Maglubiyet Goblin Tanrısıdır ve FR dahil bir çok dünya da Moradin gibi güçleri vardır.
Kurtulmakta aynı Å?ekilde Kobolt tanrısıdır.
Maglubiyet Dwarflardan nefret eden, Kurtulmak ise Gnomelardan nefret eden bir Tanrıdır.
Ayrıca Charisma sadece Apparence deÄ?ildir. Bir çok Tanrı Karizma bonusunu Tanrısal güçleri ve Manuplation dan alır.
Saygılarımla...
_________________ Sıradan bir insanla bir savaÅ?çı arasındaki fark,
savaÅ?çının olayları mücadele kavramıyla eÅ?deger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynaÄ?ı ya da felaket olarak ele almas
Posted:
Wed Jun 30, 2004 10:07 am
Sanırım yanlıÅ? hatırlıyorum.Ama galba Baldurs Gate'te vardı bu Kurtulmak.Karanlıkaltındaydı sanırım bir grup kobold tapınma yapıyorlardı Kurtulmak' a hatta ismi görünce arkadaÅ?larla kopmuÅ?tuk.Ondan sonra grup olarak saldırıp adamların ayinini bozmuÅ?tuk.Hatta aralarında Kurtulmak vardı ve paladinminle tek koyuÅ?ta critical da ölmüÅ?tü üstündende Kurtulmak's Crystal çıkmıÅ?tı.Ama bakıyorumda Å?imdi yok Lloth'un seçilmiÅ? örümceklerini falan öldürdüyse ben yanlıÅ? hatırlıyorum.Veya Baldur's Gate büyük çaplı bir hata yapmıÅ?.Ama tabi bir tanrınında karanlıkaltında gezmesi pek mantıklı gelmiyor.
_________________ Caspenar the Imp ;
''Mm. Cool bastard sword, oh yes. Why bastard, you think? No parent?''
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum