Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - 10 kasabanın eskiden olduÄ?u yerde.
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

10 kasabanın eskiden olduÄ?u yerde. View next topic
    View previous topic
    Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
    Author Message
    Efla
    Site Admin
    Site Admin

PostPosted: Tue Dec 14, 2004 12:43 pm Reply with quoteBack to top

Kalabalık gergindi. KuÅ?ların birden çocuklara dönüÅ?mesi hem bir Å?aÅ?kınlık hem de bir sevinç dalgası yaratmıÅ?tı. Dillerden hem feryatlar hem dualar yükseliyordu. Ä°nsanların çok Å?eye ihtiyacı olacaktı besbelli. Bunların karÅ?ılanması gerekiyordu. Bir süre idare edilebilirdi mevcut yiyeceklerle. Kalacak yer biraz sorun gibi görünse de Ã?oÄ?u insan battaniyeleriyle beraber gelmiÅ?ti. YaÄ?mur yaÄ?madıÄ?ı sürece çok ciddi bir sıkıntı yaÅ?anmayacaktı. Orenin savaÅ?çıları gitmiÅ?lerdi. Ozan firble ise ölmüÅ?tü. Ne çok Å?ey deÄ?iÅ?miÅ?ti. Ne acı kayıplar... Ama hala onca insan hayatta olduÄ?u için Å?ükredebiliyordu. Hancı da yük arabasının yanında oturmuÅ? düÅ?ünüyordu. Bu ozanı çok iyi tanımıyordu ama yasını tutuyordu. Ona emanetini verecekti. Ã?yle yazıyordu Efla'dan almıÅ? olduÄ?u bir kaÄ?ıtta. "Peki Å?imdi noolacak ?" Diye geçirdi içinden. Yeniden o ateÅ? yandı içinde. Hanı canlandıracaktı. Elindeki yiyecekleri satarak çok para kazanabilirdi. Ama içindeki insancıl yan buna izin veremiyordu. Zira parasını bile almayı unutup gelmiÅ? olanlar vardı. Kapı ise hala açık gibi duruyordu. Kimse gelmiyordu artık kasaba boÅ?altılmıÅ?tı. Ama insanlar korkuyorlardı. Kimse kapının yakınında deÄ?ildi.

Zaman bir Å?ehrin doÄ?ması zamanıydı. Eskiden 10 kasabanın olduÄ?u yerde; daha güzel daha yeni ve daha mutlu bir Å?ehir kurma ümidi vardı insanlarda.

Squan
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Wed Dec 15, 2004 1:40 am Reply with quoteBack to top

Squan kalabalıÄ?a iyice yaklaÅ?tı.Herkes sıradan insana benziyordu etrafta hiç savaÅ?çı gözükmüyordu.Squan insanların arasına daldı.Burada ne olmuÅ?tu.Herkesin gözlerinde bir umut ama o umutun yanında çaresizlik vardı.KalabalıÄ?ın arasında squan bir yük arabası gördü.Yanında duran kiÅ?i tanıdık gelmiÅ?ti.Nereden tanıyordu bu adamı.Squan adamı çıkartamamıÅ?tı. Pek 10 kasabaya ziyarete gelmezdi.Hızla adamın yanına gelerek ona selam verip "Å?u an köyü yöneten yada lider olarak gördüÄ?ünüz kimse varmı? Burada ne olduÄ?u hakkında bilgi almak istiyorum."
    Squan adama nazik bir Å?ekilde soruyu yöneltmiÅ?ti.Gözleri adamın gözlerinin içine bakıyordu.Ä°Å?te o anda önündeki adamda diÄ?erlerinin gözünde görmediÄ?i bir parıltıyı yakalamıÅ?tı.Ama bunu yorumlayamıyordu.
    Squan adamın cevabını bekliyordu...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 16, 2004 7:32 am Reply with quoteBack to top

(Kapı artık kapanmıÅ?tır)

SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Mon Dec 20, 2004 7:01 pm Reply with quoteBack to top

Squan karÅ?ısındaki adamın kim olduÄ?unu hatırlamıÅ?tı.Bu adam "Ã?atlak Kazan" hanının hancısıydı.Squan tanıdık-en azından sima olarak-biriyle karÅ?ılaÅ?tıÄ?ı için memnundu.Sükunetli bir biçimde adamın cevabını bekliyordu.Aslında squan ın iÅ?i aceleydi...

Rp DıÅ?ı:Efla senin cevabını bekliyorum...

Site Admin
    Site Admin

PostPosted: Mon Dec 20, 2004 8:19 pm Reply with quoteBack to top

Lemmak gri gökyüzübü, okorkunç soÄ?uÄ?u ve handa bitenleri kısaca anlatmaya çalıÅ?tı. Arada sırada gereksiz ayrınyılara yer vermiyor deÄ?ildi. VE bazı yerlerde çok heyecanlı anlatıyo. En sonunda hikayesini tamamladı. Ve öbür soruya döndü. Burada bir lider var mıydı. "Bir lider?" diye mırıldandı Lemmak kafasını kaÅ?ırken. "Birileri vardı. Ä°nsanları peÅ?inden sürükleyebilecek birkaç kiÅ?i vardı. Ama hepsi gitti." Bunu söylerken biraz hüzünlenmiÅ?ti. "SAnırım tanrılarının tapınaklarına. Gittiler." Ã?evresine tekrar bir göz attı. "I-ıh Å?u anda gözüme çarpan bir kiÅ?i yok efendim. GErçekten yeniden kurmak istiyorsak birilerine ihtiyaç olacak..."

Squan
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Tue Dec 21, 2004 11:47 pm Reply with quoteBack to top

Squan adamı büyük bir dikkatle dinledi.Buradaki insanlar baya acı çekmiÅ?lerdi.Squan ın içine bir burukluk girdi.Daha sonra adam lider birisinin olmadıÄ?ını söylemiÅ?ti.Hancı nında dediÄ?i gibi herkes tapınaÄ?ına gitmiÅ? olmalıydı.Squan derin bir iç çekti.Adama dönerek "Bunlara sen liderlik edeceksin.Buradaki herkes seni tanıyor.Sen buradaki insanlara sözünü geçirebilirsin.Ben sana kasabayı tekrar kurmana yardım edeceÄ?im.
    Bu gece burada kalacaÄ?ım ben.Ne olur ne olmaz diye.Halinden anladıÄ?ım kadarıyla yorgun gözüküyorsun.Git biraz dinlen."
    Squan kamp alanından biraz uzaklaÅ?arak düÅ?üncelere daldı.İçinden bir sorun çıkmaması için Dragonfire a dua ediyordu...

Site Admin
    Site Admin

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 12:20 am Reply with quoteBack to top

Lemmak kutsal savaÅ?çıyı dinliyordu ki duyduklarına hayret etti. Bu insanları o mu yönetecekti. Lemmak bir hancıydı bir lider deÄ?il ki. Nasıl dinletecekti sözünü. Bir süre Å?aÅ?kınlıktan konuÅ?amadı."Ama" diye itiraz etti."Ben lider deÄ?ilim. Nasıl söz geçiririm onca insana?" Kafasında sorular dönüyordu. Paladin gitmiÅ?ti. Onu duyamıÅ?tı bile sanırsa. Onun da kendi kafasında kendi soruları vardı. Yorgundu Lemmak ama bu olay uykusunu kaçırmıÅ?tı. Oturup öylece düÅ?ünmeye baÅ?ladı.

Hükümlü
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:12 am Reply with quoteBack to top

Kasabanın eskiden olduÄ?u yerde insanlar buldukları battaniyelere sarılmıÅ?lardı ve bekliyorlardı. O sırada uzaktan gelen iki silüeti görmüÅ?lerdi ama pek de fazla önemsememiÅ?lerdi.
    YakınlaÅ?tıklarında ise bir kadın bir de soytarının geldiÄ?ini gördüler. Soytarı orda duranların az da olsa gülümsemesini saÄ?ladıysada hepten iyileÅ?melerini saÄ?lamadı. Arkasında duran kadından ayrılan soytarı öne doÄ?ru ilerledi...

"Merhaba yorgun halk! Nasılsın? iyi olduÄ?unuzu umarım; ama pek de iyi olduÄ?unu sanmıyorum" soytarının yüzü asıldı birden "Ama ben sizi iyi etmek için ne yapabilceÄ?imi biliyorum. Belki az da olsa gülümsersiniz. Ha ne dersiniz?"
    O sırada soytarı öünde duran bir kadına birden var olan bir gül uzattı ve ardından bildiÄ?i jonlörlük ve ilüzyon hareketleri ile orda duran yüzü asık insanları az da olsa güldürmeye çalıÅ?tı.Ã?özelliklede küçük çocukları...
    Back to top View user's profileSend private message
    Squan
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Sat Dec 25, 2004 6:28 pm Reply with quoteBack to top

squan kasaba halkına doÄ?ru yaklaÅ?ırken uzaktan 2 kiÅ?i seçmiÅ?ti.Bu kiÅ?ilerden biri garip davranıyordu.Squan oraya doÄ?ru yaklaÅ?ırken içindende 'köyden çok uzaklaÅ?tım.umarım kötü bir Å?ey olmamıÅ?tır.' diye kendi kendine hayıflanıyordu.Oraya yaklaÅ?tıkça gördüÄ?ü 2 kiÅ?ide bir gariplik olduÄ?unu sezmiÅ?ti.Birisi köylülerden daha iri yarı bir Å?eye benziyordu.Ama bir savaÅ?çı gibide kas yıÄ?ını deÄ?ildi.DiÄ?eri ise bir Å?aklabana benziyordu.Ä°nsenları güldürmeye çalıÅ?ıyordu.Squan bu kiÅ?ilerin kim olduklarını merak etmeye baÅ?lamıÅ?tı.Onlara doÄ?ru giderek belli bir mesafede,biraz tehditkar ve birazda sukunetli bir ses tonuyla "Bana kendinizi tanıtın??Siz kimsiniz ve ne iÅ? yapıyorsunuz burada??"
    Squan kılıcını çekmemiÅ?ti ama her ihtimale karÅ?ı eli kılıcının topuzundaydı...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Dec 25, 2004 8:42 pm Reply with quoteBack to top

Å?aklaban durduÄ?u yerden doÄ?rularak karÅ?ısında duran herif baktı. belli belirsiz bir dudak büktükten sonra KonuÅ?maya baÅ?ladı o ince sesiyle:
    "Bizlergezginiz efendi. Bir yerden gelmez, bir yere de gitmyeiz. Yolumuzun üstünde bu yeri gördük ve duramaya karar verdik. Burada sefalet içerisinde duran insanları görünce de yüreÄ?im bu acınası manzaraya dayanamadı ve yeteneklerimi buradaki insanların iyiliÄ?i için kullanmaya karar verdim. ArkadaÅ?ım ise beni isteksizce takip eden baÅ?ka bir maceracı. Ä°Å?te gördüÄ?ün gibi bizler basit insanlarız, peki efendi bize kim olduÄ?umuzu soran 'sen' kimsin ve belki de biliyorsundur, bu insancıklar neden bu kadar sefalet içerisindeler?"
    Reda soytarının sesini ve tonunu bu kadar deÄ?iÅ?tirdiÄ?ine Å?aÅ?mıÅ?tı. Herhalde onu soytarı yapan da bu özelliÄ?i olmalı diye düÅ?ündü...
    Lysana
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Dec 25, 2004 11:04 pm Reply with quoteBack to top

Soytarının anlatıklarını hiç ifadesini bozmadan dinledi,Delici bakıÅ?larını karÅ?ısında duran Å?ovalyeye çevirdi sanki Å?ovalyenin gözlerine deÄ?il ruhuna bakıyordu Â?bu insanların lideri sizmisiniz sir Å?ovalye ?Â? ses tonu berrak ve sakinleÅ?tiriciydi yüz ifadeside sesiyle birlikte yumuÅ?amıÅ?tı Â? bunca insan niye burda toplandı evleri kasabaları nerde?Â? arkasında bulunan büyük kayalıÄ?a oturdu bakıÅ?ları hala sabit bir biçimde Å?ovalyeye odaklanmıÅ?tı.

Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    Squan
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Mon Dec 27, 2004 1:08 am Reply with quoteBack to top

squan karÅ?ısındaki kiÅ?ileri büyük bir sukunetle dinlemiÅ?ti.KarÅ?ısındakiler gezgine benziyordu.Buna kafa patlatmadı.Ama yaÅ?ananlar ve köylülerin saÄ?lıÄ?ı açısından da temkinli olmalıydı.Normalden daha fazla sorgulaması ve incelemesi gerekecekti."Benim adım Squan GUARDKEY."Squan hafif eÄ?ilerek selam verdi."Ben buradaki insanların lideri deÄ?ilim.Ama buradaki insanların koruması bende bulunmaktadır.Bu yüzdende bazı Å?eylerde söz sahibiyim.Peki siz kendinizi tanıtırmısınız?"
    Squan baÅ?ka bir Å?ey söylemeden ve istifini bozmadan -hala eli silahın topuzunda- olduÄ?u yerde duruyordu...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Dec 27, 2004 1:22 am Reply with quoteBack to top

Hafif hafif güldü soytarı...
    "Daha demin kim olduÄ?umuzu anlattım ya Squan, isminle hitap etmemde bi sakınca yoktur umarım, bizler isimsiz maceracılarız. Bir yerden gelmez, bir yere gitmeyiz. Hayattan tek beklentimiz daha çok yer görüp, daha çok insanl tanıÅ?ıp," daha çok hayatı mahvetmek diye düÅ?ündü adam içinden "daha çok ilginç hikaye dinlemek. Ve buradaki masum insancıklarında anlatacak sürüyle ilginç hikayesi vardır."
    OlduÄ?u yere oturdu ve baÄ?daÅ? kurdu.
    " Eee, Squan ne oldu burada?"
    Ã?ne geriye sallanmaya baÅ?ladı soytarı cevabı beklerken.
    Squan
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Mon Dec 27, 2004 1:42 am Reply with quoteBack to top

Squan hiç istifini bozmamıÅ? hatta suratındaki mimikler bile deÄ?iÅ?memiÅ?ti. Adam yere oturunca squan bakıÅ?larını adamdan ayırmadı.Squan adama "Lütfen bana isminizi bahÅ?ederseniz memnun olurum.Sizde kabul edersinizki bana güven vermeyen kiÅ?ileri bu köylülerin yanına sokmam garip kaçar.Ve siz tanıÅ?ma fastında böyle davranarak benim gözümde o kadarda iyi itbar bıraktıÄ?ınızı söyleyemem.Bu ara gezginim demiÅ?tiniz.Ne yöne doÄ?ru gidiyordunuz??Yada ulaÅ?mak istediÄ?iniz yer??Ä°sminizle beraber bana bunlarıda söylerseniz ve beni sizin iyi niyetli olduÄ?unuza inandırırsanız istediÄ?iniz herbilgiyi alabilir,bir sürü hikaye dinleyebilirsiniz. Sizi temin ederim.Ama konuÅ?ma tarsınızdan anladÄ?ım kadarıyla bilge birine benziyorsunuz.Bana karÅ?ı verdiÄ?iniz cevapların hiç kimseye açıklayıcı bir cevap olduÄ?unuda bilirsiniz.Size bu yüzden kaba davranmak istemiyorum."
    Squan konuÅ?urken de dahil olmak üzere yine hiç istifini ve ses tonunu deÄ?iÅ?tirmemiÅ?ti...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Dec 27, 2004 7:29 am Reply with quoteBack to top

"EÄ?er ismimizi öÄ?renmek sizi rahatlatıcaksa ismim Reda sir squan" oturduÄ?u kayalıktan kalktı ve Å?ovalyenin önünde abartılı bir reverans yaptı,yüzünde serseri bir gülüÅ? vardı "gelmek istediÄ?imiz nokta tam bursaydı" eliyle birzamanlar kasabanın bulunduÄ?u araziyi gösterdi " ama umduÄ?umuzdan farklı çıktı" Å?imdi bakıÅ?larıyla Å?ovalyeyi haps etmiÅ?ti " ne yani Å?imdi bize güvenmiyormusunuz o kadar iticimi gözüküyoruz" diyerek göz kırptı.

Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum