Author |
Message |
dm
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jun 20, 2004 7:25 pm |
|
Baldur's Gate I ve II oyunlarıı expansion ları ile birlikte nerede bulabilrim bileniniz varsa lütfen yazın
bilgi paylaÅ?tıkça artar
ankara da bulunmaktayım |
|
|
Back to top |
|
|
siatias
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jun 30, 2004 1:47 am |
|
bende 1, 2, bide 2nin ex.i throne of bhaal var.. cekeriz istersen.. bende bg:tales of the sword coastı arıyorum, bulabilirsen haber verirsen sevinirim.. |
|
|
Back to top |
|
|
magnaluna
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jul 13, 2004 10:15 pm |
|
Bende Baldurss Gate1 orjinal DVD si var, 2 ve devam senaryoları arıyorum. Oyun. aldıÄ?ım pioneer DVD ile birlikte hediye gelmiÅ?ti. Malesef Türkiye'de orjinal hiç görmedim. Ä°lgilenen yazabilir |
|
|
Back to top |
|
|
Quest_For_Tanelorn
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Sep 05, 2004 9:41 pm |
|
EÄ?er Ankarada oturan varsa kızılayda Arı dershanesinin ilersinde bir kırtasiye var orada satılıyor. |
|
|
Back to top |
|
|
necroyunus
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 12, 2004 10:36 am |
|
2'yi bitire bitire cd bozuldu da ben asıl 1.yi arıyom |
|
|
Back to top |
|
|
necroyunus
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 12, 2004 10:38 am |
|
siatias wrote: |
bende 1, 2, bide 2nin ex.i throne of bhaal var.. cekeriz istersen.. bende bg:tales of the sword coastı arıyorum, bulabilirsen haber verirsen sevinirim.. |
Aaa bana çeksene cdyi ya hangi Å?ehirdesin yollarım parasını
BG1 |
|
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Thu Nov 25, 2004 3:02 am |
|
Yaw wallaha çok güzel bir oyun bende bg2 var.. |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
necroyunus
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Nov 30, 2004 12:21 am |
|
sylvos wrote: |
Yaw wallaha çok güzel bir oyun bende bg2 var.. |
"Yahu keÅ?ke bitmeseydi" dediÄ?im nadir oyunlardan biri ama bende ona inat 10 kere bitirdim
Ama yinede doyuruyodu bitirince hikaye harikaydı |
|
|
Back to top |
|
|
necroyunus
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Nov 30, 2004 12:22 am |
|
Irenicus gibi bir karizmatik adam daha hangi younda var
Adamın özgeçmiÅ?i bile bitiriyo adamı
Tipi zaten karizma
Karateci tipli büyücü
Böyle dediÄ?ime bakmayın harbi karizma bir herif yahu |
|
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Tue Nov 30, 2004 3:04 am |
|
necroyunus wrote: |
Tipi zaten karizma
Karateci tipli büyücü
Yaw adam züper biÅ?iy yaw çok deÄ?iÅ?ik büyülere sahip bide...karizma zaten fırlamıÅ?,oyunda bide body giymiÅ? gibi gözüküyoo onu beÄ?enmedim tek..... diyecek biÅ?iy bulamıyorum yani.. |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
necroyunus
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 04, 2004 7:21 pm |
|
sylvos wrote: |
necroyunus wrote: |
Tipi zaten karizma
Karateci tipli büyücü
Yaw adam züper biÅ?iy yaw çok deÄ?iÅ?ik büyülere sahip bide...karizma zaten fırlamıÅ?,oyunda bide body giymiÅ? gibi gözüküyoo onu beÄ?enmedim tek..... diyecek biÅ?iy bulamıyorum yani.. |
Olsun olsun öyle daha bir karizma olmuÅ? |
|
|
Back to top |
|
|
Eldarin_
|
Posted:
Mon Dec 06, 2004 12:40 am |
|
İrenicus u hiç sevmem.
babasını da sevmezdim .
bana kalırsa oyunda geçen Å?u demilich daha zorlu bir rakipti irenicus a nazaran. |
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü |
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Tue Dec 07, 2004 3:28 am |
|
hitpointi az ondandır...İrenicus çok güçlü bi büyücü ama hitpointide büyüleri kadar güçlü olsa hiçbir sorun kalmazdı
Ama ne olursa olsun hiçbir karakter aeria kadar güçsüz olamaz...Hitpointi her levelde 2 artıyo ve 9. levelden sonra 1 hitpoint arttıÄ?ı için büyücülerin fazla etkisi olmuyo... |
|
Back to top |
|
|
ElvenBard
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Mar 31, 2006 9:16 am |
|
Baldur's Gate kesinlikle oyundan daha öte, bi fenomen, hala bilgisayarda masaüstü FRP zevkini verebilecek bi oyun olmamasına raÄ?men (benim görüÅ?üm tabi) BG buna en yakın olanı. Kitapları, çizgi romanları da mevcut oyunun çok derin bi altyapısı var, ki internette gezinen ve oyunun hayranı modderlar tarafından yazılan modlar sayesinde oyunu NWN gibi sürekli geliiÅ?tirebiliyorsunuz. Yeni NPC'ler, questler, itemler, büyüler vs.. EÄ?er oyuna hala baÅ?lamamıÅ? arkadaÅ?lar varsa tavsiyem Å?udur, Baldur's Gate 'i diÄ?er oyunlarla bir tutmayarak oyunla ilgili ne varsa yükleyip en son ve en geniÅ? haliyle oynamanız. Ancak bu Å?ekilde masaüstünün sunduÄ?u geniÅ?liÄ?e bir nebze olsun yaklaÅ?abiliyorsunuz.
Baldur's Gate 1 ve onun expansion pack'i Tales of the Sword Coast'u mutlaka bulup onlarla baÅ?layın ki Baldur's Gate 2 ve onun ek paketi Throne of Bhaal'da eski karakterinizle oynamanın verdiÄ?i keyfi yaÅ?ayabilin. BG1'in düÅ?ük çözünürlükteki grafikleri ve oyun motorundan haz etmeyenler için oyunu BG2 motoruyla oynayabileceÄ?iniz TuTu adında muhteÅ?em bi mod var en azından o mutlaka yüklenmeli. DiÄ?er modlar tamamen sizin keyfinize kalmıÅ?, çok fazla mod yüklemek oyunda crashlere sebep olabiliyor ve oyun orjinalliÄ?inden uzaklaÅ?maya baÅ?lıyor.
Oyunla ilgili modlara ulaÅ?abileceÄ?iniz saÄ?lam da bi link verip Baldur's Gate ile geçecek ikinci ömrünüzde saÄ?lık, baÅ?arı ve mutluluklar diliyorum
http://modlist.pocketplane.net/ |
_________________ <em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em> |
|
Back to top |
|
|
ReDeeMeR
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Apr 15, 2006 4:22 am |
|
Valla ne yalan soliim ilk oynadıgım FRP diyebilirim. Daha sonra masaüstü. Ve sonra Bg ve masaüstü oyunları. �yle oyunlar hatırlıyorum ki masaüstünde oynadıgım BG kadar zevkli deil.
Evet katılıyorum Irenicus karizma.
Bu arada oyundaki en zorlu olarak demilish dediler ama söyle bir sorun war onun zor olmasının tek nedeni adam vuramıyoruz yanılmıyosam +5 istiyor. Birde zırt pırt imprisonment. Al bi sorcerer. Sende Freedom yap. Bak o zaman nasıl kolay
Bu arada 6 senedir oynadıgım 2 oyundan birisi. Digeride starcraft |
|
|
Back to top |
|
|
|
|