Posted:
Sun Oct 10, 2004 5:22 pm
Arkadaslar sisteminizin yeni bir uyesiyim ancak bu karakter kagidi yaratma isiyle ilgili her okudugum mesajda dahada cok kafamin karistigini belirtmeden edemiycem
bu karakter kagitlarini nasil yaratiyoruz yani bunun icin sistemde bi form gibi bisey olmasi gerekmiyomu aksi takdirde bunu sisteme nasil kayit edicez
herkesin profesyonel oyuncu yada dm olmadigini dusunerek bu konuya aciklik getirirseniz sanirim iyi olacak
yani herkes kendisi icin alip eline kagidi kalemi bi kagit hazirlayip sizlerden birine postaliycakmi nasil olcek bu is karakter olusturma isimli bi basligin olmasi ve herkesin yaratacagi karaktere iliskin ozellikleri buraya yollamasi gerekmiyormu yada boyle bisey varda benim mi haberim yok
sayenizde paronayaklasmaya basladim galiba neyse umarim bu konuya bi aciklik getirirsiniz
Posted:
Mon Oct 11, 2004 10:07 pm
Karakterlerinizi benim gözetmenliÄ?im ve yardımlarımla yapacaksınız. Kimse birÅ?ey kaÄ?ıt-kalem ile uÄ?raÅ?mayacak elbette...
Fakat henüz karakterlerin yapımları baÅ?lamadı. Böylece karakterler yapılana kadar, varsa sorularınıza cevap arayabilirsiniz.
DoÄ?rudan bana yada sitenin ilgili bölümünde sorarsanız sorunuza mutlaka bir cevap alırsınız.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum