Author |
Message |
haplo25
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jul 19, 2004 2:28 am |
|
Bence en güzel kitap Yaz Alevi Ejderhaları en sevdiÄ?im bölüm ise Tanrıların Toplantısı |
|
|
Back to top |
|
|
AresMajere
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jul 24, 2004 3:28 am |
|
Kaos savaÅ?ı çok hoÅ?uma gitmiÅ?ti..Bunun yanında Dhamon Grimwolf un geçtiÄ?i hikaye ve bölümlerede hayranım..Yani Dhamon süper bir adam ve kitapta o adamın karakteri ve rp si mükemmel aktarılmıÅ? |
|
|
Back to top |
|
|
Asuthay
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jul 28, 2004 10:06 pm |
|
Tanis ve Raistlin'in konuÅ?maları iki zeki kudretli adamın konuÅ?malarına dönüÅ?üyor ve bu da benim çok hoÅ?uma gidiyor.Bu raistlin Caramon'a biraz daha vefalı davransa daha çok hoÅ?uma gidecek... |
_________________ Hiç bir kötü varlık özgür olduÄ?unu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük aÄ?acı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır. |
|
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Wed Jul 28, 2004 10:22 pm |
|
Raistlin Caramon'a daha yakın yada Å?evkatli davransayıdı pekçok olay olmazdı. Raistlini böyle kabul etmek lazım. Duyguların yarısı raistlinde diÄ?er yarısıda caramonda toplanmıÅ?. Bu onların laneti. Tanrılar tarafından ikiye bölünmüÅ? bir insanlar. |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
|
|
Asuthay
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jul 31, 2004 8:55 am |
|
Dragonfire ben ikizler efsanesini okumadım ve sadece ilkbahar ve güz alacakaranlıÄ?ını okuduÄ?um için bilgi noksanlıÄ?ım var onun için böyle bir yorum yaptım okuduÄ?um iki kitaba göre.AydınlattıÄ?ın için teÅ?ekkür ederim...
Saygılar ve Sevgiler arkadaÅ?lar... |
_________________ Hiç bir kötü varlık özgür olduÄ?unu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük aÄ?acı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır. |
|
Back to top |
|
|
Eldarin_
|
Posted:
Sat Jul 31, 2004 11:51 pm |
|
ikizlerin üçlemesi tam anlamıyla bir Å?aheserdi bence .özellikle son kitapları çok hoÅ?uma gitmiÅ?ti.
ahhhhhhhhhh bi de adam gibi bir filmini yapabilseler............... |
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü |
|
Back to top |
|
|
zalhonan
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Sep 02, 2008 12:21 am |
|
raistlin ile caramon'un cehennemin kapıları önündeki son karÅ?ılaÅ?maları ve orada geçen diyaloglar..enfes! |
_________________ güç içinde yükselen; |
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Sep 02, 2008 8:22 am |
|
genel olarak raistlin'li bölümler ama hiç birinden kara elf serisinde drizzt'in baÅ?ından geçenler, günlükleri ve kristalin hizmetkarın'daki ve sessiz kılıç'taki artemis entreri'li bölümler kadar hoÅ?lanmadım |
|
|
Back to top |
|
|
|
|