Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Oyun sırasında koparan çevresel etkiler :)
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Oyun sırasında koparan çevresel etkiler :) View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Dareth
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Fri Dec 10, 2004 10:59 am Reply with quoteBack to top

Yakın zamanda oynanan bir oyun esnasında aynı zamanda ev sahibi olan DM'in hazırladıÄ?ı arka plan müzikleriyle oyuna dalmıÅ? bir grup.
    4 kiÅ?ilik grubun bir power lich ile kapıÅ?ması. Tam grubun aasimar paladini lich ile kapıÅ?ırken DM'in bilgisayara hızlı hamlesi.
    Aniden hoparlörlerden "HoÅ?geldin melek" Å?arkısının yükselmesi.
    Herkesin buzaÄ?ı gibi kalakalması.
    Yüzlere hakim olan "gülsek mi aÄ?lasak mı" fırtınası.
    Bir süre sonra DM'in kendine gelerek müziÄ?i kapatması.
    Ebleh bir sessizlikten sonra oyuna devam edilmesi.
    Tutmayıp bir daha susulması.
    Sinirlerin bozulması ve kahkaha tufanı Very Happy

Benzeri yaÅ?anmıÅ?lıklarınızı bekler boÅ? sayfalar.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 10, 2004 5:30 pm Reply with quoteBack to top

evdeyiz bizm evde hata bizim eski ev tam cadeye bakıyor masa pencereniin yanında oynuyoruz perde kapalı bir arakdaÅ? bayıldı mage imiz olur kendisi ilk karÅ?ılaÅ?mada bir büyü bile atamadan bayıldı Very Happy hefesi kursagaında kaldı neyse perdeyi açar ve yüznde süper bir gülümseme ve dikatli bakıÅ?lar bunu far eden ben '' ne oldu lan '' derken perdeyi açıp 90 60 90l ık bir bayanı göstermesiyle arkadaÅ?ların tüm dikatini oraya çekmesi bir olmuÅ?tur tabi ben hala paladin olarak abi buldum buldum holly yapıyorum dememle grbun kopması bir olmuÅ?tur sonra bayanı nasıl eve getirelim planları dogmuÅ?ken bayan dolmuÅ?a atlıyıp gitmiÅ? ve beno arda dm Å?aÅ?akınlgı sayesinde 3 adam kesmiÅ?tim Very Happy heheh kendine hakim olmak baze iÅ?e yarıyor Very Happy

Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger
    Horcoel_Baator
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 4:31 am Reply with quoteBack to top

Euhehe benle slach arasında geçen bi macerayı daha hatırlattı bana bu Smile
    Å?imdi biz okuldan çıktık yemek yioz bi yerde o sırada rp de atak dedik(zaten öss yüzünden tuvalette bile rp atacak duruma gelmısızs Very Happy)
    �ıkarttım zarları bıızm alper bi ork kesti o sırada yandan güzel bir bayan geçmekte..
    Slach:Abi orktan neler çıktı..
    Ben:Kırmızı bir giysi sarı saçlar ela gözler..(dalmısımRazz)
    Slach:abi ne dion ya
    Ben:ha orktan balta çıktı..Ya bırak orku morku sen reale bak reale..
    Slach bakar bu sırada kıza abooo abi baltayı vazgeçtim sen bana az önceki Å?eyleri ver..der
    Ben:olm sen uzun zamandır lightning yemedin galiba kafana..
    Slach:abi bu kızı gördüm yedim lightinhi ne dıon sen yaw..
    Rpyi bırakıp yemege dewam ettik sora zaten uehehue:)

lindir
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 6:26 am Reply with quoteBack to top

Peki handayken buçukluk hırsızın hancıdan bir mcnugget istemesi? Sonuç mu tabiki dmin gerçek hayatta hırsızı oynıyan kiÅ?inin kafasına o kocaman monstruos manuali geçirmesi. hala baÅ?ım aÄ?rıyor valla ama deÄ?erdi.... Twisted Evil
    Back to top View user's profileSend private message
    Mr_Zombie
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jan 13, 2005 1:27 am Reply with quoteBack to top

KarÅ?ıyaka'da bir entel kafede Vampire The Masquerade oynuyoruz. Oyuncular gürültüden kendi seslerini bile zor duyuyorlar. Tam oyuna konsantre olmuÅ?ken kafenin iÄ?renç müzikleri "UÃ? BENÄ° UÃ? BENÄ° UÃ? YAVRUKUÅ?UUUM UÃ? BENÄ°Ä°Ä°Ä°" diye devreye giriyor. Oyuncular gülmekten kopmasa da müziÄ?in iÄ?rençliÄ?i ve yüksek seste olması yüzünden oyundan kopuyor. En kısa zamanda kafeyi deÄ?iÅ?tirmemiz lazım Erdinç.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailAIM AddressYahoo MessengerMSN MessengerICQ Number
    Sylvius
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jan 13, 2005 7:45 pm Reply with quoteBack to top

arkadaslarla okulda (ne yazık ki) oynarken gecen bir hadise elimize yeni gecen kitaplarla gaza gelmiÅ?iz deli gibi karakter sheet hazırlıyoruz 5 kiÅ?i ogle arası tam yemege bile gitmedik herkes arada bitirdi sheet leri ders e girdik ders bitti ve oyuna basladık ancak 1 saatlik cabalar sonucu hazırlanılan ve motive olunan oyun bir tenefus ancak surdu. sonra gunluk hayatımıza geri donduk
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mail
    Sylvos
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Fri Jan 14, 2005 2:02 am Reply with quoteBack to top

Heheheheheehe Laughing Laughing

Abicim fazla dalmayın bööle Å?eylere boÄ?ulursunuz sonra.. :ehue :ehue

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Jan 17, 2005 7:29 pm Reply with quoteBack to top

Avcılarda wivked_one, scythe ,ben ve dm olarak yeminer çok hoÅ? bir yerde oyun oynuyoruz. BulunduÄ?umuz kafenin 2. katındayız ve balkondayız. Yere halı serilmiÅ? minderler var, balkon pimapenle kapatılmıÅ?. 4-5 kiÅ?i için çok samimi sıcak biryer. İç tarafta verilen müzik fon etkisi yapıyor. SavaÅ?a giriyoruz (evimiz saldırıya uÄ?ruyor) savaÅ? esnasında çok hareketli ateÅ?li bir Å?arkı son sürat gidiyo.(Å?arkıların ismlerini bilmiyorum) Herkes gaza gelmiÅ? ateÅ?li saldırılar dövüÅ? son sürat ilerliyor. Å?ans bu ya Scythe bir anda 3-5 kiÅ?iden yediÄ?i darbelerle ölüyor (HP -15 yanlıÅ? hatırlamıyorsam) Ve aynı anda slow bir parça çalmaya baÅ?lıyor. Birkaç dakkalık Å?ok geçiriyor herkes (Yeminer bile) Herkes aÄ?lamaklı. Scythe "Ã?ldüm abi" diyor. HerÅ?ey bitmiÅ? ... Ä°Å?te budur ortam abicim.
    Valla galiba cafedeki hatun bizi dinliyo ve duruma göre müzik veriyo beyler. Ona yaptıkları için ne kadar teÅ?ekkür etsek yeridir. Ve Scythe ye de tabii Very Happy

SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Mon Jan 17, 2005 7:43 pm Reply with quoteBack to top

�ncelikle bir GM olarak beni en çok etkileyen çevresel faktörlere gelelim...

*Kafe ortamında bangır bangrı çalan müzik
    *Kafe ortamında çevrede sigara içen insanlar
    *Kafe ortamında masada sigara içen insanlar Crying or Very sad
    *Oyun esnasında kendi aralarında muhabbet eden oyuncular
    *Oyun esnasında GM'in kararlarını sorgulayan oyuncular
    *Oyunda sıkılıp aÄ?zını bir karıÅ? açarak GM'in suratına esneyen oyuncular
    *Ve son olarak oyunda RP'ye çok pasif katılıp, bütün oyun boyunca sessiz sessiz oturan oyuncular..

Å?unu belirtmek isterim oyunda bir GM'in amacı oyuncuyu öldürmek deÄ?ildir ki bir GM için oyuncu öldürmek çok basit bir iÅ?tir, bu sebeple oyunlarda beÄ?enmediÄ?iniz noktaları konuÅ?up oyunu yöneten arkadaÅ?ınız ile konuÅ?un ki, daha eÄ?lenceli bir RP ortamı böylece saÄ?lansın aranızda, bir GM'in oyun sırasında zaten çok eÄ?lenmesi beklenemez onun asıl eÄ?lencesi oyuncularının eÄ?lendiÄ?ini görmektir zaten.. bu sebeple GM'in ilk amacının oyuncuyu eÄ?lendirmek olduÄ?unu bilmeli bütün playerlar Smile

Bu arada haklısın Tevfik, kafeyi en yakın zamanda deÄ?iÅ?tirmeliyiz.. aklımda var bi yer aslında hala açıksa oraya bakarız...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Jan 24, 2005 1:55 am Reply with quoteBack to top

Tamam ozaman o aklında olan yere bakalım hala açıksa. Masada sigara içmemeye de bundan sonra dikkat ederim. Zaten günde max. 3 tane içiyorum. Yakında da bırakıcam zaten. Ama oyunda kritik ve stresin full olduÄ?u (ölüm kalım savaÅ?larında) zamanlarda çok ihtiyacım oluyor.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailAIM AddressYahoo MessengerMSN MessengerICQ Number
    DeS
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Feb 08, 2005 10:02 am Reply with quoteBack to top

Ä°lk oyunumuz ben human ftr bir tane daha human ftr bir human barbarian bir de 16 yaÅ?ında genç kız arkadaÅ?ımız lorein wizard human.Karakterler çocukluk arkadaÅ?ıdırlar yani kardeÅ?tirler(oyuncular için de aynısı söylenebilir)
    Oyunun ilerleyen bölümlerinden birinde kaÄ?ı bekçisi bir ghost'la çıkan anlaÅ?mazlık , wizarddan flaming sphere , ve barbardan rage.Ã?fkenin etkisine kendini kaptırmıÅ? olan Axel yanında fıldır fıldır yanmakta ve hayaleti yaktıÄ?ı gibi kendisini de yakmakta olan ateÅ? küresinin farkında deÄ?ildir ve sonunda 16 str'den 9 str'ye düÅ?er ve hayalete grapple yapmak amacıyla içinden atlar ve sudan ve topraktan günlerce uzak kalmıÅ? bir gül gibi solarak gözlerimizin önünde can verir.

Oyuna 15 dakika ara verilir ve Axel'in cenazesi hakettiÄ?i biçimde onurlandırılarak defnedilir.Defin töreni sırasında diÄ?er ftr'ın oyuncusu göz yaÅ?larına hakim olamaz ve aÄ?lar...

Bir baÅ?ka anı;
    GüneÅ? rahibi olan kuzenim Gm'a güneÅ?in saat kaçta doÄ?duÄ?unu sorar ve o sırada yanımızdan yavaÅ? yavaÅ? uzaklaÅ?makta olan güneÅ? isimli arkadaÅ?ımız; 2'yi 20 geçiyo abi , diye cevap verince oyunda 10 dakikalık kahkaha kopması yaÅ?anır Laughing

ulfgar
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Feb 13, 2005 12:08 pm Reply with quoteBack to top

kardeÅ?lerim napın edin oyun masasına konan atıÅ?tırmalıklar arasında çekirdek olmamasına dikkat edin.Vallahi billahi katlediyo oyunu ya

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Feb 14, 2005 11:59 pm Reply with quoteBack to top

Evet yaa böyle oyunu katleden bir sürü malzeme var ve maalesef oyunun oynanması için gerekli olan zarlar bile bazen bu kategoride yer alıyor.
    Mesela DM'in bu zarları alıp kule inÅ?aasına baÅ?laması...
    Bir aralar coca-cola'nın verdiÄ?i tengıl mı ne öyle biÅ?ey vardı kesinlikle çok zararlı....

Logan
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Feb 15, 2005 12:05 am Reply with quoteBack to top

DeS wrote:
    Evet yaa böyle oyunu katleden bir sürü malzeme var ve maalesef oyunun oynanması için gerekli olan zarlar bile bazen bu kategoride yer alıyor.
    Mesela DM'in bu zarları alıp kule inÅ?aasına baÅ?laması...
    Bir aralar coca-cola'nın verdiÄ?i tengıl mı ne öyle biÅ?ey vardı kesinlikle çok zararlı....

ya sen ne diyorsun ya...
    bir kersinde karketerler hazırlanmıÅ? her Å?ey tamam..
    ortam süper ...
    5 tane zar takımı atıldı ortaya...
    arkdÅ?a baÅ?ladı ben bunlarn hepsinde kule yapcam diye..
    yapparsın yapamasın derken öle 1 saat gitmiÅ?ti..
    sonra benim yeeeetrrr diye baÄ?ırıÅ?ımla ortalık sakinleÅ?miÅ?ti..
    dm de ben olduÄ?um için...
    lvl ları 2 Å?er düÅ?ürülürmüÅ?tü...
    tasarlan monsterlar ve seneryo aynı kalmıÅ?tı ...
    zorlanmıÅ?larıdı...
    Very Happy

Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger
    DeS
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Feb 17, 2005 7:40 am Reply with quoteBack to top

Abi sen de insafsızmıÅ?sın ya...

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum