Posted:
Wed Jun 16, 2004 2:37 am
FRPWORLD diyar sakinleri, Etkinliklerimiz forumunun düzenli ve amacına ulaÅ?abilmesi için sizlerinde uyacaÄ?ını düÅ?ündüÄ?üm küçük kuralları aÅ?aÄ?ıda yazdım.
1_ YapıcaÄ?ınız etkinliÄ?e önce kendiniz inanın, aksi takdirde birisi nasıl olsa bana cevap verir diye düÅ?ünmeyin.hiç niyeti olmayan arkadaÅ?lar cevap veridÄ?i takdirde,baÅ?ka sakinleri inandırabilecek bir heves baÅ?layacaktır.Bahsi geçen etkinlik olmadıÄ?ı zamn ise hevesi kursaÄ?ında kalan arkadaÅ?lar hayal kırıklıÄ?ına uÄ?rayacak ve forum kötü olarak akıllarda kalacaktır.
2_DüzenliyeceÄ?iniz etkinliÄ?in tüm Å?artlarını kafanızda tasarlayın ve deÄ?iÅ?kenleri tartıÅ?maya açın.
3_Yapilabilecek tüm etkinliklerde en yüksek eÄ?lence düzeyini ve tanıÅ?ma durumunu göz önünde bulundurun.Sizin tanımadıÄ?ınız ve sizi tanımayan sakinlerin olacaÄ?ını unutmayın.
4_Herkesi size uymaya zorlamayın.HoÅ?görü sahibi olun , sakinlerin hiç yere kalplerini kırmayın.
5_Yapılmazı zor diye bir Å?ey yoktur.FRPWORLD tarihi buna Å?ahit olmuÅ?tur
6_YapacaÄ?ınız etkinliÄ?i en az haftada üç kere kontrol edin. Konunuzu daÄ?ıtmamaya dikkat edin.
Genel kurallar dıÅ?ında hepimizin uyduÄ?u ahlak kurallarını yazmıyorum bile.
BuluÅ?mak dileÄ?i ile saygılarımla Maximilian Dragonfly
_________________ Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
Domains:Animal,Earth,Plant,Protection
DoÄ?anın TapınaÄ?ı
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum