Author |
Message |
erethan
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Tue Sep 28, 2004 7:22 pm |
|
Evet arkadaÅ?lar,dawn of war,gerçekten saÄ?lam bir oyun olmuÅ? ilgilenenlere duyrulur ve tavsiye edilir...hele bir açılıÅ? demosu varki...defalarca izletti kendini bana:) |
_________________ Ä°sim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker |
|
Back to top |
|
|
spawn77
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Sep 29, 2004 7:35 am |
|
Bu oyunun Beta testerlıÄ?ını yapmıÅ?tım. Gerçekten çok iyi. Warcrafttan sonraki en iyi rts geliyor. tavsiye ederim.
Chaos Rulezz |
_________________ I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle |
|
Back to top |
|
|
Fallen
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Fri Oct 01, 2004 12:46 am |
|
Kesinlikle muhteÅ?em bir oyun warcraft hayranlarının hoÅ?una gideceÄ?i kesindir..(bence warcraftdan daha iyidir..) ilk demosunu 283617378738 kere seyrettim... |
_________________ Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada... |
|
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Fri Oct 01, 2004 9:30 pm |
|
Bu yeni olan warhammer sanrısam. Hemen incelemeye ve oynamaya alıyorum. Yorumlarımı bildiririm en kısa zamanda. |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
|
|
melkortr
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Oct 24, 2004 9:02 pm |
|
açılıÅ? 10 üzerinden 10
ama kalanlar
oynanabilirlik bence düÅ?ük
kendine baÄ?lama fazla yok
upgradeler zorlaÅ?tırılarak oyundan soÄ?utulmuÅ?
farklı biÅ?eyler yapıp oyunun kaderini deÄ?iÅ?tiremiyorsun
hero olayı tutmamıÅ?
sonuç vasadın biraz üstü |
|
|
Back to top |
|
|
FreyaImplorer
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Oct 25, 2004 11:55 am |
|
Vasadın biraz üstü?!?!?!!Bence bu oyun Warcraftın daha ilerlemiÅ? bir hali ve Warcraft bence Å?u ana kadar yapılmıÅ? en iyi rts dir..Ama tabii Warcraftın en önemli artısı olan Online oyunda Warhammer geride kalıyor bizede ona el sallamak düÅ?üyor... |
_________________ Jacta alea est. |
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Nov 23, 2010 10:14 pm |
|
.
Å?u sıralar yeniden oynuyorum. (bunun eskiden tur tabanlı bir versiyonu vardı, çok sevdiÄ?im) AçılıÅ? demosu Jhon Wayne gazıyla, Ã?anakkale geçilmez arası, hatıralarda kalıcı bir savaÅ? sahnesi çalıÅ?ması. (kaç kere izlediÄ?imi hatırlamıyuorum, özellikle kulaklık takarak hoÅ? oluyordu)
Oyunun üniteleri hazırlanırken her ırka dengeleyici bir karÅ?ı ünit koymuÅ?lar ki, görüntüsü farklı da olsa iÅ?levi aynı olunca klonlanmıÅ? gerçeÄ?ini saklayamıyor. Starcraft'la tanıÅ?tıÄ?ımızdan beri, bilimkurgu stratejilerde deÄ?iÅ?ik ırkların savaÅ? birimlerinin dengesiz olmasının çok daha hoÅ? olduÄ?unu anlamıÅ? bulunuyoruz.
Beni bu oyuna çekenler ise: benim gibi zora pek gelemeyen oyunculara tam tadında ve tutarlı bir zorluk derecesi sunması ve özellikle silah upgradeleri yapıldıktan sonra görsel olarak tatmin edici savaÅ? sahneleri. Havada uçuÅ?an envai çeÅ?it mermi,roket, lazer, plazma, vs, göÄ?üs göÄ?üse çarpıÅ?mada kılıçların çekilmesi, robotların adamları tutup yerden yere vurması, birliklerin moral motivasyon dengeleri oyunu beÄ?enmemdeki baÅ?lıca unsurlar. Gerçi eski sayılabilecek bir oyun ama oynamamıÅ? olanlar varsa tavsiye ederim denemelerini.
. |
|
|
Back to top |
|
|
|
|