OynattıÄ?ım oyunlarda Å?öyle bir problemle karÅ?ılasmıÅ?tım; elf karakter dwarf, half orc elf gibi davranıÅ?larda bulunuyordu..
Bunun ne kadar can sıkıcı bir durum olduÄ?unu eminimki anlıyorsunuzdur.
Buyüzden her isteyenin istediÄ?i ırka sahip olması sizce mantıklı mı?
Bu ayarlamaları forumda kullandıklarınız gibi(cırak, usta vs) bir sisteme baÄ?layamazmısınız? Böylece insanlar oynatmayı basaramayacakları karakterlere sahip olamazlar..
Ayrıca level 7 baslamak? Bu biraz garip geliyor kulaÄ?a..
2nd ed için düÅ?ünürsek benim 1-5 aralıÄ?ında isteniÄ?iniz level olabilirsiniz dediÄ?im oyuncularımdan çok çok azı level 1 baslamayı tercih etti Å?imdiye kadar..
Bilmiyorum bunlar benim kafamı meÅ?gul eden sorular, umarım gereksiz deÄ?illerdirde bir katkıları olur..
Ã?ncelikle D20 kuralları geçerli olduÄ?undan Level çok büyük bir sorun deÄ?il. Ayrıca Drowunu drow gibi oynatamayan adam RPP alamaz ve böylece Level up olmaz. Ayrıca çok yanlıÅ? bir oynatma tarzı varsa ozaman zaten o mesajları silinir.
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum