OkuduÄ?um kadarı ile ustalar seviye:10, normal kullanıcılar seviye:7
bu seviye farkı bana biraz az gibi geldi, eminim benim gibi düÅ?ünen pek çok kiÅ?i olacaktır.. çünkü normal olarakda düÅ?ünürsek üç level gibi bir seviye farkı ile ustalık sıfatını kazanmak bana yanlıÅ? gibi geldi...
_________________ Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Posted:
Thu Oct 07, 2004 10:40 pm
Hmm iki tane misal vereceÄ?im,
savaÅ?çılar için 7. level ile 10. level arasındaki farklar:
3d10 daha fazla can, +3 daha fazla attack roll, +2 Fortitude, +1 Reflex ve +1 Will Save, 2 tane extra feat ve 1 tane normal feat(level 9'da), +1 stat(level 8'de) ve 6 yetenek puanı, yetmiyormuÅ? gibi 10. leveldan sonra ilerleme fırsatı...
Caster tipi (büyü kullanıcıları diye genelleyelim) için bu farklar:
4. level büyülerle sınırlı kalmadan 5. level büyüleri yapma Å?ansı, 3d4 daha fazla can, +2 Attack roll, +1 Fortitude, +1 Reflex ve +2 Will Save, Spell Resistance'ı aÅ?arken fazladan +3 caster level, familiar için +1 AC, +1 Intelligence ve +3 Spell Resistance, 6 yetenek puanı, 1 tane yeni feat(level 9'da), +1 Stat(level 8'de)...
Hala level 7 ile level 10 arasında yeterince fark olmadıÄ?ını iddia edecek olan var mı
Bunlara ilaveten sınavı geçmek Roleplay için de önemli bir aÅ?ama, çünkü kendinizi kanıtlamıÅ? oluyorsunuz ve diÄ?er yeni kullanıcılarla farkınız ortaya çıkıyor, Å?u anda efektiv olmayan fakat ilerde çok daha fazla önem kazanacak gizli bölümlere de katılma hakkına sahip oluyorsunuz... Yani bunu illa level farkı olarak düÅ?ünmeyin. Ustaların arasına girmek gerçekten fark ettiriyor...
Saygılar,
Raistlin
_________________ That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum