Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - HIRSIZLARIN ZAAFLARI! :)
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

HIRSIZLARIN ZAAFLARI! :) View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Ghost_OF_A_Rose
    Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Tue May 04, 2004 4:54 pm Reply with quoteBack to top

Tamam herkes dürüst olcak ama.. karıÅ?mam yoksa... ben bayan bir hırsız olarak oyunlarda çok kullanırım bu gücümü de.

tatlı hırsızlarım kadınların sizin üzerinizdeki etkisi nedir ki acep? ne biliyim ben mesela sizi ne kadar kontrol altına alırlar? MüthiÅ? bir kadın sizin loncayı satmanızı bile saÄ?layabilir mi? herkes dürüst olsun...dedirtmeyin bidaaa.... Razz

Forum Yöneticisi

PostPosted: Tue May 04, 2004 5:02 pm Reply with quoteBack to top

anaa bilmiyom vallah ama benim bilfdiÄ?im hırsızlar duygularından arındıı ölçüde iyi hırsız oluyorlar. Ama onlrın eÄ?itimini sınamak mümkün tabee ama bence siz Å?ansınızı ozanlardan yana deneyin. Vallahi ben iyi bi kıza flüdümü hediye olarak veririm o kadar.. Ama sonna o beni terketmeyecek ama o Å?artla.. ahh ah

Palisdan
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue May 04, 2004 5:15 pm Reply with quoteBack to top

Leydiler ve aÅ?kın bir hırsız üzerinde etkisi. Cidden bu karÅ?ılıklı bir denge meselesi. Loncaya ve ordaki dostlarına büyük sözler verirsin ve oranın da anlamı senin için büyüktür ama aÅ?kın kim olursa olsun herkes üzerinde doÄ?aüstü bir yeteneÄ?i var. Gerçekten bir denge meselesi; kime olan sevgin ve baÄ?ın daha büyük.
    Ancak bir nokta daha var, karÅ?ımdaki bir hırsızsa ve kalbimi kendi hırslarına bir basamak olarak çalıyorsa ve ben bunu bir Å?ekilde farkedebiliyorsam (ki hırsızlıÄ?ın bir kısmı da karÅ?ındakinin düÅ?üncelerini anlayabilmektir) durum deÄ?iÅ?ir. AÅ?k karÅ?ılıksız olarak karÅ?ındakinin mutluluÄ?unu istemektir ancak karÅ?ımdakinin bu Å?ekilde kazanacaÄ?ı bir mutluluÄ?u uygun görmeyebilirim (hayatımı rahatlıkla feda ederim ancak gördüÄ?ünüz gibi durum farklı) yani öyle kendimden geçmiÅ? Å?ekilde onun istediÄ?i herÅ?eyi o noktada yapmam.
    Ancak romantizm ve aÅ?k konusunda bir zaafım var sayabilirim kabul ederim. Belki de bu bir güçlülüktür bu da tartıÅ?ılır. Hırsız olmak tamamen ruhsuz ve duygusuz olmak demek deÄ?ildir. Hırsızlık mantıÄ?ınla uyuÅ?turamadıÄ?ın duygular konusunda bazı önerilerde bulunur.

Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Tue May 04, 2004 5:57 pm Reply with quoteBack to top

helal be! en kibar hırsızım benim...Smile

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue May 04, 2004 9:14 pm Reply with quoteBack to top

Eee sonuçta bu sadece centilmenlikten de gelmez. AÅ?k dediÄ?in karÅ?ılıklı alınan bir zevk deÄ?il midir? Ä°ki taraf da kazanır ve hoÅ? anılar sahibi olunur. Yalnız saf aÅ?ka diÄ?er kötü duyguları (çıkar gibi) karıÅ?tırılırsa bence karıÅ?tıran kiÅ?i için ne kadar Å?ey feda edilebilir tartıÅ?ılabilir. Sonuçta aÅ?k sade cinsel bir çekimden ibaret deÄ?ildir ve duygusal eÅ?leÅ?im olmazsa asıl anlamı yiter. Duygusal eÅ?leÅ?imde de karÅ?ı taraf aldatıyorsa seni (çıkarlarına alet ederek) bir zahmet onun için bir Å?ey feda etmeyelim derim.

Å?imdi bir de sana soralım Ghost_of_a_Rose, erkeklerin hırsızlar üzerinde etkisi ne? Very Happy

SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Wed May 05, 2004 12:03 am Reply with quoteBack to top

Hırsızları bilmem... Ama barbar adam sevdiÄ?inde gider ve onu alır...
    Centilmenlik filan aÅ?kın ana öÄ?esi olan tutkuyla baÄ?daÅ?maz.
    Barbar adam sevdiÄ?i için gerekirse gözünü bile kırpmadan ölür. Ã?lümü bile o tutkunun aleviyle sonsuza dek yanar, destan olur!
    Ã?lse de aÅ?k için, sevdiÄ?i için onuruyla ölür.

Palisdan
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed May 05, 2004 12:25 am Reply with quoteBack to top

Barbarların onur kavramını önemsediklerini bilmiyordum. Gurur tamam da onur?
    Yalnız barbarlar sevdiklerini nasıl alıyormuÅ? merak ettim bak. Gidiyorsun kız cıyak cıyak baÄ?ırırken sıcak sıcak çuvala koyuyorsun sonra da kızı kapıp götürüyorsun herhalde. (Paket olsun usta! Razz ) Ä°yiymiÅ? walla sonra kızın kabilesi seni öldürüverince aÅ?kın için gerçekten de ölmüÅ? olursun hani. Razz
    DeÄ?iÅ?ikmiÅ?, ben ozan olarak sözlerime güvenmeyi tercih ediyorum doÄ?rusu kızı çaÄ?ırmak istediÄ?imde.

Forum Yöneticisi

PostPosted: Thu May 06, 2004 6:12 am Reply with quoteBack to top

Ã?le ilginç tabii ama bir hırsız aÅ?kı uÄ?runa loncadaki arkadaÅ?larını da satar mı merak ediyorum. Ã?zellikle bu tercih etme deÄ?il satma ise. Sanırım barbar bunu yapmıyo. Ã?ünkü yanlıÅ? bilmiyosam eÄ?er barbarlar için kadınlar savaÅ?ma tutkularından sonra geliyodu.

Palisdan
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu May 06, 2004 4:11 pm Reply with quoteBack to top

Aslında Å?öyle olay üzerinden gitmek lazım bu durumda bence. Bir marangozun sevdiÄ?i kadın için marangozlar loncasını satması gerekmiyorsa niye hırsızın gereksin? Aklıma bir kaç olasılık geliyor.
    1)Kız hırsızlıktan hoÅ?lanmamaktadır, sevgilisinin hırsız olmasını istememektedir.
    2)Kız loncada sevgilisinin konumunu kullanarak yükselmek istemektedir.
    3)Kız loncayı çökertmek için içerden adam olarak hırsız sevgilisini kullanmayı düÅ?ünmektedir.
    Daha da vardır olasılıklar kesin, aklıma ilk gelenler bunlar. Bu durumları tek tek deÄ?erlendireyim:
    1)Hırsız sevgilisine iÅ?inin kendisi için önemini anlatır, ayrılırsa neler kaybedeceÄ?ini. Kız illa ki ayrıl diyorsa biraz bencillik yapmaktadır çünkü kendi istekleri için sevgilisinin düÅ?üncelerini ve konumunu ikinci plana atmaktadır. Neler olacaÄ?ını bildiÄ?i halde ayrılma kararında ısrarcıysa tam denge söz konusu olur. Loncayı mı kızı mı daha çok seviyorsun? Kararı belirleyecek benim durumumda budur.
    2)Kızı seviyorsam ve kaybedilecek tek Å?ey 'benim' mevkim ise buna göz yumabilirim, çünkü mevkimi hediye etmeye benzer bir durum bu. Nasıl olsa yetenek sahibiyim ve gerekirse baÅ?ka bir mevkiyi de kazanabilirim hem, direk kayıp bile sayılmaz, sayılsa da o kadar önemli mi aÅ?kın yanında?
    3)Kızı ne kadar seversem seveyim kız resmen sevgilisine ihanet ettirme düÅ?üncesini dillendirebiliyorsa o kız benim sevdiÄ?im kız deÄ?ildir, bana gösterdiÄ?i sevimli, güzel kız görüntüsünün yalan olduÄ?unu düÅ?ünürüm ve bana bir sevgi duymadıÄ?ında asıl istediÄ?inin hırslarını tatmin olduÄ?una inanırım. Böyle bir durumda benim için denge söz konusu deÄ?ildir, kesinlikle ihanet etmem.

Daha da olasılık söylerseniz onları da tartıÅ?abiliriz. Veya siz bu olasılıklarda ne yapardınız?

Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Thu May 06, 2004 7:46 pm Reply with quoteBack to top

bi dakika centilmenlik aÅ?kla nasıl uyuÅ?maz ya....olur mu öle...bir kere karÅ?ıdakini uçöurmaksa amaç centilmenlik Å?art!

neyse konuya dönelim....ben derim ki erkeklerin zaafları var (istisnalar kaydeyi bozmaz) kadınların hareketleri doÄ?rultusunda loncayı satabilecek kadar hemde. ne bilerim yırtmnacı kalçasına kadar, korseyle göÄ?üsleri dekolte bir hatunun gelip, beliÅ?ne kadar saçlarını arkaya atıp, size Å?evhetle "merhaba!" dediÄ?ini düÅ?ünsenize...bence uçtunuz ve loncada burada biter:)

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu May 06, 2004 8:56 pm Reply with quoteBack to top

Centilmen olmamak derken karÅ?ıdaki kıza kötü davranmayı kastetmiyordur sanıyorum. KastettiÄ?i biraz maceracı ruha sahip olup kızı da maceralara sürüklemek olsa gerek bence.
    Ã?yle seksapeli yüksek bir kadını içeri soktun iyi güzel de o kız karÅ?ı cinsle iliÅ?kileri kısıtlı olanlar dıÅ?ındakileri çok da etkilemez. Yani karÅ?ı cinse aç diye tabir edilen kiÅ?iler dıÅ?ındakileri. Sonuçta bu bahsettiÄ?in kızda vücut dıÅ?ında öne çıkan bir yan yoktu, bence bir iliÅ?kide (benim için kısa süreliler de dahil aslında) öne çıkan faktör platonik kısmıdır. Bu kısım saÄ?lanmıyorsa çok boÅ? bir Å?ey, ya kısa süreli bir etkisi olur beni bir süre için oyalamayı becerir ya da onu da beceremez bence.

De sen hiç kendinden bir Å?ey demiyorsun Ghost? Å?öyle yakıÅ?ıklı, sohbeti hoÅ?, akıllı bir hırsızın senin üzerinde hiç mi etkisi olmaz mesela?

Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Thu May 06, 2004 9:04 pm Reply with quoteBack to top

kadın romantik ozanlar için geçerli bi hatun deÄ?il PalisdancımSmile onun ki farklı kategori....

benimkine gelince aslında iÅ?i karıÅ?tırma diyeceÄ?im ama sonrasında Å?öle diyebilirm. aynı anlattıÄ?ın gibi bi hırsız beni tek kelimeyle uçurur!Smile ama loncamı satmam:)

SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Thu May 06, 2004 9:08 pm Reply with quoteBack to top

Ben Å?ahsen iÄ?rendim. Ã?yle kadınlara biz kabilede iyi gözle bakmayız hatta beÅ? para etmez hayatını akÅ?am yemeÄ?i yaparak alırız.

Dönelim barbar kadını çuvala koyma meselesine. Ulen ikisi de birbirine aÅ?ıksa (yani kadının da kaçası varsa) tabiiki kaçırır hem de gerekirse bir köyü biçer. Ama lütfen onurla sapıklıÄ?ı birbirine karıÅ?tırmayalım derim.

AÅ?kla centilmenlik birbirine uyuÅ?ur mu? Å?imdi centilmen kavramından ne anladıÄ?ına baÄ?lı. Nezaketle aÅ?k uyuÅ?ur, ve en çok tutku aÅ?kla uyuÅ?ur.

Ama centilmenlik biraz garip biÅ?i... Yapmacık yani... Göz boyama, kendini farklı Å?ekilde gösterme ve ifade edememe hatta karÅ?ındakini kandırma bile diyebilirim çoÄ?u durumda... Bu nedenle tutku ile centilmenlik uyuÅ?maz. Ama tabii centilmenliÄ?in baÅ?ka br tanımını yaparsanız ve bana mantıklı gelirse fikrimi belirtirim Mr. Green

Palisdan
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu May 06, 2004 9:24 pm Reply with quoteBack to top

Güzel Quel-Shin'in yöntemini izleyenlerin loncayı satmayacaÄ?ını garantiye aldık. Ghost_of_a_Rose da erkeklerin de hırsızlar üzerinde etkisi olabileceÄ?ini söyledi ama niye aÅ?k loncayı satmayı gerektirsin di mi?

�yle kadınları yemek yapmanızı tavsiye etmem Raistlin, fazla et çıkmaz. Siz o kadınla daha fazla et sahibi erkekleri toplayıp onları yiyin iyisimi. Very Happy

Kadının gönlü varsa beraber kaçın da biz çuvala koyma derken kız istemediÄ?i halde kaçırılıyor gibi anladık. Ä°steyen kızı yanında da koÅ?turursun ne de olsa. Very Happy

Evet centilmenlik tanımlarımız uyuÅ?muyor. Ben erkeÄ?in kadına duyduÄ?u saygıyı dıÅ?arda da göstermesi olarak algılarım centilmenliÄ?i. Yani içinden gelen iyi davranma hissine ket vurmama gibi. Bazıları bunu yapar çünkü.
    Yoksa olduÄ?undan farklı görünmek bence ikiyüzlülük ve aldatmaya giriyor. Yani burda da sanırım gene bir terim uyuÅ?mazlıÄ?ı olmuÅ? çuval olayında olduÄ?u gibi.

SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Thu May 06, 2004 11:31 pm Reply with quoteBack to top

Yahu çuvalı nerden çıkardın anlamadım ben kaçırmaktan ilk bahsettiÄ?imde çuval kelimesini hiç kullanmadımki Mr. Green

Ben o dediÄ?ine centilmenlik demiyorum. KarÅ?ılıklı saygı daha çok uyuyor sanırım senin dediÄ?ine...

Benim bahsettiÄ?im "centilmenlik" denilen hareketler göz boyayıp bayanları etkilemek için yapılanlardır.

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum