Oren'le Maniak yola koyuldular.Oren'in kafasında binlerce soru iÅ?areti varken ilerliyordu yoluna.Sadece tek bir isteÄ?i vardı o da kitabına ulaÅ?mak.Buna hazırmıydı peki?Bilmiyordu.HiçbirÅ?ey bilmiyordu ve baÅ?ı önünde gidiyordu.Maniak kendinden emin bir Å?ekilde ilerliyordu fakat çevrelerindeki herÅ?ey onlar için bir tehlike oluÅ?turduÄ?unu biliyordu.Artık yorulmuÅ?lardı.Dinlenmek istedi Oren,acıkmıÅ?tı.
Maniak durmamaları gerektiÄ?ini Oren'e anlatmaya çalıÅ?ırken yerde parıldayan küçük bir Å?ey gördü.Seslendi Oren'e "Bak!!!"Maniak ilgili Oren ise çekingen gözlerle baktılar küçük parlak Å?eye.Yerdeydi,hareketsizdi.Maniak bu bekleyiÅ?e bir son verdi,eÄ?ildi küçük parlak Å?eyin üstüne,baktı...Bu bir çilekti.Ne olduÄ?una anlam veremezken çileÄ?in arkasında uzun boylu uzun saçlı bir kadın belirdi.Korkmayın dedi usulca."Yiyin.Yiyin ki gideceÄ?iniz yere güçlü ulaÅ?ın" Maniak Oren'e baktı Oren hala anlamsız ama biraz da rahatlamıÅ? bakıÅ?larla yanıt verdi Mainak'a."Kimsin sen" diye sordu Maniak."Ben Ã?ilek" dedi kadın."Bundan sonraki ilerleyiÅ?inizde size tüm sihirlerimle ve tüm gücümle yardım edeceÄ?im..
GüneÅ? yolunuzun üzerinde parlasın....
Ben Ã?ilek AÄ?açların ve Meyvelerin Tanrısı. Sizin aradıÄ?ınız kitap aslında benim kitabım. Ona zarar verecbilecek dünyada çok az güç var. O da Erozyonların ve Heyelanların Tanrısı Sel'dir. Ã?ok dikkat edin. Maniak senin içinde öle bir güç var ki ona karÅ?ı koyabilecek tek kiÅ?isin ama ilk önce eÄ?itilmen gerek. Å?imdi uyuyun bu akÅ?am ben sizi koruyacaÄ?ım. Aniden arkalarında bir parıltı çaktı ve Oren kafasını tutarak yere yıkıldı nefes alıodu ama...
haplo o gece dediÄ?ini yaptı ama oren yara almıÅ?tı.ne olduÄ?unu iyice öÄ?renmek için sabahı beklemek zorundaydılar ama maniak sabırsız davranıyordu.atlara bindiler ve hızla bir hana ulaÅ?mayı baÅ?ardılar.maniak oreni görünce...
çilrk tarlalarından fırlamıÅ?tı bir anda gece çökmüÅ?tü ve bir koku almıÅ?tı hemen kokunun peÅ?ine koyuldu ve koku hana kadar devam etti ve handan içeri gizlicene girdi kimse onu fark edemeden...
_________________ DiÄ?erleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehÅ?ete düÅ?ürürüm.
Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum