Author |
Message |
Oren_Dautry
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Aug 21, 2004 5:22 am |
|
Nice savaÅ?ların geçtiÄ?i düzlüklerde yürüyordu savaÅ?cı
GrileÅ?miÅ? zırhının üstündeki gri pelerin toz içindeydi ve yırtıklarla doluydu..
iÅ?lemeli kaskının içinden görünen sadece bir çift yeÅ?il göz ve gümüÅ?i diÅ?lerdi...
saÄ? omuzundan sapı yükselen kılıç kınında bile tehditkar durmaktaydı...
Rastgele bir yerde duran savaÅ?cı...boyunundaki boruyu gümüÅ?i diÅ?lerine götürdü ve üfledi...
Borudan çıkan sesi bir tek savaÅ?cılar duyabilecekti....
ve ardından Å?u sözleri söyledi....
"Diyarın savaÅ?cıları..bana karÅ?ılık verin hepinizi duymak istiyorum...."
bu hareketi diyarın savaÅ?cılarını uyandırmak onlara savaÅ?cı olduÄ?unu ve diyarda bir savaÅ? tanrısının olduÄ?unu hatırlatmak için yapmıÅ?tı.... |
_________________ Bugün için yaÅ?a , yarın için hayatta kal.. |
|
Back to top |
|
|
Ganthrak
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Aug 21, 2004 7:32 pm |
|
Bir aÄ?acın gövdesine sırtını dayamıÅ? oturan half-orc elinde ki biley taÅ?ıyla baltasını daha ölümcül hale getiriyordu o sesi duyduÄ?unda. Ne anlamı olduÄ?unu anlamasa da içgüdüsel olarak ayaÄ?a kalktı, sesin geldiÄ?i tarafa döndü, devasa çift baÅ?lı orc baltasını baÅ?ının üzerine kaldırarak savaÅ?larda sürekli andıÄ?ı tanrısının ismini haykırdı. "TEEEEMPUUUUUSSS" |
|
|
Back to top |
|
|
Sensei
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Aug 22, 2004 5:01 am |
|
Ã?lü bedeni gelen ses karÅ?ısında birden doÄ?ruldu, bu ses ona korku deÄ?il , rahatlık veriyordu. Sesin açlıÄ?ını daha da çok arttırdıÄ?ını hissediyordu. YeÅ?il bir ıÅ?ık gibi yana gözleri sesin geldiÄ?i yöne doÄ?ru baktı, sırıtmaya baÅ?ladı. Aklından geçen tek düÅ?ünce öldürmekti... KarÅ?ısında duran yeminere baktı:
-- Beni çaÄ?ırıyor, beni istiyor, bana ihtiyacı var, ölümün gücü beni çaÄ?ırıyor... |
_________________ Gitarım AÅ?kım... My Guitar My Soul... |
|
Back to top |
|
|
Hükümlü
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Aug 23, 2004 4:57 am |
|
Ã?ıÄ?lıklar Kalesi'nin koridorlardaında sessiz adımlarla yürüyen Å?övalye duyduÄ?u bu sesle irkildi ansızın...duymamaya çalıÅ?tı. sesi duyduÄ?u anda içindeki duyguların hareket geçtiÄ?ini hisetti. Adaleti yerine getirme arzusu, çeliÄ?in çarpma sesleri, zalimleri yok etme isteÄ?i...
Hepsi tek tek, iz bıraka bıraka aklından geçti ve gitti. bir an olduÄ?u yerde kaldı Karathas. baÅ?ı önünde bunları savuÅ?turmaya çalıÅ?tı aklıdan bir süre...
tekrar taÅ? koridorlarda meÅ?ale ateÅ?inin liderliÄ?inde yürümeye devam etti;
ama izler kalmıÅ?tı... |
_________________ --------------------------------------------------
MutluluÄ?un ve üzüntünün ötesinde... |
|
Back to top |
|
|
LourdesTr
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Aug 23, 2004 6:02 am |
|
Kılıç bilgini ayaÄ?a kalktı. Rüzgar paltosunu ve saçlarını uçuÅ?turuyor, birlikte taÅ?ıdıÄ?ı toz gözlerini kısmasına sebep oluyordu ancak o gözle görülebilecek bir Å?eye bakmıyordu. Ã?aÄ?rı beynindeydi, beyninin derinliklerinde.
Uzun kılıcı ve hançeri elindeydi, ama üzerinde zırh deÄ?il palto vardı. Kahverengi, eski püskü bir palto. Bunu gören bir kiÅ?i onun savaÅ?çı deÄ?il bir suikastçi veya savaÅ?çı/hırsız olduÄ?unu söyleyebilirdi, oysa o kılıç bilginleri diye anılan gruptandı.
Ã?aÄ?rı hala beyninde yankılanıyordu.
Kılıçlarını paltosunun içine gizledi ve paltosunun önünü ilikledi. Bu haliyle hayatta kalmaya çalıÅ?an beÅ? parasız bir serseriye benziyordu.
Ve bu, genellikle sananların, sandıkları son Å?ey olurdu. |
|
|
Back to top |
|
|
Gorath
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Aug 23, 2004 8:38 am |
|
Khazor Å?ehre giriyordu ki bu ses zihnidne yankılandı ve sesi aynı Å?ekilde suyan kurdu da güçlü bir Å?ekilde oyumaya baÅ?ladı. Ã?aÄ?rı ikisininde kulaklarında yankılanıyordu ki ork yeÅ?il ellerini bir kez daha uzattı ve etrafa salyalar saçarak ulumakta olan kurdunun boynunu bir kez daha okÅ?adı. "Lordum!" dedi suratında geniÅ? bir sırıtıÅ?la. "Geliyorum. Bunca yolu sadece bu çaÄ?rıyı duyarak seni bulmak için geldim."
Kurt aÄ?zından salyalar saçarak ileriye atıldı ve dehÅ?et hırlamaları arasında soylu bir savaÅ?çı Å?ehrin sokaklarından,tüm herkesin dehÅ?et bakıÅ?ları arasından geçti. Artık kendisine dehÅ?etle bakan insanların görüntüsü bile orku sıkıntı ile doldurmuyordu. Ork artık hedefine ulaÅ?mak üzereydi ve Koskasta aynı Å?ekilde tüm hızı ile hedefine ilerliyordu. Belki de içini yakan bu içsel onur ateÅ?i sayesinde bu Å?ehirde iyi Å?eyler baÅ?arabilirdi. IrkdaÅ?larının insanlara özgü olduÄ?u için küçük gördükleri bu duygu Å?imdi onlara duyguların en yücesi gibi geliyordu. Onur için yaÅ?ayacak ve lordundan baÅ?ka kimseye tapmayacaktı... |
_________________ Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaÅ?amak için olan savaÅ?ını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı... |
|
Back to top |
|
|
Oren_Dautry
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Aug 24, 2004 7:19 am |
|
Sadece 5 savaÅ?cımı var.. bütün diyarın barındırdıÄ?ı bunu. beÅ? savaÅ?cı.... |
|
Back to top |
|
|
twi
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Aug 25, 2004 1:41 am |
|
Borunun sesiyle irkildi elf. Ardından beyninde duydu o karÅ?ı konulamaz sesi...
"Diyarın savaÅ?cıları..bana karÅ?ılık verin hepinizi duymak istiyorum...."
AyaÄ?a kalktı yavaÅ?ça. Zırhını giydi ve silahlarını kuÅ?andı. Ve istem dıÅ?ı yürümeye baÅ?ladı. Daha sonra koÅ?maya.elliki uzun süre sonra kılıc sallayacak olmak heyecanlandırmıÅ?tı onu... |
|
|
Back to top |
|
|
Oren_Dautry
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Aug 25, 2004 2:26 am |
|
Kılıç bilgini ufka bakarken bulunduÄ?u ortamın deÄ?iÅ?tiÄ?ini farkedememiÅ?ti...
elf ise koÅ?arken ortamın deÄ?iÅ?mesi ile duraklamıÅ? ve irkilmiÅ?ti...
ve Khazor..un ortadan yokoluÅ?u insanların ona olan bakıÅ?larına hayret katmıÅ?tı...
en son olarak Ganthrak kendini bu düzlüklerde buldu..
ve dört savaÅ?cı birbirlerini gördüler ...
daha sonra onlara bakan Tozlu savaÅ?cıyı...
"HoÃ…?geldiniz..."
Aralarında ne olacaÄ?ını mrk ediyordu Lord Oren |
|
Back to top |
|
|
Gorath
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Aug 25, 2004 2:41 am |
|
Khazor dehÅ?ete kapılan kurdu Koskasın boynunu okÅ?ayarak rahatlattı ve bulunduÄ?u düzleme baktı. BakıÅ?larını etrafta gezdirdi ve kendisi gibi bir çok kÅ?inin daha düzlemde durmakta olduÄ?unu fark etti. YoÄ?un bir savaÅ? duygusu sezinliyordu ortamda ve lordu Oren Dautry'e dualar mırıldanıyordu.
O sırada gözleri üzerinde oturduÄ?u kurduna takıldı. Boynunu okÅ?adıÄ?ı kurduna baktı ve elinin sanki olmayan bir cismani varlıÄ?ı okÅ?adıÄ?ını fark etti. Sanki bir ruhu okÅ?uyordu elleri. Ama kurt yerindeydi. Kendiside öyle. Ä°lk defa Å?aÅ?ırdı ve kendisine bakarak kurt gibi saydam olduÄ?unu gördü. Ellerine baktı ve saydamlıÄ?ın gerçekliÄ?ini fark etti. BakıoÅ?larını hızla kaldırdı ve kaÅ?larını çatmıÅ? bir Å?ekilde kendisine yaklaÅ?makta olan elfi gördü. Eli kılıcının kabzasında duruyordu. Belliki bu elf ona saldırmaya kararlıydı.
Khazor elini göÄ?sünn üzerinden geçirdi ve göÄ?sünde sabit duran hançeri elindeki yerini aldı. "YaklaÅ?ma elf!" dedi Twi'ye. YeÅ?il eli hançerini önünde saÄ?a sola doÄ?ru yavaÅ?ça hareket ettirirken diÄ?er eli belindeki kılıcındaydı ama belkide en büyük saldırı gücü pozisyonunu almıÅ?tı. Altında duran kurdu ön ayakları üzerinde eÄ?ilmiÅ? saldırmaya hazırdı.
"Benden uzak dur savaÅ?çı!" dedi Khazor yarım yamalak ortak lisanda. "Lordum emretmedikçe kimse ile savaÅ?mam."
BakıÅ?ları diÄ?er savaÅ?çılara döndü ve grupta bir half ork gördü. Halkından baÅ?ka birisi olsaydı çoktan half orka karÅ?ı saldırırdı ama Khazor sessizce bakıÅ?larını onda sabitledi ve "Lordum bizimle ol!" diye mırıldandı. Ruhunda bulunan büyük cesarete raÄ?men bakıÅ?ları elfe dönerken ne saldırdı nede kımıldadı. Elf kendisine saldırsaydı bile lordu emretmediÄ?i sürece saldırmayacak, savaÅ?mayacaktı. Sadece ama sadece izleyecekti. Ama eyer elf half orka saldırmaya kalkarsa... |
_________________ Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
|
Back to top |
|
|
LourdesTr
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Aug 25, 2004 7:02 am |
|
Uzun siyah saçları uçuÅ?urken, kılıç bilgini hala ufka bakıyordu; bir an sonraysa uzun siyah saçlarının görüÅ?ünü kapattıÄ?ı gözleriyle eskiden ufuÄ?un olduÄ?u yere. UfuÄ?un yok olduÄ?unu anlaması için bir kaç saniye yetti. UfuÄ?un olduÄ?u yerde kimin durduÄ?unu anladıÄ?ı zaman uÄ?radıÄ?ı Å?ok, bunu beklemesine raÄ?men, bir kaç saniyeden oldukça fazlaydı.
Å?oku atlatmayı baÅ?arabildiÄ?inde -ki kendisi soÄ?ukkanlı biriydi ve öyle kolay kolay, tabiri caizse donmazdı- etrafına bakındı. Bir ork, bir yarı-ork ve bir de elf vardı. Hepsinin savaÅ?çı olduÄ?unu anlamak için dahi ötesi bir zekaya gerek yoktu.
Kılıç Bilgini'nin en az saçları kadar siyah olan gözleri üçlü arasında gidip geldi. Acaba bu lorduna tapan baÅ?ka savaÅ?çılarmıydı, yoksa kendisini sınamak için getirilmiÅ? düÅ?manlarmıydı? Bilmek istiyordu, ancak içinden bir ses temkini elden bırakmamasını söylüyordu.
Ayaklarının altına baktı. BulunduÄ?u düzlem... Bura hakkında bir Å?eyler duymuÅ?tu... Ama beyninde belirsizdi. Kafası karıÅ?ıktı. Bir an ayaÄ?ının altındaki Å?eyin dalgalandıÄ?ını sandı. Bu düzlem hakkındaki Å?eyleri hatırlamaya çalıÅ?tı... " Gith? " Bu ona bir çok fazla bir Å?ey ifade etmiyordu.
Tekrar önündeki üç savaÅ?çıya döndü ve analiz etmeye çalıÅ?tı. Ork zırhlarla donanmıÅ?tı ve güçlüydü. Gözlerinde saldırganlık ve orklarda çok az rastlanan zeka parıltıları vardı. Tehlikeli bir rakip, diye düÅ?ündü Seahriel. Gözleri elfe kaydı. Ã?zerinde zırh vardı, ama Kılıç Bilgini onun fazlasıyla çevik davranabileceÄ?ini biliyordu. Elfler daima tehlikeli düÅ?manlar olurlardı. En son olarak Yarı-Ork'u tarttı. Ork gücününün büyük kısmı ona miras kalmıÅ?tı, ve Seahriel üç savaÅ?çıyı da tehlikeli düÅ?manlar olarak nitelendirmek zorunda kaldı.
Ã?te yandan, silahlar konusunda bu üçünün yeteneklerini bilmiyordu, ama eÄ?er kendisi kadar ustalarsa, bunun belki de altından kalkamayacaÄ?ı bir savaÅ? olabileceÄ?ini biliyordu. Yine de zırh giymemesi, onların kendilerini avantajlı saymalarına sebep olabilirdi ki düÅ?manını hafife almak, bir savaÅ?çının yaptıÄ?ı son Å?eylerden biri olurdu genellikle.
Ellerini paltosunun içine, ve sonra da silahlarının kabzasına koydu; uzun kılıcı ve hançeri.
Biraz merak ederek, biraz eÄ?lenerek, biraz da " savaÅ? olursa " heyecanı ile bekledi. Gülümsüyordu. |
|
|
Back to top |
|
|
Gorath
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Aug 25, 2004 7:29 am |
|
Khazor elinde tuttuÄ?u hançerine baktı ve önünde durarak kendsini incelemekte olan elfe bakmaya devam ederek yeni hislerini deÄ?erlendirdi. Elfe karÅ?ı olan ani tavrı yakında olan dördüncü bir kiÅ?iyi unutmasna neden olmuÅ?tu ve sadece bu yüzden kendisine hakaret etmeye baÅ?lamıÅ?tı.
Yarı orkun kendisini koruyabileceÄ?ini biliyordu ama bir yarı ork olmasına raÄ?men elf ona saldırmaya kalksa yarı orkun yanında olurdu. Å?u anda elfin gözleri yarı orka kayıyordu ve Khazor bundan hiç hoÅ?nut deÄ?ildi. Lord Orene bir dua ederek dördüncü kiÅ?inin orada olduÄ?unu bildiÄ?ini belli etmemeye çabaladı. Bazen bilinmezlik düÅ?ünceleri bir savaÅ?taki en büyük güç olurdu. Ama burada ilginç olan bir durum vardı. Ork bu elfle savaÅ?mak istemiyordu. Kimseye bir zararı olmayan bu elf ile savaÅ?mak istemiyordu. Dünyaya karÅ?ı bir suç iÅ?lememiÅ?ti bu elf. Br suç iÅ?lemiÅ?se bile kendi halkının iÅ?lediÄ?i suçların yanında onunkisi ne kadar büyük olabilirdi ki?
"Lordum Oren!" dedi dua ederek. "Ruhumu yeniden bu ruhani boyuttan bedenime geriye götür. Beni hiç bir suç iÅ?lemeyen bir elfle savaÅ?tırma lordum." Khazor ahlaki anlayıÅ?ına ters düÅ?en bu savaÅ?ı engellemek için elinden geleni yapmaya niyetliydi. |
|
Back to top |
|
|
Ganthrak
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Aug 25, 2004 7:46 pm |
|
Half-Orc'un bir anda kendisini baÅ?ka bir yerde bulması kafasını epey karıÅ?tırmıÅ?tı. Bir süre nerede olduÄ?unu tahmin etmeye çalıÅ?tı ama bu konuda hiçbir fikri yoktu. Daha sonra buraya nasıl geldiÄ?ini anlamaya çalıÅ?tı ve elinde koca bir sıfır vardı gene. "Tamam iÅ?te" diye düÅ?ündü "sonunda yanımda o lanet olasıca halfling olmadan da kendi baÅ?ımı belaya sokabildim". Sonra aklı halflinge ve eski anılara kaydı. BaÅ?ına bin dert sarmıÅ?tı ama hissettiÄ?i duygu özlemdi. "Ne yapıyor acaba Å?imdi belki baÅ?ka birisinin baÅ?ına bela oldu belki de kendi belanın tam ortasında hoÅ? ne zaman beladan uzak oldu ki" Yüzünde bir tebessüm belirdi ve sonra aniden dalgın gözlerinin ucuyla diÄ?erlerinin varlıklarını gördü. Kendi kendisine kızdı o anda bu kadar dalgın olduÄ?u için. Gözlerini diÄ?erlerinin üzerinde Å?öyle bir gezdirdi. Ã?zellikle elf pek sıcak bakmıyordu kendisine. Ama diÄ?erlerine güvenmek için de bir sebebi yoktu. Sırtını kimseye dönmemeye çalıÅ?arak herkesi görebileceÄ?i bir pozisyon aldı ayaklarını iki yana açıp baltasını da iki eliyle sıkıca kavradı ve bekledi. |
|
|
Back to top |
|
|
twi
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Aug 26, 2004 2:01 am |
|
Twi ortamın deÄ?iÅ?tiÄ?ini farketti ve irkildi. Durdu ,elini kılıcına attı ve temkinmli bir Å?ekilde etrafı süzdü. Kendinden baÅ?ka 3 kiÅ?i daha vardı. Hemde biri orc ve biri Half orc du.
Pek hoÅ? karÅ?ılanmamıÅ?tı burada. Kılıç ustasının elbisesi hıÅ?ırdadı.Orc direkt olarak Twi ye dördü ve savaÅ? pozisyonu aldı. Half orc ise koca baltası ile oldukça tehditkardı. Normalde hiç düÅ?ünmezdi saldırmak için ama burası farklıydı. O buraya davet edilmiÅ?ti ve burada ne yapılacaÄ?ına o karar veremezdi.
Daha sonra Bir ses geldi : "HoÃ…?geldiniz"
Göz ucuyla sesin geldiÄ?i yere baktı. Ve tozlu zırhı ve ihtiÅ?amlı duruÅ?u ile Lord Oren'i gördü. Ã?rperdi ,eli titredi ve Lorda döndü.Lorda hitaben:
"Senin davetinle geldim lordum. Emret!!" |
|
|
Back to top |
|
|
Oren_Dautry
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Aug 26, 2004 2:12 am |
|
GÃ?zel....
gördüÄ?üm kadarı ile hepiniz düÅ?ünebiliyorsunuz....
amacsız ve bilinçsizce kılıç sallamıyorsunuz....
sizleri çaÄ?ırıÅ? sebebim... bir kuruluÅ?a önderlik etmeniz....
Sizler Adalet Mahkemelerinin ilk üyeleri olacaksınız..
tabi kabul ederseniz..
bunu emir olarak almayın.... ancak adalet daÄ?ıtmak size cazip geliyorsa kabul edin..... |
|
Back to top |
|
|
|
|