Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - BILGELIK YOLU (TANRI:YEMÄ°NER) (BÄ°LGÄ°,KARANLIK,Ã?LÃ
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

BILGELIK YOLU (TANRI:YEMÄ°NER) (BÄ°LGÄ°,KARANLIK,Ã?Là View next topic
    View previous topic
    Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
    Author Message
    yeminer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Sep 23, 2004 12:14 am Reply with quoteBack to top

Yeminer... Binlerce yıllık kadim lich... Diyarlarda varlıÄ?ını sürdürdüÄ?ü binlerce yıl boyunca kendisini çok az tehlikeye atmıÅ?tı. Fakat gerektiÄ?i zaman risk alamsını da bilirdi... Yetimhaneye olan saldırısı da binlerce yıldır aldıÄ?ı en büyük riskti... Diyarın tanrılarının buna çok sinirleneceÄ?ini biliyordu fakat amacına ulaÅ?mak için çok büyük bir güce ihtiyaç duyuyordu.

Yeminer Starfall'la savaÅ?tı ve tam onun yok edecekken tanrıların laneti onu buldu... Belki erken belki geç ama Yeminer'in beklemediÄ?i bir zamandı ve Yeminer yok oluÅ?u hissetti... Tüm varlıÄ?ının diyarlardan çekildiÄ?ini hissetti.. Son bir çaba varlıÄ?ının özünü sakladıÄ?ı taÅ? parçasına yöneldi... fakat o da mühürlenmiÅ?ti... Yeminer kendisine lanet ederek karanlıÄ?a doÄ?ru yola çıktı fakat hala birÅ?eyler yapabileceÄ?ini biliyordu... Ã?st düzlemlerde hala gücü olacaktı ama bir Å?artla.. Diyarlardan yardım görmesi gerekiyordu... Birilerinin varlıÄ?ını hapsettiÄ?i taÅ?a diyarların gördüÄ?ü en dehÅ?et verici ve en habi ayin olan kan ayinini yapması gerekiyordu.. Yeminer bunun için geride birçok Å?ey bırakmıÅ?tı.. birçok kehanet ve birçok büyü fakat yine de gerekli Å?artların oluÅ?ması Å?ansa baÄ?lıydı... Yeminer düzlemler arasında son zamanlarını geçiriyodu.. Bu kadar kalabilmesi bile güce duyduÄ?u inanılmaz hırs sayesindeydi.. Cehennem onu kendisine çekiyordu hem de inanılmaz bir güçle ama o bu gücü tersine çevirmeyi düÅ?ünüyordu Yeminer..

Ve zaman bitiyordu... yeminer cehennemin inanılmaz gücüne karÅ?ılık vermekte zorlanmaya baÅ?lamıÅ?tıki ilk iÅ?areti fark etti.. Evet birisi.. birisi kan ayinini yapıyordu... Yeminer o anın zevkini çıkardı... Cehennem her an baskısını arttırıyordu ancak Yeminer de aynı zamanda güçlenmeye baÅ?lamıÅ?tı... Tüm vücudu kudretle sarsılıyordu... VarlıÄ?ını yok eden tanrısal güç artık onun benliÄ?ine geçiyordu... Yeminer varlıÄ?ının deÄ?iÅ?meye baÅ?ladıÄ?ını hissetti... İçinde Å?imdiye kadar hiç hissetmediÄ?i kadar kötülük vardı ve aynı zamanda diyarlardaki ve cehennemdeki kötülüÄ?ü hissediyordu... Ve bunu kullanabildiÄ?ini fark etti... Kötülük isteÄ?ini kontrol edebiliyordu.. oan yön verebiliyor, artık korkun seviyelere ulaÅ?mıÅ? büyü gücünün sınırlarını keÅ?fetmeye baÅ?lamıÅ?tı.. Yeminer boyutlar arasının her köÅ?esini hissediyordu ama hala onu kontrol edecek gücü yoktu.. bir kez daha diyarlara döndü... Kan ayini son aÅ?aamya gelmiÅ?ti.. Ä°ki kiÅ?i son ritüelleri yapıyorlardı.. Ve Yeminer ilk kez gücü hissetti.. Bir tanrının sahip olduÄ?u gücü.. Son damlalar taÅ?ın üzerine damlarken sanki milyarlarca kat büyüyüp Yeminer'in varlıÄ?ına güç katıyorlardı..

Son aÅ?amada tamamdı ve Yeminer boÅ?luÄ?u Å?ekillendirebildiÄ?ini fark etti... BoÅ?luÄ?a ol dedi ve kendisine göre bir yer düÅ?ündü.. Karanlık.. habis.. ve karanlıkta Yeminer'in düzlemi Å?ekillendi...

Å?imdi diyarlara hiç görmediÄ?i kötülüÄ?ü gösterme vaktiydi... Ve Yeminer diyarlara döndü... Secde edeni gördü.. Kan ayinini yapanı... Evet bir vamirdi.. Birzamanlar kendisinin olduÄ?u gibi bir ölemeyen... Yeminer düzleminden secdede konuÅ?an adamı izliyordu..

Sensei bir anda karanlıÄ?ın inanılmaz boyutlar aldıÄ?ını fark etti... Etrafta kaçan kimse kalmamıÅ?tı.. Herkes secde ediyordu..

"Bu daÄ? "dedi Yeminer duyanlar korkudan ve saygıdan donakalmıÅ?lardı.. "benim tapınaÄ?ımdır..."

Ve koca daÄ? bir anda Å?ekild deÄ?iÅ?tirmeye.. kararmaya baÅ?ladı.. Yeminer'in karanlıÄ?ı daÄ?ı iÄ?renç bi hale sokmuÅ?tu.. YaÅ?ayan her hayvan ölmüÅ? sadece çürümüÅ? leÅ?leri taÅ?laÅ?ıp klamıÅ?tı... DaÄ?ın içinde dev holler oluÅ?tu ve artık karanlık yoluntapınaÄ?ı denilecek yer oluÅ?tu...

"Hizmetini kabul ediyorum Sensei " dedi dehÅ?et veren ses... Herkes tarif edilemez bir kötülük yapma ve güç kazanma isteÄ?i ile dolmuÅ?tu... Sensei ise inanılmaz bir iç huzurla... o artık saf kötülüktü.. ve en büyük kötüye hizmet edecekti...

hocam_salya
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Sep 24, 2004 3:25 am Reply with quoteBack to top

SOLGRAD artık efendisinin tapınaÄ?ına gitmeliydi ve geldiÄ?inda gözlerini kamaÅ?tıran bir daÄ? gördü.Karargaha gölgeler içinden fırlayı verdi."Sizin hizmetinizde dehÅ?et saçmak istiyorum ,ben Sensei'nin adamıyım ve sizin yanınızda karanlıÄ?ı,acıyı ve dehÅ?eti saçmak istiyorum"diye baÄ?ırdı yere çömelerek.

Sensei
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Sep 24, 2004 8:47 pm Reply with quoteBack to top

Sensei dıÅ?arıdan gelen sesleniÅ?i duydu, bu sesi tanıyordu, en iyi adamlarından biri olan solgrad efendisinin gücünü hissetmiÅ?ti , ona baÄ?lılıÄ?ını sunmaya gelmiÅ?ti. Sensei dıÅ?arıya Solgrad'ı içeriye almak için çıktı. Solgrad sanki kendinden geçmiÅ? deliye dönmüÅ?tü, bu güç karÅ?ısında Å?aÅ?ırmıÅ?tı, aÄ?zından çıkan tek söz" Efendimiz, Efendimiz, efendimizdi". Sensei bu durum karÅ?ısında Å?eytani bir sırıtıÅ? attı.
    --Vampir Solgrad efendine baÄ?lılıÄ?ını sunmaya geldin demek. İçeiye gel , kabindeki kötülük ayakta durmanı saÄ?layacak. Ã?nce vermen gereken bir ruhun var efendimize...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Sep 24, 2004 11:15 pm Reply with quoteBack to top

Findor yıllardır koruduÄ?u maÄ?arada artık iÅ?ini bitirmiÅ?ti kızıl gözlerini bir an bile üsünden ayırmadıÄ?ı kutsal emanetleri gelen lere emanet etti...
    diyarlarda findor diye gezen ve hatta büyücülük kulesinde bile var olan findor maÄ?aradaki sadece bir yansıması idi...
    artık zamanı gelmiÅ?ti maÄ?aranın kapılarını büyülü sözler ve binlerce yıllık rünlerle kilitledi kapıya sın bir kez baktıktan sonra artık tapınaÄ?a gitmenin zamanı gelmiÅ?ti konseydeki yansıması bunun üzerine yok oldu..
    Findor burada yıllarca maneviyatını geliÅ?tirmiÅ?ti artık kendini hazır hissediyordu....
    Ve tapınaÄ?a doÄ?ru yolculuk baÅ?ladı geçtiÄ?i yerler e karanlık ve korku saçıyordu kısa bir süre yol aldıktan sonra tapınaÄ?ın kapısına ulaÅ?tı...
    "Ä°Å?te yıllardır beklediÄ?im Å?ey oldu saf kötülük burada biliyorum bekle beni geliyorum " dedi ve kahkaha attı...
    kapı birden açıldı ve tapınaÄ?ın içine uzanan yol gözüktü içinde gerçek gücü hissetti vetapınaÄ?a girdi ve haykırdı..
    "Yıllardır bu günü bekliyorum artık gücümüz toplandı ve hazırız Efendimiz yıllardır maÄ?arada yürüttüÄ?üm görevi bitirip buraya gerçek gücün tapınaÄ?ına geldim sizinleyim artık " dedi ve içinden geçirmeye devam etti.
    "yıllardır sized hizmetisundum ve artık gerçek görevimi almaya hazırım efendimiz " dedi ve beklemeye baÅ?ladı...

Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
    gereken bir intikam varsa BEN alırım.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    Gorath
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Sep 25, 2004 3:19 am Reply with quoteBack to top

Gorath etrafındaki karanlıÄ?a baktı ve kendi ruhundaki karanlıkla bu karanlıÄ?ın bütünleÅ?tiÄ?ini hissetti. DaÄ?ın içinde ilerliyor ve kendini huzurlu hissediyordu. Burada ki boÄ?ucu hava bile ona huzur veriyordu. Ama o bir cüceydi. MaÄ?araları bilirdi. Tünellr onun hayatının büyük kısmını oluÅ?turuyordu. O cehennemden gelendi. Ayrıca baÅ?ka diyarlarda cehennemin düÅ?manı olarakta bilinirdi. Cehennemi bile peÅ?ine katacak kadar hain bir cüce...

"Yeminer!" dedi kürkreyen sesi maÄ?aralarda yanklanarak ve daha bariton bir düzeye ulaÅ?arak. "VarlıÄ?ını hissediyorum. O yüce kudretin sana ait olduÄ?unu da hissediyorum. Demek en sonunda en büyük güce eriÅ?tin." Bunları hiç bir cevap geleyeceÄ?ini bile bile konuÅ?tu ve hiç bir cevap gelmeyince de devam etti. "SatmadıÄ?ım bir tek ruhum kaldı Yeminer!" dedi. "Ben ruhumu hiç bir Å?eye adamadım. Asla tam olarak bir Å?eye baÄ?lanmadım." Elindeki baltasını yere koyarak yaslandı. "Ruhumu sana adamam için bana bir neden ver Yeminer... Bana bir neden verebilir misin? Bana güç verebilir misin? Senin yanında her zamankinden güçlü olabilir miyim?"

Gülümsedi ve bir cevap beklentisi ile koridorara baktı. DaÄ?ın altındaki koridorlara. "Merak ediyorum!" dedi sonra kendi kendisine düÅ?ünceler içerisinde. "Bu bir yanardaÄ? mı?"

Hisset yaÅ?amak için olan savaÅ?ını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailICQ Number
    calis
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Sep 25, 2004 6:18 am Reply with quoteBack to top

Calis daÄ?dan gelen gücü hissedebiliyordu.Bunu diyardaki bütün herkes hissediyordu ve bu güç hissedilmeyecek bir güç deÄ?ildi.Calis daÄ?a doÄ?ru yola koyulmaya baÅ?ladı

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Sep 25, 2004 6:24 am Reply with quoteBack to top

Calis daÄ?a vardıÄ?ında gücü n git gide daha çok arttıÄ?ını farketmiÅ?ti.En sonunda daÄ?da ki bir maÄ?ranın eÅ?iÄ?ine geldi ve bi takım ses ler duydu.Calis ses lerin olduÄ?u yere doÄ?ru gitmeye baÅ?ladı.Calis maÄ?ranın için de yürüdükçe sesler artıyodu en sonunda seslerin merkezine geldi.Bir tane cüce bi Å?eye sesleniyordu.Calis bunları dinlemeye koyuldu.Cücenin aÄ?zın çıkan 1 söz onun Å?aÅ?ırmasına yetmiÅ?ti "yeminer".Acaba dedi Calis acaba yeminer bi r tanrı mı olmuÅ?tu .Bunu merak etmektense öÄ?renmesi gerektiÄ?ini düÅ?ünen Calis cücenin yanına geldi.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Sep 25, 2004 8:56 pm Reply with quoteBack to top

Sensei , yukarıda maÄ?aranın en üst katında bulunan tahtından aÅ?aÄ?ıda olanları izliyordu. Gorath cüceye benziyor ama bir cüceden daha zeki , kıvrak ve acımasız. Kader yoldaÅ?ı , Efendisine baÄ?lılıÄ?ını sunmaya gelmiÅ?ti. Ã?ok zeki olduÄ?u konuÅ?masından belliydi. BoÅ? vaatlerle iÅ?i olmayan birisiyid. Onun isteÄ?i senseiyle aynında öldürmek, hemde kana kana, katliam vahÅ?et ve kaosu yaymak. Cücenin çıkardıÄ?ı seslerden irkilmemek imkansızdı. O konuÅ?urken gelen yankılanmalar çıÄ?lıkları andırıyor , saÄ?ır bile edebeilecel güçte bir ses çıkyordu. Ä°leride sensei Gorath'ın arkasına beliren gölgeye oladklandı. Yeni biri dedi içinden. Efendisinin gücü her yerden hissediliyordu. Diyardaki herkes bu gücü iliklerine kadar hissedene kadar bu güç büyüyecekti. Sensei yeni gelenin yapacaklarını dikkatlice izlemeye koyuldu.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Sep 26, 2004 12:06 am Reply with quoteBack to top

Yeminer ara düzlemdeki bölgesiden diyarlara bir göz attı. kendisine baÄ?lılıÄ?ını sunun ilk kiÅ?ilere baktı... "Duyun sesimi siz ölümlüler.. ya da ölmeyenler " dedi Yeminer..

"Benden boÅ? vaatler beklemeyin... benim size vereceÄ?im sadece sizin bana ne verdiÄ?inizi beÄ?lıdır... Bana boÅ? inançlarınız deÄ?il yaptıklarıız gerekir. Bana gece gündüz dua edecek acizler sürüsü deÄ?il karanlıÄ?ı ruhunda hisseden.. Güç için herÅ?eyi verebilecek kudretli kiÅ?iler gerekiyor.. Benimle birlikte olduÄ?unuzda kazanacaÄ?ınız Å?ey, neyi hak ediyorsanız o dur.. ne azı.. ne de fazlası.. Ben bu diyara karanlıÄ?ımı yaymaya ve ona hükmetmeye geldim... Banimle birlikte olanlar iÅ?e yaradıkları kadar bu hükmü paylaÅ?ırlar.. Bu diyara hükedeceÄ?im... Bu diyarı karanlıÄ?a boÄ?acak ve tek hükümran olacaÄ?ım... O gün yanımda bulunmak, karÅ?ı taraftaki acı çeken zavallılardan olmak istemiyorsanız... Kudretli ordularım bu diyarı karanlıÄ?a boÄ?arken onlatın topuklarının altında ezilmek yerine onlarla olmak istiyorsanız bana katılın."

Bu sözler Yeminer in istediklerinin özüydü.. Bu sözü o maÄ?radakilerle birlikte diyarlarda kalbinde karanlıÄ?a yönelim olan her canlı bu yönelimlerine uygun seviyede duymuÅ?tu.. BaÄ?zıarı daha o gün maÄ?rada olanlar gibi saÄ?ır olacak seviye de bazılarıysa sadece fısıltı.. ama Yeminer hepsinin bir gün geleceklerini biliyordu... Yeminer artık varlıÄ?ının tüm diyarı kapladıÄ?ını biliyordu.. Bir anda miyonlarca Å?ey biliyor ve hissediyordu... ve gelece.. onu bekliyordu...

Last edited by yeminer on Sun Sep 26, 2004 12:11 am; edited 1 time in total
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
    Gorath
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Sep 26, 2004 12:07 am Reply with quoteBack to top

Gorath sesi duyunca arkasına döndü ve karanlıkta görmemesi gereken büyücüye bakarak "Calis!" dedi tıslarcasına. Bu büyücüyü yıllar önce hanından hatırlamıÅ?tı. Ona Lord Orenin, sattıÄ?ı tanrının tarafına geçmesi için yardım eden kendisiydi.

"Burada ne iÅ?in var!" dedi homurdanarak. "Kendine adaletten baÅ?ka bir yol bulmak için mi burdasın?" Adalet kelimesi ile bir tiksinti hissetti yeniden ve aklına Lord Oren gelince bedenini düÅ?ündü. OÄ?lunun onun bedeni içinde ölümünü düÅ?ündü. Buraya bedenini geriye almak için gelmiÅ?ti ama zamanını beklemeliydi...

findor
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Sep 26, 2004 2:06 am Reply with quoteBack to top

yeminer in yaptıÄ?ı konuÅ?mayı duydu artık amacına ulaÅ?mıÅ?tı...
    seslendi "efendi yeminer aptal dua cılardan deÄ?ilim ki sizde bunu biliyorsunuz baÅ? rahipliÄ?i karanlıÄ?ın baÅ? rahipliÄ?ini korku dehÅ?et saçmayı istiyorum sizden " dedi ve diÄ?erlerine dönerek sizinlede çok çalıÅ?ıcaz merhabalar dedi...

Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    calis
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Sep 26, 2004 6:33 am Reply with quoteBack to top

Calis cüce nin yanına geldiÄ?inde boÅ? seslerine kulak verdi ve bir anda büyücünün gözleri alev alev parlamaya baÅ?ladı ve cevabı Å?u oldu
    -Senin le vaktimi kaybedemem cüce.Bu sözlerin le git ve baÅ?ka ları oyala dedi.
    Daha sonra Calis cücenin yanında uzaklaÅ?tı ve yere eÄ?ildi
    -Efendi yeminer sizin hizmetinizdeyim dedi ve
    -EÄ?er izniniz olursa bu diyara karanlıÄ?a boÄ?mak için sizin baÅ?rahibiniz olmayı diliyorum
    -Büyüm ve herÅ?eyimle emrinizdeyim.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Sep 26, 2004 7:10 am Reply with quoteBack to top

yeminer in yaptıÄ?ı konuÅ?mayı duydu artık amacına ulaÅ?mıÅ?tı...
    seslendi "efendi yeminer aptal dua cılardan deÄ?ilim ki sizde bunu biliyorsunuz baÅ? rahipliÄ?i karanlıÄ?ın baÅ? rahipliÄ?ini korku dehÅ?et saçmayı istiyorum sizden " dedi ve diÄ?erlerine dönerek sizinlede çok çalıÅ?ıcaz merhabalar dedi...

Gorath
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Sep 26, 2004 2:07 pm Reply with quoteBack to top

Cüce yanında yerlere kadar eÄ?ilen büyücüye baktı ve "çok cürretkar konuÅ?uyorun büyücü!" dedi. Baltasını yeniden yere saplayarak Lordun söylediklerini dinledi ve gülümsedi. "Bana nasıl güveneceksin Lord Yeminer?" diye sordu. "Ben senin yanındayken bana tam destek verebilecek misin?"

scythe
    KutsanmıÅ? KiÅ?i

PostPosted: Sun Sep 26, 2004 5:53 pm Reply with quoteBack to top

scythe koca daÄ?ın büyüleyici dönüÅ?ümünü izledi... saf karanlıklıÄ?ı ve kötülüÄ?ü kemiklerinde hissetmiÅ?ti adeta... yorulmayan adımlarıyla daÄ?ın içine girecek bir yol aradı... ve kocaman kapı belirdi o anda önünde... yavaÅ?ça kapıdan içeri süzüldü ve sunaÄ?ın üstünde yükselmiÅ? kadim dostu yemineri gördü... ancak çok farklı bir Å?ekilde... eskisi gibi sadece konuÅ?arak selam vermek isted ama duyuları baÅ?ını eÄ?mesini emretti... yavaÅ?ça baÅ?ını eÄ?di ve kadim dostuna selam verdi.. artık eskisinden çok daha güçlü olduÄ?unu bildiÄ?i kadim dostuna... ve orada toplanmıÅ? olan kiÅ?ilere kaydı gözü.. sensei.. o da eskisinden çok daha güçlü görünüyordu artık... halbuki kendi ellerinde tekrar yaÅ?am bulurken ne kadar da tehlikesiz görünüyordu.. diÄ?erlerini tanımıyordu.. uzun zamandır diyarlarda dolaÅ?mamıÅ?tı... kızıl gözlerini yeminerin gözlerine odaklayarak kadim ortaÄ?ının bir söz söylemesini bekledi...

Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum