(kadim druid dilinde konuÅ?ur) eyvallah kardeÅ?im... birbirimize destek olma zamanıdır... her ne kadar yalnız kurtluÄ?u savunsam da, sürüyle avlanmak herzaman avantajlıdır...
Posted:
Tue Jul 06, 2004 6:09 am
Kenarlarını tam kesemedım ama bende kuzgunlara bayılıyorum
Abi Dura yardın beni yaaa kadim dilde eyvallah nasıl denir bir açıklasana aklıma geldikçe gülmekten ölüyorum.Ä°yi yaÅ?a bee güldürdün beni.Sakın yanlıÅ? anlama beni.
O kadar Druidim derim ama bu diyara gelmeden önce karakterim 10.lvl di burada sadece rahip leveli kastım Å?imid ise 10 a 10 multıcls bir varlık oldum ama oyunlarda sadece Druid karakterimi oynuyorum o bana yetiyor.
DediÄ?im Å?ey karakterim hepinizi döver demek deÄ?il haaa en nefret ettiÄ?im Å?ey karakterimi pohpohlamaktır.Amacım madem sen açıklama yaptın bende yapayım dedim.
Saygılarımla.
Cleric-Archdruid Maximilian Dragonfly
_________________ Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
Domains:Animal,Earth,Plant,Protection
DoÄ?anın TapınaÄ?ı
ama eyvallah kelimesi ingilizcedeki "all right..!" "okay..!" veya yerine göre "good bye..!" gibi kelimelere karÅ?ılık gelir... ve her dilde karÅ?ılıÄ?ı vardır... ünlem içeren ve çoÄ?unlukla dostça, samimi bir ifade için kullanılan bir kelimedir...
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum