Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Büyü Konseyi
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Büyü Konseyi View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    erethan
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Sun Jul 18, 2004 6:42 am Reply with quoteBack to top

Yeminer kulesinin loÅ? koridorlarında yürüyordu... Ã?Ä?rencileri toplanmaya baÅ?lamıÅ?tı... Fakat yeterli deÄ?ildi. Diyarlarda büyü bir düzene girmeliydi ve Yeminer artık ciddi ciddi bir büyü konseyi kurmayı aklına koymuÅ?tu.. Diyarlardaki büyü gücü bir mekanizmaya baÄ?lanmalı belli standartlara kavuÅ?malıydı.

Bu konuda belli bir süre düÅ?ünüp hazırlıklarını yaptıktan sonra Yeminer kararını verdi.. Bir konsey oluÅ?turulacaktı... ve bunun için kimlerle konuÅ?ması gerektiÄ?ini biliyordu...

Yeminer yaptıÄ?ı bir büyüyle diyarın güçlü büyücülerinden olan Erethan'a zihinsel bir çaÄ?rı gönderdi...

"Diyarlardaki büyü hakkında sizinle konuÅ?mak istiyorum, kuleme gelirmisiniz?" ve Yeminer kulesindeki labartatuvarına çekildi.

----------------------------xxxXxxx-------------------------------

Erethan,çaÄ?rıyı aldıÄ?ı sırada kulesinde çalıÅ?maktaydı,normalde çalıÅ?malarını ertelemekten hoÅ?lanmazdı baÅ?büyücü ama "büyü hakkında" demiÅ?ti Yeminer...acele etmeliydi
    Kulesinin en alt katındaki pek sık kullanmadıÄ?ı odaya indi,sık kullanılmasada ortalıkta hiç toz olmaması dikkat çekiciydi,oda kendisini güçlükle aydınlatan birkaç meÅ?ale dıÅ?ında boÅ?tu,birde merkezde bulunan kapı Å?eklindeki yapı dıÅ?ında,yapının çevresi koruyucu rünlerle kaplıydı,baÅ?büyücü kapıya ilerledi,gideceÄ?i yeri fısıldadı ve geçitten geçti.
    Yeminer'in laboratuarının önündeydi,alıÅ?kanlıÄ?ı olmasada kapıyı çaldı...bir büyücünün çalıÅ?ma mekanına girerken dikkatli olunmalıydı...
    Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    yeminer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Jul 18, 2004 10:32 pm Reply with quoteBack to top

Yeminer ziyaretçisini bekliyordu.. görünmez hizmetçisine kapıyı açmasını emretti. Kapı yavaÅ?ça açıldıÄ?ında Erethan da Yeminer'in binlerce yılda oluÅ?turduÄ?u inanılmaz boyutlardaki dev labaratuvarını gördü.. buranın derinliklerinde Yeminer'in çalıÅ?maları olmalıydı fakat daha önemli meseleler vardı konuÅ?acak..
    Yeminer çalıÅ?ma masasının baÅ?ından ayrıldı... Erethanda içeri girdi ve odaya yeni getirildiÄ?i belli olan koltuÄ?a oturdu.

"selamlar Erethan" dedi Yeminer.. "Sizinle büyü konseyi hakkında konuÅ?mak istiyordum.. Biliyorsunuz, büyü çok güçlü bir silahtır ve yanlıÅ? kulanılırsa kendisine bile zarar verebilir... ama malesef diyarlarımızda bunun için herhanghi bir adım atılmıÅ? deÄ?il.. bu yüzden bir konsey kurulmasını teklif ediyorum... bu diyarlardaki büyüyü dahya düzenli bir Å?ekle getirmek için.. ve yeni çıraklar yetiÅ?tirip büyüyü daha güçlü kılmak için... ne dersiniz?" dedi Yeminer ve Erethan'ın cevabını beklemeye baÅ?ladı.

erethan
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Mon Jul 19, 2004 8:16 am Reply with quoteBack to top

"Diyardaki büyüyü geliÅ?tirmek en öncelikli amacımdır Yeminer böyle bir teklifi reddetmem düÅ?ünülemez bile,tabi ki kabul ediyorum"
    yeminer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Jul 19, 2004 4:55 pm Reply with quoteBack to top

"Buna sevindim Erethan... Bu durumda kendimize bir çalıÅ?ma mekanı bulmamız gerekecek... Bunun için öÄ?rencileri eÄ?ittiÄ?im kuleyi öneriyorum ne dersin?"

erethan
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Mon Jul 19, 2004 10:11 pm Reply with quoteBack to top

"Bence uygun ama diyardaki bütün büyücüleri haberdar etmeliyiz,artık büyünün bir kalesi olduÄ?unu her büyücü bilmeli"
    yeminer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Jul 19, 2004 11:28 pm Reply with quoteBack to top

"Haklısınız... bu konuda diyarlara bir duyuru yapacaÄ?ım... Ä°lgilenenleri konsey hakkında bilgilendirmek için davet edelim.." dedi Yeminer ve oldukça zor olacak olan bu büyü için labaratuvarından ayrıldı
    "Burada bekleyebilirsiniz Erethan" dedi Yeminer.. "Tabi size uygunsa.."
    rp dıÅ?ı : Mini sohbete yazıyorum abi...

TheoDorus
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jul 20, 2004 2:40 am Reply with quoteBack to top

theodorus yeminer in cagrısını duymustu. kuleye geldigi zaman fısıldayarak " az kaldı biraz daha bekle theodorus"dedi ve iceri girdi.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jul 20, 2004 9:49 am Reply with quoteBack to top

Genc buyucu Dark Mage de duymustu bu cagrıyı ve hızla onunde actıgı teleport gate le buyuculuk kulesine gitmiÅ?ti

DeÄ?iÅ?ik biÅ?ey isteyen TIKLASIN...
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger
    Efsun
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jul 20, 2004 4:22 pm Reply with quoteBack to top

DoÄ?anın çaÄ?rıÅ?ları bir konsey olduÄ?punu fısıldadı efsun neler olduÄ?unu öÄ?renmek için Yola düÅ?tü bitkin be halsizdi daha yeni acemi olan birisi için bu kadar yolu yürümek kolay deÄ?ildi ..... Birden karÅ?ısında gölgeler belirdi ilk baÅ?ta Å?aÅ?ırdı fakat daha sonra bunların TheoDorus ve Darkefe olduÄ?unu anladı fakat darkefe sanki, Theodorus'un arkasıda sinsice bekliyordu açılan telepoter gate'den önce Theodorus daha sonra sinsice Darkefe geçti Efsun ne olduÄ?unu anlamadı bir iki Adım attım fakat gate kapanmıÅ?tı......... Belkide yeminer acemi bir büyücüye yardım emek isterdi kimbilir!!!.

Efsun ayaklarını altına alıp yere oturdu ve beklemeye baÅ?ladı.....
    erethan
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Tue Jul 20, 2004 9:24 pm Reply with quoteBack to top

Ilk önce TheoDorus gelmiÅ?ti "selam'lar genç büyücü dedi Erethan,
    ardından dark mage geldi,Erethan onuda karÅ?ıladı ancak dark mage'in açtıÄ?ı portaldan geçmeye çalıÅ?an son kiÅ?iyide görmüÅ?tü.Dark mage'in geldiÄ?i yerin tam olarak neresi olduÄ?unu öÄ?rendikten sonra gerekli büyünün sözlerini telaffuz etmeye baÅ?ladı...sözleri bittiÄ?inde Efsun'un önünde bir kapı açılmıÅ?tı...
    findor
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jul 20, 2004 9:44 pm Reply with quoteBack to top

Findor'da çaÄ?rıyı duymuÅ? be istediÄ?i Å?eyin bu olduÄ?una karar vermiÅ?ti
    ne zamandır ufak tefek yapabildiÄ?i büyü kabiliyetini geliÅ?tirmek istiyordu böyle bir çaÄ?rıyı kesinlikle kaçıramazdı ve hemen yola koyuldu böyle bir fırsatı deÄ?erlendirmeliydi diye düÅ?ündü...

Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
    gereken bir intikam varsa BEN alırım.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    erethan
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Tue Jul 20, 2004 10:09 pm Reply with quoteBack to top

Erethan findor'uda selamladı "Hepiniz hoÅ?geldiniz dostlarım,Bu çaÄ?rı diyardaki büyüyü güçlendirmek içindir,büyü ile ilgili kararları alınabilmesi ve genç büyücülerin eÄ?itimlerinin daha disiplinli bir biçimde yapılabilmesi için"
    findor
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jul 20, 2004 10:18 pm Reply with quoteBack to top

"size katılıyorum "diye onayladı findor" olayların bir düzene binmesi diyarın yararına olacaktır en azından gerçek gücün bir mekanı olacaktır "dedi

Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
    gereken bir intikam varsa BEN alırım.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    Efsun
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jul 20, 2004 10:50 pm Reply with quoteBack to top

beklenen gate gelmiÅ?ti efsun yerden kalktı ve kapıya doÄ?ru yürüd ve iÅ?te bu dedi artık kendimi geliÅ?tirek için Å?ans ayaÄ?ıma kadar geldi bunu kaçırmamalıyım dedi ve kapıdan geçti..

Ve karÅ?ında belirenn kiÅ?ileri gözlerini süzerek yavaÅ? yavaÅ? baktı ve bitkin haliyle baÅ?ıyla öne eÄ?ildi Findor ve Erathan selam verdiÄ?ini düÅ?ünmüÅ?tü fakat Efsun SoÄ?uk taÅ?ların üzerine düÅ?üp bayılmıÅ?tı Acemi bir Büyücü için bu kadarı çok fazlaydı ama yılmamıÅ?tı ve Sonuna kadar direndi.......

Belkide beklenilen kapı çok geç zamanda gelmiÅ?ti zamanın ne kadar hızla geçtiÄ?ini tahmin edemiyordu......
    Efsun
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jul 20, 2004 10:53 pm Reply with quoteBack to top

beklenen gate gelmiÅ?ti efsun yerden kalktı ve kapıya doÄ?ru yürüd ve iÅ?te bu dedi artık kendimi geliÅ?tiremek için Å?ans ayaÄ?ıma kadar geldi bunu kaçırmamalıyım dedi ve kapıdan geçti..

Ve karÅ?ında belirenn kiÅ?ileri gölgeleri Efsun'un ayaÄ?ına kadar geliyordu süzerek yavaÅ? yavaÅ? baÅ?ını kaldırdı ve baktı bitkin haliyle kafasını kaldıracak hali yoktu yavaÅ?ça öne eÄ?ildi. Findor ve Erathan selam verdiÄ?ini düÅ?ünmüÅ?tü fakat Efsun SoÄ?uk taÅ?ların üzerine düÅ?üp bayılmıÅ?tı Acemi bir Büyücü için bu kadarı çok fazlaydı ama yılmamıÅ?tı ve Sonuna kadar direndi.......

Belkide beklenilen kapı çok geç zamanda gelmiÅ?ti zamanın ne kadar hızla geçtiÄ?ini tahmin edemiyordu......
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum