Author |
Message |
akinnika
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jun 28, 2004 1:36 am |
|
Selam,
Bursa'daki bir sonraki buluÅ?manın katılımcı sayısını arttırmak için herkese uyacak gün / saat ve mekanı belirlemek istiyoruz...
Haydi fikirlerinizi gönderin...
Hafta içi / hafta sonu
gündüz / gece
Açık hava / kapalı mekan
yeme içme imkanları
vs. vs. |
_________________ Never, ever, cut a deal with a Dragon.
- Shadowrun Proverb - |
|
Back to top |
|
|
Aaron
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jun 28, 2004 5:14 am |
|
frp konuÅ?mak için gürültülü olmayan herhangibir mekan olabilir fakat oyun yapmak istersek bursa da öyle bir yer bilmiyorum bilen varsa söylesin.
buluÅ?ma için;
hafta içi yada sonu fark etmez
hafta içi olursa 6 dan sonra,hafta sonu olursa gene fark etmez
yeme içme olabilir
ve katılımcı olursa önümüzdaki hafta bir toplantı düzenleyelim derim ben |
|
|
Back to top |
|
|
QuelSaruk
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jun 28, 2004 8:23 pm |
|
arkadaÅ?lar ben bir arkadaÅ? ayarladım organize etmek için kamp olaylarımızı saolsun kabul etti .en yakın zamanda görüÅ?elimde .bu arada heykel civarında toplansak nasıl olur saat 6 gibi yine |
_________________ kaçacak yer yok, yaratılmıÅ?sın bir kere... |
|
Back to top |
|
|
akinnika
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jul 01, 2004 3:41 am |
|
Hafta içi salı akÅ?amları hariç diÄ?er günler bana uyar (6'dan sonra).
Ayrıca cumartesi gündüz de genellikle vaktim oluyor.
Mekan olarak açık hava bir yer muhabbet etmek ve tanıÅ?mak için bence uygundur, örneÄ?in parktaki çay bahçeleri, SetbaÅ?ında Mahfel, FSM Bulvarında Mado... hatta hafta sonu olursa Mudanya bile olabilir belki... ama Mudanyayı pek iyi bilmiyorum... nerelere takılabiliriz, en kötü ihtimalle sahildeki çay bahçesi...
maksat muhabbet olsun... |
- Shadowrun Proverb - |
|
Back to top |
|
|
Aaron
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jul 01, 2004 4:41 am |
|
akinnika nın söylediÄ?i yerler bana uyar fakat heykel istiyorsak mahfel olabilir hem açık hava hem de merkezi,bence yakın bir zaman için tarih belirleyelim. |
|
|
Back to top |
|
|
findor
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jul 01, 2004 6:44 am |
|
arkadaÅ?lar ilk önce kaç kiÅ?i gelicek o önemli
mahfel mado felan kesmez bizi
cafe capella die bi mekan var yada cafe inn
oralara gideriz hadi herkes yorumlarını yapsında buluÅ?alım
artık biz bugün Qu'el Saruk ile takıldık olmazsa koza han a gideriz güzel bir yer
orada güzel olur
eÄ?er hemen buluÅ?mak isteyen olursa bana mesaj atsın 0537 462 00 33
adım çaÄ?rı haberlerinizi bekliyorum isteyen ne zaman buluÅ?abileceÄ?ini bana mesaj atsın yada arasın... |
_________________ DiÄ?erleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehÅ?ete düÅ?ürürüm.
Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım. |
|
Back to top |
|
|
QuelSaruk
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jul 01, 2004 6:33 pm |
|
arkadaÅ?lar findor ile tanıÅ?tık mekan gezdik.imkanlarımızı konuÅ?tuk.ve ikimizde dört gözle toplanıp tanıÅ?mayı bekliyoruz .(dl ilk buluÅ?ma gibi
findorunda dediÄ?i gibi bir kaç mekan üzerinde yoÄ?unlaÅ?tık.bunlardan birincisi ve benim tavsiyem cafe capella adresi burç pasajı yanı konak arkası .gerçekten hoÅ? bir yer.orta halli bir mekan.ama kaliteli .ahh ah orda bi hatun çalıÅ?ıyordu eskiden neyse .ikinci seçenel cafe inn ayılıÄ?a özenenler için kaliteli bir deneyim olabilir :d gerçi orasıda çok güzel ama biraz bar havası vardı yaÅ? sınırını göze alıpdsa yorumlarınızı yapın.ve mümkünse en yakın zamanı seçin .he önceden bire bir tanıÅ?mak isteyen var ise mailleÅ?elim quelsaruk@mynet.com yada arayın beni 0224 326 88 74 iÅ? telefonum :d sapıklık yapmayın numaralar gözüküyor .öle gizli mizli yemiyo yani hadi beyler ve bayanlar kasın biraz çoÅ?alım koca bir yaz bizi bekliyor. yeni arkadaÅ?lıklara ye hayallere yaÅ?ı gereÄ?i zaman ve günü sorun olanları düÅ?ünelim bu arada. |
|
Back to top |
|
|
feryat
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jul 01, 2004 6:48 pm |
|
pazar sabahtan diÄ?er günler 6-7 gibiadliyede olabilirm.Ama baÅ?ka zaman da söylerseniz ayarlayabilirim. |
|
|
Back to top |
|
|
findor
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jul 01, 2004 8:44 pm |
|
Adliyede hımmm
oarada bende takılırım ara sıra ama herkesi tanımam genelde tanıdıÄ?ım adamlar bellidir köpek var selçuk çok yakın ahbabımdır |
_________________ DiÄ?erleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehÅ?ete düÅ?ürürüm.
Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım. |
|
Back to top |
|
|
Aaron
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jul 02, 2004 7:02 am |
|
bence kaç kiÅ?inin geleceÄ?i o kadar önemli deÄ?il,önemli olan katılabilenlerle buluÅ?mayı gerçekleÅ?tirebilmek,tabi katılımcı nekadar çok olursa o kadar iyi olur.
daha önce de belirttiÄ?im gibi mekan benim için sorun deÄ?il capella yı tavsiye ediyorsanız orada buluÅ?alım ve bunu önümüzdeki hafta içinde yapalım.
salı günü dıÅ?ında herhangi bir gün saat 18:00 den sonrasını benim için uygundur.
sizlerden de bir tarih bekliyorum ve frp konuÅ?mak için sabırsızlanıyorum... |
|
|
Back to top |
|
|
QuelSaruk
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jul 02, 2004 5:01 pm |
|
ben derim ki önümüzdeki çarÅ?amba cafe capella saat 18:00 yada daha erken yada geç fark etmez.emin olun bende sabırsızlanıyorum |
|
Back to top |
|
|
akinnika
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jul 03, 2004 2:17 am |
|
arkadaÅ?lar olay süper... sizleri tebrik ediyorum... bu kadar kısa sürede çıÄ? gibi mesajlar geldi...
Ã?arÅ?amba 18:00 capella bana da uyar... |
- Shadowrun Proverb - |
|
Back to top |
|
|
QuelSaruk
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jul 03, 2004 3:33 am |
|
eyvallah dostum capella da görüÅ?mek dileÄ?iyle ozmaan. bi deÄ?iÅ?iklik olmaz ise tabiki özellikle seni görmek isterim sonuçta ilk diyaloÄ?a girdiÄ?im kiÅ?isin
hadi beyler baÅ?ka katılımcı yokmu .bakın kıskanırsınız sonra bizi aÄ?ustos ayı içinde.tracingler piknikler kamplar ve hatta yapabilirsek larp yapıcaz .
Å?ahsen ben sürekli traking yapıyorum zaten kaçırmayın bu fırsatları .birlik olalım bursa denilen real diyarın gölgelerinde (çok kaptırdım acaba kendimi ne )aman neyse gelin tanıÅ?alım iÅ?te arkadaÅ?lar . bundan daha güzelimi var dünyada |
|
Back to top |
|
|
Aaron
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jul 03, 2004 6:24 am |
|
çarÅ?amba günü benim için de uygundur,diÄ?er arkadaÅ?larında yanıtlarını bekliyorum. |
|
|
Back to top |
|
|
QuelSaruk
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jul 03, 2004 5:00 pm |
|
hey NÄ°GHT nerelerde ona ulaÅ?abiliyormusunuz .oda mudanyadaydı sanırım.onuda aramızda görmek isteriz.tahminim 6 kiÅ?i olduk zaten hadi beyler yokmu daha fazla katılımcı .ayrıca koca bir piknik düzenleniyor yıldırım ilçesinde belki onada yetiÅ?ebiliriz ha olmazmı .
hadi arkadaÅ?lar birlik için yokmu daha fazlası bu ilk adım kocaman olsunki yerler sarsılsın belki küçük bir giriÅ?im ama olucak ama neden baÅ?kalarına destek ,kıvılcım olmasın
çarÅ?amba 18:00 cafe capella |
|
Back to top |
|
|
|
|