ?yalara baÄ?lı olabilir.
Ancak FRP de arkadaÅ?larının yaÅ?amı için kendini feda eden hırsız iyi insan deÄ?il ancak ezik olabilir. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
|
Posted:
Thu Mar 04, 2004 6:14 am |
|
ii de frp de eÄ?er eziklikse o zaman ne anlamı var ki. zaten normal dünyamızda da hırsızlık hoÅ? görülen (gerçi oradada öle deÄ?il ama), normallikle karÅ?ılanan ve lonca içinde oluÅ?umlanan bir kategori deÄ?il ki.
bence orada onu göze alabilmek hayal etmenin gerçekçiliÄ?ini yansıtır...yani bence... |
|
Back to top |
|
|
Quel-Shin
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Mar 06, 2004 7:14 pm |
|
Hırsızlara ezik denmesi beni Å?aÅ?ırtıyor.Evet zamanında çoÄ?u hırsız ezilmiÅ?tir ama bu onların Å?u an ezik olduÄ?u anlamına gelmez.Hayatla,insanlarla ,düzenle alay eden birisine ezik diyebilir miyiz? |
_________________ http://karatoprak.org/ |
|
Back to top |
|
|
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
|
Posted:
Tue Mar 09, 2004 12:49 am |
|
hırsızlar hayatla alay edebildikleri için bana sorarsanız diÄ?er insanlardan daha ciddiye alıoyorlar hayatı....bu da yaÅ?amasını onlar en iyi haliyle biliyorlar demek...tamamen haklısın quel.... |
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Mar 10, 2004 3:12 am |
|
EÄ?erki öncelikle kendi rahatını düÅ?ünmüyorsan neden hırsız oldun kardeÅ?im? "Kader benim hırsız olmama sebep oldu" demez herhalde. Sonuçta hırsızlık baÅ?kalarının zahmetlere katlanıp kazandıÄ?ı Å?eyleri çalmaktır. Yok nben düzen karÅ?ıtıyım der isen bunu ranger olarak yap o zaman. Hem sevgilin için birinin önüne atladıÄ?ında daha çok Å?ansın olur.
Tamam hırsız arkadaÅ?larını kurtarır ama önce kendi çıkarına ne hizmet ediyor ise onu alır (Almalıdır)bence. Mesela baÅ?ka kimsenin görmediÄ?i deÄ?erlli bir taÅ? gibi. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
|
|