corax sana bir orc barbarı hayatından enstantaneler sunayım:
bir kere bastıÄ?ımız kasabadan çaldıÄ?ımız atlarla inimize geldik. baktık atlar maÄ?ara kapısından sıÄ?mıyor. düÅ?ündüm(!) taÅ?ındım atı nası sokacaÄ?ımı buldum: direk ortadan ikiye yarınca sokmak kolay oldu
aynı kasabada bir evde dolapta Å?öyle üstünde tüyler olan ufak bir sopa bulmuÅ?tum. büyülü olabilir diye sakladım. maÄ?araya dönünce bizim Å?efe gösterdim gururla. Å?ef sopaya baktı bana baktı ben mükafat beklerken dediki: salak evden diÅ? fırçası çalmıÅ?sın
_________________ In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
harbiden eÄ?lencelidir ne türlü iÅ?kence yapsam yada ne sakarlık yapsam die kafa patlatmak, gerçi çoÄ?u doÄ?açlama oluyo bir de kafa dm olunca tadından yenmio
Posted:
Sat Oct 11, 2003 9:54 am
Yine de bu orc barbarları uzun yaÅ?amlarıyla pek ünlü deÄ?illerdir. Herhalde birden çok defa ölmeye çok yaklaÅ?mıÅ?sındır
_________________ That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Posted:
Mon Oct 13, 2003 5:31 am
Ya böyle deÄ?iÅ?ik settingler filan çok eÄ?lenceli oluyor
Ben de dark-sun'da bir kere half-giant oynatmıÅ?tım müthiÅ? eÄ?lenceli ya...
Bir karavanın tepesini söküp sırt çantama atmıÅ?tım bizimkiler kum fırtınası çıktıÄ?ında ölmesin diye
Think big
_________________ That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Posted:
Mon Oct 13, 2003 5:26 pm
bunu bilmesi gerekenin sen olduÄ?unu düÅ?ünüyordum. ama belkide sen god slayer bile onlardan korktuÄ?una göre ben de onları kullanabilirim.
dark sun ne zaman çıkıyo demiÅ?tiniz açıkçası merak ettim. yoksa çıktı mı?
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k
bi dünya nası sonlanabilr yada oynanması bırakılabilirki? tamam firma yeni doküman çıkarmıyo olablir ama bu oynanmadıÄ?ı anlamına gelmez. bizim ark.lar oynuo ordan biliorm
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum