Author |
Message |
Azalin
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jun 10, 2004 12:27 am |
|
Ã…?imdi baÃ…?rahibim benim.
onuda Å?öyle söyleyebilirz belki. ..bildiÄ?iniz üzre ravenloft bir yarı düzlem. ve ordaki doÄ?a aynı kendi orjinal düzlemindekinin aynısının bir gölgesi yada yansıması. ha bu yerler zman içinde Dark Lordun manyaklık derecesine göre bozulmakta o ayyrı.
buna baÄ?lı olarak da orda olan insanlar esas olarak o acıları çekmiolar.hele helede native olanlar. acıyı geçek anlamda oraya düÅ?meyi hakeden Lordlar.
yada Å?öylede söylenebilir napalım kurunun yanında yaÅ?da yanar... |
_________________ Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boÅ?luktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiÄ?i çaresizliÄ?e tanık olun... |
|
Back to top |
|
|
burock
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jun 10, 2004 12:33 am |
|
haklısın yarı-tanrım benim
Å?aka bi yana ben de nativeler için pek üzülüyor diilim; çünkü bu lanetli topraklara her yeni gelen darklord için yeni domainler açılıyo. yerleÅ?im birimleri, insannar, hayvannar, doÄ?a kısaca her Å?ey bu domain lord için var oluyo yani. o yüzden kaderlerine küsmekten baÅ?ka Å?ansları yok.
bi komplo teorisi de ben atayım madem... belki bu domainlerin tümü dark powers tarafından oluÅ?turulan illüzyonnar? olabilir mi? |
_________________ War, war never changes... |
|
Back to top |
|
|
Azalin
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jun 10, 2004 1:11 am |
|
yok yok..illüyon deÄ?il "bence"... oraya düÅ?en herkesin çektiÄ?i acı son derece gerçek..
(hani acının yarı tanrısıyım ya ordan biliorum...bilioruzda konuÅ?uoruz)
orda ölen adan zaten gerçekten de ölmüÅ? oluyor. ha bu dediÄ?im bir önceki mesajımla çeliÅ?ebilir.ama zaten ravenloft ta ki hiç birÅ?ey tutarlı deÄ?ilki. |
_________________ Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boÅ?luktan daha büyük ne olabilir?
|
Back to top |
|
|
burock
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jun 10, 2004 4:19 pm |
|
abi ezra diye bi tanrı var mı gerçekten ravenloftta? açıkçası ben böyle bi tanrının olduÄ?unu düÅ?ünmüyorum. bu tanrıdan güç alan rahiplerin güçlerinin de dark powers tarafından emüle edilip kendilerine sunulduÄ?unu düÅ?ünüyorum. yoksa lathanderin bile gayet zor bir Å?ekilde boy gösterebildiÄ?i bu karanlık diyarda ezra diye bi tanrı nasl hükmedebilir? |
_________________ War, war never changes... |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jun 10, 2004 5:45 pm |
|
Sana katılıyorum abi... bence de adı bile duyulmamıÅ? bir tanrının etkisinin oralara kadar gelmesi çok zor. |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
wicked_one
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jul 02, 2004 3:16 am |
|
Drizzt_Dourden wrote: |
Ortalıgı ezip gecebilirdi belki ama Raistlin faktörünü unutmamak lazım.
Hangi kitapta hatırlamıyorum ama bi kitapta Soth Raistline Å?öyle der:
(gerçi sozude tam hatırlamıorum ama yaklasık söyle biÅ?i der)
ben bir emir sözümle insanları öldürebilirim,ama bir ustanın önünde eÄ?ilmesinide bilirim
ve Raistlinin önünde eÄ?ilir |
haklısın ben zaten orda kopmuÅ?tum...mükemmeldi...sanırım efsaneler serisi Ä°kizlerin zamanıydı...ztn kitiara ilk o kitapta büyücülük kulesine gidio dimi???-eÄ?er baÅ?ka biri buna önceden cevap verdiyse kusura bakmasın-fazla zamanım yok bütün konuyu okuamıom |
|
|
Back to top |
|
|
NIGHT
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jul 02, 2004 3:31 am |
|
Bende öyle hatırlıyorum.
Shota acımıÅ?tım, baÅ?ından geçenleri okuyunca. Bu da kesin Ravenloftu boylar diyordum. |
|
|
Back to top |
|
|
feryat
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jul 02, 2004 9:53 pm |
|
AH �lümsüz ruh,
Kavun içi gözlerinde ölümüm saklı belki.
Ya o ölümlü aÅ?kınız ne oldu lordum.
...
�zür dilerim.
BAna öyle bakmayın lütfen... |
|
|
Back to top |
|
|
Ereshin
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Tue Aug 10, 2004 7:08 pm |
|
Lord soth karizmanın kralıdı bide Strahd bu ölü alemde ama hangisi döver bilmem bence soth |
_________________ I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth. |
|
Back to top |
|
|
Eldarin_
|
Posted:
Tue Aug 10, 2004 7:21 pm |
|
bence soth
çünkü kitabı dikkatle okuyanlar dragonlance ile ravenloft arasında ki baÄ?lantıyı kavrayabilir.dragonlance de de görevini tamamlayabilirdi ama hırsı ve tutkusu ona engel oldu.
ravenloft ta da strahd ı kalesinde öldürecekti ama yine yardımcısı(ismini hatırlayamadım hani Å?u kitiara nın ruhunu elinde bulunduran) nı n ihanetinin cezalandırma hevesiyle savaÅ?madı strahd ile.
yoksa strahd ın dibine kibrit suyu çoktan dökülmüÅ?tü. |
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü |
|
Back to top |
|
|
Azalin
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Aug 10, 2004 7:37 pm |
|
burock wrote: |
abi ezra diye bi tanrı var mı gerçekten ravenloftta? açıkçası ben böyle bi tanrının olduÄ?unu düÅ?ünmüyorum. bu tanrıdan güç alan rahiplerin güçlerinin de dark powers tarafından emüle edilip kendilerine sunulduÄ?unu düÅ?ünüyorum. yoksa lathanderin bile gayet zor bir Å?ekilde boy gösterebildiÄ?i bu karanlık diyarda ezra diye bi tanrı nasl hükmedebilir? |
abi ezra bir tanrı deil. bir cult. rl deki dark powers denen varlık (lar) da sadece eÄ?lence olsun die bu cultı divine büyülerle desteklemekte.
rl de bir tanrı asla var olmamıÅ?tır . aynı dragonların rl de olmadıÄ?ı gibi... |
|
Back to top |
|
|
Azalin
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Aug 10, 2004 7:41 pm |
|
Eldarin wrote: |
bence soth
çünkü kitabı dikkatle okuyanlar dragonlance ile ravenloft arasında ki baÄ?lantıyı kavrayabilir.dragonlance de de görevini tamamlayabilirdi ama hırsı ve tutkusu ona engel oldu.
ravenloft ta da strahd ı kalesinde öldürecekti ama yine yardımcısı(ismini hatırlayamadım hani Å?u kitiara nın ruhunu elinde bulunduran) nı n ihanetinin cezalandırma hevesiyle savaÅ?madı strahd ile.
yoksa strahd ın dibine kibrit suyu çoktan dökülmüÅ?tü. |
hırsı ve inanılnmaz öfkesi sebebiyle adam zaten bu kadar saçma Å?eyler yapıyor bu adam.
caradoc un peÃ…?inden gitmesi de hem bu sebeplerden dir .
sana katılıyorum. |
|
Back to top |
|
|
seriousgigi
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 08, 2008 10:54 pm |
|
arkadaÅ?lar içinde lord soth'un geçtiÄ?i kitapların listesini birisi buraya yazabilir mi?
ben bi rl daki kg.Å?övalyesi ve kg.ün hayaletini biliyorum da krynn deki kitaplarının adları nelerdir acaba? |
|
|
Back to top |
|
|
Mark
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 08, 2008 11:31 pm |
|
Kara Gül Å?övalyesi
Ankira Yayıncılık
Kara Gül'ün Hayaleti
Ankira Yayıncılık
The Second Generation
"And then came the war over Palanthas, when Lord Soth and Kitiara attacked the city. ..."
Dragons of Summer Flame
" guessed that was where Flare would be hiding out. Lord Soth, the dread death knight, ruled that place still. Soth had ..."
Amber and Ashes (Dragonlance: The Dark Disciple, Vol. 1)
"Set me any task, my lord. I will undertake it." "You destroyed the death knight, Lord Soth-" he began. "No, lord, I did not destroy him. . ..."
Lord Soth (Dragonlance Warriors, Vol. 6)
Bu seri bir bütün, parça parça okuma. Bazıları türkçeye çevrilmedi. Her kitapta, Lord Soth'dan küçük bilgiler alabiliyorsun. Bazılarını ben okumadım.
Buraya da bakabilrsin:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lord_Soth#References |
_________________ Kendi doÄ?anı öÄ?ren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman baÅ?layabilir. Kendini reddetmek herÅ?eyi reddetmektir. |
|
Back to top |
|
|
seriousgigi
Kullanıcı
|
Posted:
Sat May 10, 2008 1:36 am |
|
eheh valla ben direk dead knight halinden baÅ?ladım okumaya
hep bu level dergisinin bundan 7-8 yıl önce çıkan sayısı yüzünden orda batu diye bi adam vardı yazmıÅ? kısa bi hikayesini kara gül Å?övalyesi diye bende direk bu kitabı okumuÅ?tum
ya seri olarak oku diyosunda nerden baksan 100 tane kitap var hepsini mi okuyacaÄ?ız
ayrıca liste için teÅ?ekkürler.. |
|
|
Back to top |
|
|
|
|