Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - ---Yeminer'in Gizli Laboratuvarı(RP Ekranı)---
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

---Yeminer'in Gizli Laboratuvarı(RP Ekranı)--- View next topic
    View previous topic
    Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
    Author Message
    Eldarin_

PostPosted: Wed Dec 29, 2004 12:39 am Reply with quoteBack to top

Eldarin yeminer in soluk gözlerini incelemeye devam ederken aklına aniden yaralı bedeniyle dareth geldi.

''yeminer.adım Eldarin.Eldarin SYMEON.
    yakın zamanda kuleye gelen dareth isimli yeni bir çırak konusunda sana ihtiyacım vardı aslında.
    kendisi bir meÅ?ik in alçakça bir lanetine uÄ?ramıÅ?.bütün vücudu rünlerle kaplanarak büyüye karÅ?ı dirençsiz hale getirilmiÅ?.çeÅ?itli iÅ?kencelerde cabası.
    Kuleden ayrıldıÄ?ında burada kalan el yazmalarını incelediÄ?imde bu konu hakkında iÅ?imize yarayacak herhangi bir bilgiye rastlayamadım.
    lakin daha fazlasını bildiÄ?inizi sezmek benim için pekte olmayacak birÅ?eymiÅ? gibi gelmiyor.
    çıraÄ?ın üzerindeki laneti ortadan kaldırabilecek karÅ?ı bir büyü iÅ?imize yarayabilir diye düÅ?ünüyorum.''

Eldarin gözlerini bir anlıÄ?ına bile ayırmadan lich in deforme yüzüne odaklanmıÅ?tı.

''Konseye yardım için burada olduÄ?unuzu kendiniz söylemiÅ?tiniz.

o zaman bize yardım etmekte çekinmessiniz öyle deÄ?il mi?...''

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 29, 2004 1:23 am Reply with quoteBack to top

Yeminer ilgi ile Eldarin'e baktı...
    "Bir meÅ?ik ha... demek çıraÄ?ı lanetlemiÅ?.. Gerçekten görmek isterim." dedi Yeminer... diyarlara ayak basar basmaz ilginç birÅ?eylerle karÅ?ılaÅ?mıÅ?, gücünü geliÅ?tirme fırsatı kazanmıÅ?tı. " Bir çıraÄ?a yardım etmek " diye düÅ?ündü Yeminer. Gerçekten deÄ?ecek birisi ise tabiki yardım edecekti fakat önüne gelene, hiçbir karÅ?ılık beklemeksizin yardım etmek Yeminer The Lich'e göre birÅ?ey deÄ?ildi...

Eldarin ile birlikte çıraÄ?ın bulunduÄ?u odaya gittiler. Ã?ırak gerçekten kötü bir durumdaydı. Yeminer onu iyice incelemek istiyordu fakat bedenen ve ruhen bu kadar zayıf bir haldeyken yanına gitmek ona gerçekten çok yıpratırdı... Ã?ıraÄ?ı biraz daha inceledi.. Normal koÅ?ollarda karÅ?ısına çıksa öldürmeye bile tenezzül tmezdi çünkü bu lanet gerçekten onun için ölümden çok daha acı bir iÅ?kenceydi fakat konseye bir yardım yapacaksa.. Bu deÄ?erlendirilmesi gereken bir fırsattı.

"Bu adama yardım edeceÄ?im " dedi yeminer düÅ?ünceli bir Å?ekilde... " fakat kitaplarım elimde deÄ?il... onlara bakmalıyım" dedi ve odadan ayrıldı.. Bir iki saat içinde tekrar bu adamın yanına dönerim dedi ve odadan çıktı...

Ã?ok zaman geçmemiÅ?ti ki kule acı bir çıÄ?lıkla sarsıldı... Büyüyle kuvvetlenmiÅ?, bir bansheenin ölümcül çıÄ?lıÄ?ını andıran korkunç bir çıÄ?lıktı ve hemen ardından da Yeminer Eldarin'in beklediÄ?i odaya girdi.. Gözleri cehennem ateÅ?i gibi kıpkızıldı. Hiddetten köpürüyordu...

"Lanet bir büyücü ya da her neyse..." dedi Yeminer ve daha birçok küfürle bu kiÅ?iyi sıfatlandırdıktan sonra hiddetle ekledi...
    "Labaratuvarımı bulmuÅ? ve benim oraya girmeme engel oluyor.." dedi. Hiddetten köpürüyordu. Oldukça iyi çalıÅ?mıÅ? alçak, ben tokken sanırım çalıÅ?mak için bol zamanı vardı... Neredeys ekutsal bir tapınak gibi, parlıyor labaratuvarım" dedi.. hüsran içindeydi...

"EÄ?er oraya gidip o lanet adamı ve oraya bıraktıÄ?ı Å?eyleri temizleyebilirsen Eldarin... Bu adama yardım ederim.. ve bu iyiliÄ?ini de karÅ?ılıksız bırakmam " dedi ciddi bir Å?ekilde..

Dareth
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Wed Dec 29, 2004 8:56 am Reply with quoteBack to top

Karanlık...
    Hayır... Karanlık deÄ?il... Hiçlik!
    BitkinliÄ?in zincirleri etinden ruhuna uzanan Dareth en çok bu durumdan nefret ediyordu. Mahkum olduÄ?u gölgesiz karanlıktan , etinden ruhuna yansıyan biçimsiz yokluktan.

Huzursuz uykusunda kıpırdanan dostu , Fryss'i uyandırdı. Küçük cin sessizce havalanıp efendisini rahatsız etmeden yanına kondu. Bir süre öylece durup dostunun yaralı yüzüne baktı dalgın dalgın. Hafif soluk seslerine anlamsız mırıldanmalar karıÅ?ıyordu. Elini uzatıp dostunun baÅ?ına koydu. Sonra...

YaklaÅ?anı hissetti... Ä°ri gözleri korkuyla parladı. KapıldıÄ?ı panik huzursuz kıpırdanıÅ?larından belli oluyordu. KöÅ?eye sıkıÅ?mıÅ?çasına dolanmaya baÅ?ladı. Kaçmak istiyordu , ama dostunu bırakamazdı. Hayır! Tek çare... Saklanmak. Kararını verir vermez Dareth'in yanıbaÅ?ındaki duvara yöneldi. Ellerini duvara bastırıp gözlerini kapadı. Duvarda çiÄ? tanecikleri belirdi , ve hemen dondular. Å?imdi buzdan bir halka , garip kıvrımlarla duvarda Å?ekilleniyordu. Halkanın içinde buzdan Å?ekiller oluÅ?maya baÅ?ladı , ve bir an sonra küçük cin halkanın içinde kaybolmuÅ?tu. Kendi diyarıyla bu diyar arasında saklanıyor , ve bekliyordu.

Büyük kapı haÅ?metle açıldı ve odayı yeni bir soÄ?ukluk doldurdu. Cinin büyüsündeki gibi sarmalayan , dostça bir soÄ?ukluk deÄ?il , her türlü varlıÄ?ı reddeden , nefret dolu bir soÄ?ukluk. Fryss Büyük Efendiyi gördü , ama asıl takılıp kaldıÄ?ı onun yanındaki Å?ekilsiz korku bulutuydu. Bu abisin merkezinde ise bakmaya bile cüret edemediÄ?i bir varlık vardı.

Yeminer bir lichin kesintisiz dikkatiyle Dareth'i incelemeye baÅ?ladı. Rünler çoktan onun aurasına tepki vermeye baÅ?lamıÅ?tı bile. Zaten her tarafı büyüyle dolu bu odada hemen hemen hiç durmadan parlıyor , deÄ?iÅ?ik Å?ekillerde birleÅ?iyor , kaynaÅ?ıyorlardı. Lich Dareth'e yaklaÅ?tıkça rünler daha da güçlü parlamaya baÅ?ladı.

Dareth ruhunun karanlıÄ?ında gürleyen acıyla dolu alevler tarafından yutuldu. Henüz ruhu bu abisten dıÅ?arıdaki dünyaya uzanacak kadar kendine gelmemiÅ?ti. Ama derinlerde , yaÅ?amının köklerinde , lichi hissetti , büyüyü hissetti , gücü hissetti , ve acıyı hissetti! Daha önce bitmek bilmez bir tirad olan acı , Å?imdi bir senfoniye dönüÅ?müÅ?tü. Onu esir eden karanlık sanat Å?imdi zirvesini yaÅ?ıyordu. Daha önce hiç bu denli güçlü bir büyüye maruz kalmamıÅ?tı. Onu yaÅ?ayanların dünyasına baÄ?layan ince tel son kerteye kadar gerildi. Belki Å?u , belki bu an kopacaktı.

Lich geri çekildi. Acı , hızlı geliÅ?inin aksine , yavaÅ? yavaÅ? erimeye baÅ?ladı. Ve Dareth yine Å?ekilsiz dehÅ?etin abisinde kayboldu.

Lich laboratuarına gitmek için odadan ayrıldı. Ve yeterince uzaklaÅ?tıÄ?ına emin olunca , Fryss kapıyı yeniden açıp çekingence dostunun yanına döndü. Efendi Eldarin ona hafifçe gülümsedi , ama aklı baÅ?ka bir yerde gibiydi. Fryss de yüzü karanlık vadide yürüyormuÅ?çasına solmuÅ? olan dostuna geri döndü.

Dareth'in solgunluÄ?u yavaÅ? yavaÅ? geçti. Ve hırıltı gibi nefesleri normale döndü. Ã?ok zaman geçmemiÅ?ti ki , kara diyarın lanetli ruhlarını bile uyandıracak bir çıÄ?lık her yeri sardı. Dareth'in karanlık rüyası yırtılarak açıldı ve zayıf bedeninin el verdiÄ?ince hızla doÄ?ruldu. Bir an sonra Lich geri gelmiÅ?ti. Acının merhametsiz ökçesi ruhunu yine ezdi , ve kendinden geçti tekrar. Fryss ise bildiÄ?i en güven verici yere , dostunun cüppesine saklanmıÅ? , titriyordu.

PostPosted: Wed Dec 29, 2004 5:18 pm Reply with quoteBack to top

Eldarin in lich in fikrini kabullenmekten baÅ?ka çaresi yok gibiydi.düÅ?ünceli gözlerle yere bakakaldı.ardından Dareth e döndü.onun acı içindeki bedenine bir anlıÄ?ına odaklandı.

'yeminer...bir lich...ama herÅ?eyden öte konseye saygıyla yaklaÅ?an bir varlık...'

ardından yeminer e döndü.sinirli yüz hatlarını farketti.

''demek laboratuvarını birileri kullanmaya baÅ?lamıÅ?.bizim bile haberimiz olmaksızın_ki senin yerin o kadar dibinde bir laboratuvarın olduÄ?unu bile gözden kaçırmıÅ? olduÄ?umuzu hesaba katarsak yeminer..."Eldarin in yüzü hafifçe buruÅ?tu.

"sana güvenmekten baÅ?ka çarem yok gibi lich...
    sanırım bu iÅ?i ben erethan ereshin ve_eÄ?er isterse green_yapabiliriz.dareth i de yanımıza alıp yola çıkalım o zaman.''

Eldarin odayı Å?imdiden merak etmeye baÅ?lamıÅ?tı.bir büyücüydü ne de olsa.yeminer i donuk gözlerle izledi.
    "tavsiyelerine açıÄ?ım yeminer.bize söylemen gereken herhangi birÅ?ey var mı?"
    Eldarin in yaÅ?lı gözleri bir anlıÄ?ına dareth i izledi.ardından tekrar yeminer e döndü...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 29, 2004 8:36 pm Reply with quoteBack to top

Yeminer Dareth'in varlıÄ?ından rahatsız olduÄ?unun farkındaydı. Belkide varlıÄ?ı ile zaten çekmekte olduÄ?u acı Å?imdi onlarca kat daha artmıÅ?tı. Yeminer The Lich bunun farkındaydı fakat görmezden geldi. O varlıkların zorlanarak geliÅ?eceÄ?ine inanıyordu ve bir kiÅ?iye yardım edecekse onun bunu hak etmesi gerektiÄ?ini düÅ?ünüyordu. Ayrıca onun varlıÄ?ından iÅ?kence duymasından çarpık bir sadistlikle zevk alıyordu.

"Labaratuvarım hakında bilgi sahibi olan kiÅ?i sayısı gerçekten az" dedi Yeminer... "Orayı keÅ?fedecebilecek kiÅ?i sayısı gerçekten azsshhh" diye devam etti Yeminer düÅ?ünürken konuÅ?maya devam etmeyi bırakmıÅ?, konuÅ?masının devamı bir fısıltı ile kaybolmuÅ?tu... Yeminer The Lich'in az önce hiddetten kıpkızıla dönmüÅ? göz yuvaları tekrar durgun bir maviliÄ?e dönüyordu.

Biraz daha düÅ?ündükten sonra Yeminer The Lich'in kafasında beliren Å?ey gayet açıktı.

"Drowlar " dedi beyan eder gibi Eldarin'e... Bu esnada Dareth'in hissettiÄ?i baskı azalmıÅ?tı çünkü Yeminer The Lich gazapla düÅ?ünmüyor, içindeki karanlıÄ?ın etrafa yayılmasına izin vermiyordu.

"Labaratuvarımın yerini bulma Å?ansı olan ancak bir drow olabilir... Umarım gizemlerini açıÄ?a çıkarabilecek kadar uzun süre üzerinde çalıÅ?ma Å?ansı bulamamıÅ?lardır çünkü eÄ?er keÅ?federlerse bu gerçekten kötü olur " dedi Yeminer The Lich drowların koruma büyülerini kendi lehlerine çevirecek büyüyü anlayamadıklarını umarak.

"Oraya gidecekseniz bir haritaya ihtiyacınız var. Labaratuvarıma benim dıÅ?ımda kimse büyü ile yolculuk yapamaz ve Å?imdi bunu ben bile baÅ?aramıyorum "dedi... tekrar sinirlenmiÅ?ti ve bu durum canını sıkıyordu. "O lanet varlıÄ?ı yaÅ?adıÄ?ına piÅ?man edeceÄ?im" diye düÅ?ündü.

Eldarinin yanına doÄ?ru süzüldü... Bu esnada kemikten elleri cüppeisnin derinliklerinde birÅ?eyler araÅ?tırıp çıkardı. Bu çüküç siyah bir kutuydu.. oldukça sade görünüÅ?lü olan bu kutuyu Eldarin'e uzattı. "Bunu al... gerektiÄ?i zaman kullan " dedi Yeminer... "O zaman beni yanınızda bulacaksınız. Ayrıca kara topraÄ?a uÄ?ramamız gerekli.. Ã?ünkü haritayı ancak oradan elde edebilirsiniz" dedi ve sinirle ekledi. "Labaratuvarıma gitmek için hiç haritaya ihtiyacım olmamıÅ?tı."

Eldarin_

PostPosted: Wed Dec 29, 2004 11:15 pm Reply with quoteBack to top

Eldarin ironiyle karıÅ?ık yeminer i izledi.kara kutuyu ince kemiksi ellerinden aldı.cüppesinin iç ceplerinden birine yerleÅ?tirdi.kaÅ?larını bir asker edasıyla çatmıÅ?tı.
    "elbette ki yeminer.sana ihtiyacımız olursa Å?ayet sana ulaÅ?abilirim buradan."
    ardından dareth e döndü.
    "sen de gelmelisin dareth.bahse girerim uzunca bir yolculuÄ?a çıkmayı senin gibi bir çöl adamından baÅ?kası isteyemez."

"yeminer.kara topraÄ?a birlikte mi gideceÄ?iz?açıkçası pekte hoÅ? bir yer olmadıÄ?ı hakkında duyumlar almıÅ?tım.
    tabi gidip görmeyeceÄ?im anlamına gelmez bu..."
    yeminer in paçavra halindeki cüppesi sanki içeride ılık bir esinti varmıÅ?çasına dalgalanıyordu.

'her ne olursa olsun güçlü bir varlık.ona ihtiyacım olacaÄ?ına emin deÄ?ilim.umarım lich e ihtiyacım olmaz.çünkü ona yeteri kadar güvenmiyorum.'

Eldarin topukları üzerinde döndü dareth e yaklaÅ?tı.

"aynı acı benim de ruhumu kavuruyor.ama merak etme.lich sana zarar vermez."
    içinden tekrar etti.
    'umarım...'

BaÅ?büyücü

PostPosted: Thu Dec 30, 2004 12:31 am Reply with quoteBack to top

Bilinçle bilinçsizlik arasında gidip gelirken, Lich ve Efendi Eldarin'in konuÅ?malarını uzak bir vadinin derinliklerinden dinlercesine geldi kulaklarına. Rünlerin zalim doÄ?ası , acıyı hissetmesi için onu yarı ayık tutmaya çalıÅ?ıyordu anlaÅ?ılan.

Dareth'in kendine gelmeye baÅ?ladıÄ?ını fark eden BaÅ?büyücü ona seslendi. Ã?nce tam olarak anlayamadı söylenenleri. Sonra silik anılar ve sesler , abisin içinden yükseldi. Kara toprak , lichin laboratuarı , bir yolculuk , drowlar ... Kayıp parçalar titreÅ?ti ve nihayet bir bütün oluÅ?turdu. Sonunda sesini yakalamayı baÅ?ardı. Her zamanki gibi , zayıf , ve kararlı.

"Kara topraÄ?a bir yolculuk. Orası hakkında bazı Å?eyler duymuÅ?tum... Pek de hoÅ? olmayan Å?eyler. Tabi ki yolum oradan geçmek zorundaysa bu bir mazeret deÄ?il."

Bir an varlıÄ?ıyla ona hala acı veren Lichi hissetmeye çalıÅ?tı. Å?imdi varlıÄ?ı sanki uzaklardaymıÅ? gibiydi. Ama oradaydı , içine kapanmıÅ? belki , düÅ?üncelere dalmıÅ? , ama orada. Kendi düÅ?ünceleri doluÅ?tu belleÄ?ine. KuÅ?kular , kaygılar. Bunları saklamanın anlamı yoktu. Lich nasıl olsa fark edecekti.

"Ne olursa olsun , güçlü bir varlık," diye mırıldandı , "Ama umarım yardımına son çare olarak bakmama alınmaz. Kendisine yeteri kadar güvenemiyorum."

Bunları söylemek bile kurumuÅ? boÄ?azını tahriÅ? etmiÅ?ti. Efendi Eldarin'in cevabına dikkat etmeye zorladı kendisini. Evet , o da liche güvenmiyor , ama...

Å?imdilik karanlık düÅ?ünceler ve Å?üphelerle harcayacak vakti yoktu. Madem önlerinde bir yolculuk vardı , ruhu kadar bedeninin de hazırlanmaya ihtiyacı olacaktı.

"Efendi Eldarin , malumunuz , durumum yüzünden bedenim zayıf düÅ?tü. Ã?nümüzdeki yolculuk için hazırlanmam gerekecek. Kulede simya bitkileri stokunuz vardır muhakkak. Ä°zninizle bu stoktan bazı malzemeler almak istiyorum."

BaÅ?büyücü

PostPosted: Thu Dec 30, 2004 6:56 am Reply with quoteBack to top

Hanımı konuÅ?masını bir süre daha bekledi Erethan ama KarÅ?ısındaki kiÅ?i buna pek niyetli deÄ?il gibiydi...bir süre öylece hanımın hareketlerini izledi...daha sonra hafifçe parmaklarını Å?ıklattı ve havaya birkaç kelime fısıldadı,
    Sonra kardeÅ?ine döndü,"Eldarinle konuÅ?mam gereken birÅ?ey var kardeÅ?im...kulede yabancı bir varlık hissettim,bu konuda bir bilgisi olup olmadıÄ?ını merak ediyorum...neden sende gelmiyorsun,onu uzun zamandır görmemiÅ?sindir..."
    Daha sonra döndü ve odadan dıÅ?arı çıktı,bir an arkasını dönüp kapıyı kilitlemeyi düÅ?ündü,ama kabalık etmek istemiyordu...zaten nedense bunun pek iÅ?e yaramıyacaÄ?ını hissediyordu...
    Birkaç basamak sonra Eldarinin odasının önündeydi,içerde birilerinin olduÄ?unu anladı,normalde hiç düÅ?ünmeden girerdi dostunu odasına ama içerde kimler olduÄ?unu bilmiyordu,Yemineri hissetmiÅ?ti,peki diÄ?eri kimdi...
    Kapıyı tıklattı büyücü...
    "Eldarin müsaitmisin?"

Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    Eldarin_

PostPosted: Thu Dec 30, 2004 10:42 pm Reply with quoteBack to top

Eldarin kaÅ?larını indirdi dareth e baktı.
    "tabiiki dareth.odanın ilersinde bütün bu aroma kokularının geldiÄ?i yerde istediÄ?in kadar bitkisel karıÅ?ım bulabilirsin.yeterli gördüÄ?ün kadarını al dostum."
    ardından kapının tıklatıldıÄ?ını duydu.ardından erethan ın sesini.müsait olup olmadıÄ?ını soruyordu.
    Eldarin kapıya doÄ?ru yöneldi.kapıyı açtı.
    "ah tabiiki erethan .bende tam seninle görüÅ?mek istiyordum."
    'kapıyı çalması gerekenler direk dalarlar odalara,çalmalarına gerek duymadıÄ?ım insanlar ise rica ederler.' Eldarin in aklından bunlar geçerken eliyle göstererek erethan ı içeri kabul etti.

"evet erethan .çırak dostumuzla tanıÅ?mamıÅ? olabilirsin." yanlarından ayrılmak üzere olan dareth i tanıttı.
    "ismi dareth.ve yanındaki de onun yoldaÅ?ı.bir buz cini.
    aslına bakarsan dostumuzun gözleri yok."Eldarin hüzünle dareth in gözlerinin olması gereken oyuk çiftine baktı.erethan da üzgün görünüyordu
    "kendisi bir çöl gezgini.ve bundan kısa süre önce bir meÅ?ik tarafından iÅ?kenceye uÄ?ramıÅ?.ve sadece gözlerini feda etmekle kalmamıÅ?."Eldarin in sesi buralarda donuklaÅ?mıÅ?tı.
    "güçlü bir büyü kullanılarak bedeninin tamamını kaybetmiÅ? gibi birÅ?ey.
    bu konuda yeminer ile konuÅ?ma gereÄ?i duymuÅ?tum ve iÅ?te seninle konuÅ?mak istediÄ?im konunun kaynaÄ?ı da buydu."
    "yeminer kendisinin bu tip kara ayinler konusunda araÅ?tırmalarının bulunduÄ?unu ve çözümün de ellerinde olduÄ?unu söyledi.
    fakat "dedi Eldarin.yeminer in parlak gözlerini inceliyordu.ne tip kurnazlıklar dönüyordu içinde kimse bilemezdi.soÄ?uk bakıÅ?larla etrafı inceliyordu.etrafta akıp giden dalga dalga yayılan büyüsel güce odaklanmıÅ? gibiydi.ve raflarda gördüÄ?ü bazı kitaplarda kendisine aitti.
    "ufak bir sorunumuz var erethan..."ardından yeminer e baktı .bu durumu o anlatsa daha iyiydi.

BaÅ?büyücü

PostPosted: Fri Dec 31, 2004 4:42 am Reply with quoteBack to top

Ereshin sessizce takip etti aÄ?abeyini oda içeri girdi ve baÅ?ıyla selam verip susmaya devam etti zamanı gelmeden konuÅ?mayagirmek istemiyordu çünkü anlamadıÄ?ı çok Å?ey vardı henüz...........

BaÅ?büyücü

PostPosted: Fri Dec 31, 2004 11:32 pm Reply with quoteBack to top

Erethan Ã?ıraÄ?ı ilgiyle inceledi..."Dareth ha TanıÅ?tıÄ?ımıza sevindim" dedi bir yandanda elini uzatıyordu,sonra Dareth'in gözlerini fark ederek bu hareketini durdurdu
    "Demek bir buz cini,bu varlıÄ?ını sezdiÄ?im yabancı olmalı,bedenini nasıl kaybetmiÅ?...ah Å?u rünler,incelememin sakıncası varmı?"

Dareth
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Fri Dec 31, 2004 11:46 pm Reply with quoteBack to top

"Sizin için sakıncası yoksa gözlemlemekle yetinmenizi rica etmeliyim. Güçlü büyü auraları bedenime büyük acılar veriyor rünler nedeniyle. Ve burada," hafifçe , ama hedefsizce dönüp elini odaya doÄ?ru salladı , "bu kadar çok büyük büyücünün içinde son derece hassaslaÅ?tım."
    Sonra bir an duraksadı Dareth.
    "Ahh , ama nezaket nerede kaldı... Efendi Erethan , deÄ?il mi , ben Dareth Drindelin , Nef'in oÄ?lu , bu da dostum ve rehberim Fryss , bir buz cini. Ä°kimiz de sizinle tanıÅ?tıÄ?ımıza memnun olduk."

BaÅ?büyücü

PostPosted: Fri Dec 31, 2004 11:56 pm Reply with quoteBack to top

Erethan bu hassasiyeti anlamamıÅ?tı,'rünlerin yapısıyla ilgili olmalı' diye düÅ?ündü...
    'büyü Auralarını algılayabilmek...üstelik acı verecek kadar hassas...Å?aÅ?ırtıcı...'
    "Buz cini,Å?aÅ?ırtıcı bir yol arkadaÅ?ı ilginç bir tanıÅ?ma olmalı,bu hikayeyi birgün anlatıcaÄ?ınızı umuyorum..."
    Ardından dostuna döndü,ve Yeminere yöneldi bakıÅ?ları..."Evet nedir bu sorun..."

green_eye_of_devil
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Jan 02, 2005 3:08 am Reply with quoteBack to top

Green odasından çıkmaya karaverdi kitabla iÅ?i bitmiÅ? sayılırdı Å?imdi Eldarin'in odasına gitmeye kararver di orada Eldarindende yardım alabileceÄ?ini düÅ?ünüyordu yukarı çıktıÄ?ında Eldarin'in odasından sesler geliyordu Green hafifçe kapıya verdu ve içeri girdi içeride bütün büyüleri gördü Erethan, Yeminer, Ereshin, yeni bir büyücü Dareth güzel yavaÅ? yavaÅ? büyücüler artıyordu bu iyi..

""Merabalar usataların ve sanada yeni büyücü Dareth Erethan tekrar teÅ?ekkür edrim verdiÄ?iniz kitapiçin saolun çok iÅ?eme yarıcak.

PostPosted: Mon Jan 03, 2005 12:40 am Reply with quoteBack to top

Eldarin ereshin ve green e baktı.
    "buyrun dostlarım sizleri de bekliyordum."
    iki büyücü de içerideki güzel karıÅ?ımların birleÅ?en aromalarını duyumsadılar.müthiÅ? bir kokuydu bu.tabi onları engelleyen Å?u kötü koku olmasa.
    yeminer in vücudundan yayılan çürümüÅ? et kokusu...

"dediÄ?im gibi erethan.yeminer kulenin alt katlarında uzun süre önce kendi gizli araÅ?tırmalarını yapmak için bir laboratuvar kurmuÅ? ve araÅ?tırmalarının bir kısmına orada devam etmiÅ?."

Eldarin burada bir süre bekleyerek erethan ın tepkisini incelemeyi seçti.bir süre sonra devam etti.

"dediÄ?im gibi.dareth in üzeriden laneti kaldırmak için kullanılabileceÄ?imiz büyü yeminer in eski çalıÅ?malarında mevcut.ve gizli laboratuvarda duruyor."

"bahsettiÄ?im sorun ise yeminer ortalıktan kaybolduktan sonra laboratuvar baÅ?kaları _büyük ihtimalle drowlar_tarafından bulunmuÅ? ve ele geçirilmiÅ?."

"biz büyü konseyinin ileri gelenlerine düÅ?en ise laboratuvarı bulmak ve dostumuzun üzerindeki kara gücü üzerinden temizlemektir derim ben"

Eldarin,tüm odadakileri birer birer inceledi.

"kara topraÄ?a gidip gizli laboratuvarın haritasını almamız lazım.kara topraÄ?ı bilirim.kara rahip scyte ı tanıyorum.kendisi ile daha önce diyaloglarımız geçmiÅ?ti.bana yardım etmekten çekinmez.
    herne kadar kendisini pek te sevmesem de kabul edilmesi gerekirki iyi ve güvenilir bir bilgi paylaÅ?ıcısıdır kendisi."

Eldarin tüm odayı inceledi.odadaki herkesin farklı bir düÅ?üncesi olabilrdi bu macera hakında.
    ama emindi ki yeminer in laboratuvarını incelemeye alma teklifini kimse reddemezdi.

"ne diyorsunuz.yola çıkalım mı?......"

Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum