Author |
Message |
fingolfin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Mon Mar 15, 2004 8:18 am |
|
Bundan birbuçuk sene önce, bir internet sitesinden tanıdıÄ?ım arkadaÅ?larımla buluÅ?acaÄ?ım... Mekanı ve saati öÄ?rendim ve tam zamanında mekana ulaÅ?tım. Karizmatik bir giriÅ? yapıcam ortama; planlarımca ben gittiÄ?imde hrekes orada olacak - merdivenlerden usulca çıkıcam, zarif bir hareketle kapÅ?onumu açıp 'Merhaba ben Elwe, Singollo-Elwe' diyeceÄ?im (Singollo-Elwe o sitede kullandıÄ?ım nikj) Planım gayet baÅ?arılı bir Å?ekilde çalıÅ?tı, ancak ufak bir eksiklikle. GittiÄ?imde henüz kimse gelmemiÅ?ti |
|
|
Back to top |
|
|
Aeron
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Mar 15, 2004 11:17 am |
|
Hobilerimden bir de para kolleksiyonu. Bir müzayede sitesinden arkadaÅ?la buluÅ?maya karar verdik: Biraz takas, biraz sohbet. Metroyla gelecek, Å?iÅ?li metro çıkıÅ?ında buluÅ?acaÄ?ız, NiÅ?antaÅ?ı'na gideceÄ?iz. GittiÄ?imde görünürde 3 tane çıkıÅ? olduÄ?ınu farkettim, telefon ettim geldim diye. O da metro'dan yeni inmiÅ?, beklemeye baÅ?ladım. 5-10 dakika geçti, kimse yok. Yeniden aradım, "Metro çıkıÅ?ında bekliyorum" dedi. Ben NiÅ?antaÅ?ı'na yakın çıkıÅ?ta bekliyorum, "buraya gel" dedi, "zaten ordayım" dedi. Bakıyorum bekleyen kimse yok, yolun karÅ?ısındaki çıkıÅ? da boÅ?. Dedim bu yukardakinde bekliyor, "tamam, geliyorum" dedim. Ama adam yukarda da yok. Yine telefonlaÅ?tık, nerde olduÄ?unu tarif etsene dedim. Tarif etmeye çalıÅ?tı, pek uymuyor, sonunda çaprazda x (hatırlamıyorum) renkli büyük bir bina var dedi. Ã?aprazda binayı gördüm, ama adam yok. 40-45 dakika böyle debelendikten sonra 50 metre aÅ?aÄ?ıda bir çıkıÅ? daha olduÄ?u ortaya çıktı.
Evet, salaÄ?ım ben, salak, salak. |
_________________ BoÅ?una mutluluÄ?u aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz. |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Mar 15, 2004 4:53 pm |
|
üzülme be abi herkesin baÅ?ına gelebilir böle Å?eyler. belki de shadow master da kadıköyde baÅ?ka b,i boÄ?a heykeli bulmuÅ?tu di mi |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
Aeron
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Mar 15, 2004 8:36 pm |
|
İçime su serpildi. |
_________________ BoÅ?una mutluluÄ?u aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz. |
|
Back to top |
|
|
Quel-Shin
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Mar 15, 2004 8:41 pm |
|
Herkese olur böyle.Herkesin kendisini sıradıÅ?ı veya 'aptal' hissettiÄ?i anlar olmuÅ?tur... |
_________________ http://karatoprak.org/ |
|
Back to top |
|
|
sowtim
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Mar 16, 2004 3:14 am |
|
Aslında insanlar internetten tanıÅ?acaÄ?ı insana biraz güven eksikliÄ?i hissediyor; mesela ben Å?u ana kadar hiç internetten konuÅ?tuÄ?um bir insanla buluÅ?madım ve çekiniyorum. (Sınırsız Pizza Günü'nde ilki yapacaÄ?ız umarım! ) Ama bir de Å?öyle birÅ?ey var ki; eÄ?er gidip o insanla yüz yüze konuÅ?mazsan onun -gerçekte- nasıl biri olduÄ?unu asla öÄ?renemezsin. Yine de en iyisi gidip, konuÅ?up herÅ?eyi konuÅ?arak anlamak galiba... |
|
|
Back to top |
|
|
Norticus
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Mar 16, 2004 3:52 am |
|
abi taBÄ°KÄ° güvensiz olacaksın netten buluÅ?tuklarınla
sen benim ne yüzümü görüosun, ne neye benzediÄ?imi biliosun, güsel sözlerim yalan olabilir
tabi bu sitede böyle Å?eylerle karÅ?ılaÅ?acaÄ?ımı sanmıyorum
sonuçta insanlr buraayı mIRC niyetine kullanmıyolar |
_________________ In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die... |
|
Back to top |
|
|
Aeron
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Mar 16, 2004 5:20 am |
|
Biri seni direk olarak evine falan çaÄ?ırırsa gitme yani. |
|
Back to top |
|
|
Norticus
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Mar 16, 2004 5:48 am |
|
istisna olabilir ama genelolarak buna EVET derim |
_________________ In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die... |
|
Back to top |
|
|
The_KiRaTh
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Tue Mar 16, 2004 7:15 am |
|
Walla, netten tanıÅ?tıÄ?ım kiÅ?ilere genelde güvenmem. Ancak bu site bir istisna, siteye bikaç gündür üye olan iki arkadaÅ?ı evime almıÅ?tıım mesela...
Tufan ve darkgnomela buluÃ…?tuk, bize geldik
�ok da güsel vakit geçirdik.
Hele site buluÅ?maları var ki onlar asıl hiç kaçmaz... Bence siz de deneyin site buluÅ?malarına gelmeyi... Ã?ok ilginç deneyimler yaÅ?ıcaksınız... |
_________________ Tecrübe yenilen kazıkların bileÅ?kesidir... |
|
Back to top |
|
|
biluanders
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Mar 16, 2004 9:57 pm |
|
nette konuÅ?tuÄ?um insanlarla tanıÅ?mak benim adetim diildi ama bu siteyi keÅ?fedince bi istisna yapiim dedim....iikide yapmıÅ?ım... bazen neyle karÅ?ılaÅ?ıcaÄ?ını bilsedende gidip görmelisin aksi takdirde nasıl öÄ?renebilirsinki? |
_________________ ne zaman içime biraz fazla baksam,yükseklik korkum depreÅ?ir.... |
|
Back to top |
|
|
Kirshamor
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Mar 16, 2004 10:02 pm |
|
hayatımda iki kez internetten tanıÅ?tıÄ?ım insanlarla buluÅ?tum. ilkinde ömür boyu süreceÄ?ine emin olduÄ?um dostluklar edindim. ikincisinde ise...
...bilmiyorum bence iyi gidiyor siz söyleyin |
_________________ yola devam...
...barıÅ? için |
|
Back to top |
|
|
biluanders
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Mar 16, 2004 10:11 pm |
|
...bilmiyorum bence iyi gidiyor siz söyleyin
Back to top |
|
|
Khellendros
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Mar 16, 2004 10:12 pm |
|
Benimde hiç adetim deÄ?ildir netten kiÅ?ilerle görüÅ?mek ama istisnalar kayideyi bozuyormuÅ? Fakat mırc ten biri çaÄ?ırsın kessinlikle kale bile almam=) |
|
|
Back to top |
|
|
Kirshamor
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Mar 16, 2004 10:29 pm |
|
biluanders wrote: |
benim açımdan iiydi...kirshamor nedersin bu görüÅ?medende ilki gibi dostlar bulabilirmisin? |
Oldukça iyi gidiyor sanırım |
_________________ yola devam...
...barıÅ? için |
|
Back to top |
|
|
|
|