Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - ---Yeminer'in Gizli Laboratuvarı(RP Ekranı)---
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

---Yeminer'in Gizli Laboratuvarı(RP Ekranı)--- View next topic
    View previous topic
    Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
    Author Message
    Dareth
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Sun Feb 13, 2005 4:23 am Reply with quoteBack to top

Linu çabucak üzerini deÄ?iÅ?ip gelirken Dareth olduÄ?u yerde beklemiÅ?ti. Elf hanımın hafif adımları geri geldiÄ?inde baÅ?ını kaldırdı ve yüzünü artık tanıdıÄ?ı hoÅ? çiçek kokusuna döndü. Hafif bir gülümseme yüzünü kırıÅ?tırdı.

"Sanırım iÅ?e kokunuzla baÅ?lamalıyız Linu Hanım," dedi Dareth , "karanlıklar içinde sesler ve tabi ki kokular görünüÅ?ten daha çok Å?ey söyler." Efendi Eldarin'in laboratuarından aldıÄ?ı bitkileri karıÅ?tırdı ve içlerinden garip görünüÅ?lü birkaç yumru çıkarıp bunları Linu'ya uzattı. "Tatları çok kötüdür , ama bunlardan günde bir lokma çiÄ?nerseniz teninizin kokmamasını saÄ?layacaktır , ve Å?unlar , bunları bir kenara koyun , eÄ?er o güzel sesinizi saklamanız veya deÄ?iÅ?tirmeniz gerekirse suyundan bir damla içersiniz , ama sakın ha daha fazla içmeyin , pek çok güzelliÄ?in yok olduÄ?u bu zamanda sesinizin güzelliÄ?ini kaybetmenizi istemeyiz."

Linu bir an için Dareth'in bilgiç tavrına kızdı , ama sonra sessiz kalıp sonucu görmeye karar verdi. Dareth'in verdiÄ?i kökleri alıp çantasına koydu.

"Å?imdi Linu Hanım , umarım kabalıÄ?ımı baÄ?ıÅ?larsınız , ama iÅ?ime baÅ?lamadan önce sizi görmem gerekiyor," dedi Dareth ve uzun parmaklı , kemikli ellerini göstererek ekledi , "ellerimle , ve affınıza sıÄ?ınarak."

Linu sadece baÅ?ını salladı. Sonra ani bir piÅ?manlık içinde karÅ?ısındaki adamın boÅ? göz çukurlarını hatırladı. "Pekala," dedi utangaç , hafif bir sesle.

Dareth uzanıp Linu'nun zarif yüzünü yokladı. KaÅ?ların hafif kemerini , düzgün elf burnunun narin köprüsünü , zarif ve küçük çenenin kıvrımlarını gezdi parmakları. Sonra elf ozanın omuzlarına inip uzun saçlarını buldu , ve zarif bir Å?ekilde kıvrılıp sivrilen kulaklara dokundu Å?öyle bir.

"Sanırım en büyük zorluÄ?u zerafetinizi gizlemekte yaÅ?ayacaÄ?ız," dedi fısıldarcasına. "Bir insana benzemeniz için hatlarınızı daha sert göstermek zorundayız. Ayrıca ne yazık ki saçınızın rengini de deÄ?iÅ?tirmek zorundayız. Hiçbir insan kadınının böyle saçları yoktur. Gözlerinizin etrafına gölge verip yanaklarınızın eÄ?imini arttıracaÄ?ız. Å?imdi , sanırım kılık deÄ?iÅ?tirme iÅ?ini kapalı bir yerde yapsak daha iyi olacak. Fryss , bize uygun bir yer bul dostum."

Küçük buz cini uçarak uzaklaÅ?tı ve biraz sonra dönerek Dareth'in kulaÄ?ına bir Å?eyler söyledi.

"Güzel," dedi Dareth. "Ne gariptir , dostum bizi izleyenlerin dıÅ?arıda beklediÄ?ini söylüyor. Burada , içeride güvendeymiÅ?iz. Pekala , Å?u halde karanlık bir köÅ?e iÅ?imizi görür." Ve hanın kuytu bir köÅ?esine doÄ?ru baÅ?ı çekti.

Epeyce bir süre sonra Dareth gölgelerden ayrılıp ortaya çıktı. Fryss ise hala gölgelerin içinde duran Linu'yu çekiÅ?tiriyordu.

Sonunda Linu ıÅ?ıÄ?a adım attı. Görünümünden emin deÄ?ildi , ama gururlu elf yüreÄ?i bu halde görülmek de istemiyordu. Yüzündeki ve saçlarındaki çeÅ?it çeÅ?it boya ve daha garip maddeleri hissedebiliyordu ve bu onu rahatsız ediyordu. Dareth bunların kuruduktan sonra rahatsızlık vermeyeceÄ?ini söylemiÅ?ti , ama...

Sonunda eÄ?ik tuttuÄ?u baÅ?ını kaldırdı ve yeni yüzünü dünya ile tanıÅ?tırdı.

Uzun , gümüÅ?i saçları gitmiÅ? , yerine omuz hizasına kadar gelen , yıldızsız bir gece kadar siyah saçlar gelmiÅ?ti. Ã?ok büyük bir dikkatle bakmayan hiç kimse bu saçların uçlarının alıÅ?ılmadık bir Å?ekilde içeri doÄ?ru kıvrıldıÄ?ını fark edemezdi. Ä°nce elf burnunun olduÄ?u yerde Å?imdi köprülü , çirkin olmayan , ama hiç kimsenin bir elfle baÄ?daÅ?tırmayacaÄ?ı , oldukça belirgin bir burun vardı. Ã?enesinin hatları keskinleÅ?miÅ?ti. Yanaklarında oynaÅ?an gölgeler dikkati saklaması oldukça zor olan gözlerden uzaklaÅ?tırıyordu , ama garip bir malzemeyle aÄ?ırlaÅ?tırılmıÅ? olan göz kapakları iri elf gözlerini gizliyordu zaten. Bakan birinin hatırlamakta zorluk çekeceÄ?i , sıradan bir yüzdü bu , ki amaç da buydu zaten.

Linu gergince , yüzündeki acayip Å?eylerin dökülmesini bekleyerek gülümsemeye çalıÅ?tı. Ama anlaÅ?ılan Dareth iÅ?ini biliyordu. Ã?ünkü elf ozan gülümserken , dudaklarının kenarında daha önce var olmayan kırıÅ?ıklar belirmiÅ?ti. Kör adam onu sadece bir insana benzetmekle kalmamıÅ? , elf güzelliÄ?inin sonsuz gençliÄ?ini de gizlemiÅ?ti.

BaÅ?büyücü

PostPosted: Sun Feb 13, 2005 10:25 am Reply with quoteBack to top

"Sanatında bir usta olduÄ?un kesin Dareth" dedi Erethan...sesinde açıkça hissedilen bir saygıyla...
    "Linu hanım insan olmak dahi güzelliÄ?inizi bozamamıÅ?...Gerçi bir drow gibi görünmeniz çok daha iÅ?e yarardı,ama bu deneyim sizin üzerinizde hoÅ? bir etki bırakmazdı kanımca...En azından artık savaÅ?madanda birÅ?eyler baÅ?ara bilme Å?ansımız var küçükde olsa..."

Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    Dareth
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Sun Feb 13, 2005 11:09 am Reply with quoteBack to top

"TeÅ?ekkürler , Efendi Erethan," dedi Dareth yüzünde içten bir gülümseme ile. Arada bir de olsa takdir edilmek güzel bir Å?eydi. Ã?stelik yeni büyülere çok meraklı olan Efendi Erethan'ın yüzündeki rünlerin kaybolduÄ?unu henüz fark etmemiÅ? olması da ustalık gururunu okÅ?amıÅ?tı. Böylesi güçlü iÅ?aretleri yeterince uzun süre pervasızca sergilemiÅ?ti. Eski gizlilik adetlerine dönme zamanı gelmiÅ?ti artık.

Ve Fryss'in rehberliÄ?inde rahibe doÄ?ru dönüp ekledi hemen.

"Ve siz saygıdeÄ?er rahip , Rahip Enuialis deÄ?il mi? Size teÅ?ekkür borçluyum. Lütfen kabul edin. Fakat sizin sesinizde ve kutlu gücünüzün imgesinde de bilge ırkı duyuyorum. Zannımca sizin de yüzey elflerinden nefret eden karanlık elflerin karÅ?ısına farklı bir görünüÅ?le çıkmanızda fayda olacaktır."

SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Mon Feb 14, 2005 4:40 am Reply with quoteBack to top

Yeni görünümünden görevi için hoÅ?nut fakat gururu yüzünden hoÅ?nut olmayan Harper yinede teÅ?ekkür etmesi gerektiÄ?ini biliyordu.Ã?ünkü güvendiÄ?i Dareth iÅ?ini beklediÄ?inden iyi yapmıÅ?tı anlaÅ?ılan Linunun."Benim eriÅ?emediÄ?im göremediÄ?im bir yanınız,hatta birçok yanın olduÄ?unu biliyordum Dareth"diyordu gülümserken ve küçük bir aynaya hoÅ?nutluluk ve rahatsızlık arasında utangaçça solurken"Ve hala göremediÄ?im Å?eyler.."derken sesi gittikçe söndü.Sanki kendisini tanımaya çalıÅ?ıyocasına Å?aÅ?kınca bakınırken Erethanın iltifatı onu Å?aÅ?ıtmıÅ?tı"Gerçektenmi?"deyiverdi Å?aÅ?kınlıkla.Eldarini aradı gözleri.Yıllardır onu tanıyan insan dostu acaba yeni görünümü hakkında ne düÅ?ünüyordu"Böylesi gülebilmemiz ne hoÅ? aslında" dedi oradakilere hitaben.Dile getirmeye gerek görmediÄ?i düÅ?üncelerini diÄ?erleri çok fazla farkındaydı;Underdarkın sonsuz karanlıÄ?ı..[/u]

Å?arkılara konu olmuÅ? zaferlerim,hatÄ
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mail
    erethan
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Mon Feb 14, 2005 8:36 am Reply with quoteBack to top

Erethan dareth'le konuÅ?urken birÅ?ey daha dikkatini çekmiÅ?ti,Dareth kesinlikle iÅ?inde ustaydı...Yüzündeki rünler o kadar ustalıkla gizlenmiÅ?ti ki,sanki hiçbir zaman orada olmamıÅ?lardı...daha önce onları orada görmüÅ? olan Erethan bile bu farkı görmek için iki defa bakmak zorunda kalmıÅ?tı...

Erethanın hayreti sesindeki çatallanmadan kendini belli etmiÅ?ti
    "Ehem...kutsal kiÅ?i,bunu iyiliÄ?i yaymak için bir fırsat olarak görmek tedirginliÄ?inizi bir nebze azaltır sanırım"

Eldarin_

PostPosted: Mon Feb 14, 2005 6:06 pm Reply with quoteBack to top

Eldarin Linu La'neral ın Dareth in ellerinde deÄ?iÅ?imini çok merak ediyordu.Acaba neye benzeyecekti.Dareth in onu bir ilithid e benzetmemesini umuyordu.

Sonra yanında bir bayanla beraber tekrar geldiÄ?ini gördü Dareth in.önce bi Å?aÅ?ırıverdi Eldar,sonra ciddileÅ?ti.

"Dareth ,güzel bayanı tanıÅ?tırır mısın bizimle?" dedi.Ama Linu nereye gitmiÅ?ti?bu çok önemli bir soruydu.Eldar merakla beklemeye koyuldu.

Sonra saÄ? avucuna döndü,Eniualis yanındaydı.

"SaÄ? avucumdan endiÅ?eleniyorum Eniualis.çünkü herkesin kaderi benim saÄ? elimde biliyor musun?"
    dedi istemsizce.Eniualis duymuÅ? muydu bilmiyordu.Eldar sinirle elini inceliyordu.Sonra birden kendine geldi.bu corellon inananıyla iyi anlaÅ?acaklar gibiydi.

Ne de olsa Corellon Larethian Erethan ve Linu dan sonra en iyi dostuydu Eldarin in.Onunla uzun süreli sohbetlere girmiÅ? ,Elf tanrısına maceralarını anlatmıÅ?,onun beÄ?enisini kazanmıÅ?tı.Corellon gerçekten iyi bir arkadaÅ?tı Eldar için.

Sonra Eniualis in sırtına bi Å?aplak patlatıverdi.Suratındaki çarpık gülümsemeyi durduramadı...

"Eee Eniualis -kutsal kiÃ…?ilik- daha da naber?"

"Aslında Å?u ilerdeki hanım bana Å?iddetle çok yakından tanıdıÄ?ım birisini andırıyor ya du bakalım."

SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Tue Feb 15, 2005 12:25 am Reply with quoteBack to top

Rahatça gülümseyerek Enualisle Eldarinin yanına vardı."Sanırım çok eÄ?leniyoruz ha?"dedi dostlarına melodik sesiyle ozan.Enualisin Å?aÅ?kın Eldarinin gevrek hallerine gülüyordu.Muzip Eldarinin onu görmezden geldiÄ?ini gördüÄ?ünü düÅ?ünerek karÅ?ısına dikildi Linu inatla."Ä°yimisin Eldarin,yoksa bu makyaj gözlerimi mi sulandırıyor yine!"Eldarin bu iÅ?i hep abartırdı zaten..Lirini ellerine aldı birden kederlenivermiÅ?ti"Bu sefer melodilerim kimler için çalacak?"diye fısıldadı kendikendine.Sonra birkaç melodi çaldı yavaÅ?ça,Eldarin in ve Enualisin ilgiyle izlediÄ?ini gördü,çünkü çaldıÄ?ı melodi elfÅ?arkılarından biriydi ve elflere özgüydü.Elfdiyarının neÅ?eli Å?arkıları.

Eniualis
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Feb 15, 2005 12:42 am Reply with quoteBack to top

Eniualis dikkatli bir Å?ekilde Eldarin'e baktı. Sırtına yediÄ?i Å?aplak onu hazırlıksız yakalamıÅ? ve derin düÅ?üncelerinden bir anda sıyrılıvermesine sebep olmuÅ?tu.

"Efendim ? " dedi sorarcasına Eldarin'e bakarak. BirÅ?eyler açırdıÄ?ı açıktı, birÅ?eyler olmuÅ? ve o düÅ?üncelere daldıÄ?ı süre içerisinde bunları kaçırmıÅ?tı. Ne olduÄ?unu anlayabilmek için etrafa göz gezdirdi. Eldarin suratında kocaman bir gülümseme ile kendisine bakıyordu. Beyaz cüppeli dostundaki bu hızlı deÄ?iÅ?im onu da mutlu etmiÅ?, yüzüne kocaman bir gülümseme yerleÅ?mesine sebep olmuÅ?tu. Kalbi bir anda huzurla dolmuÅ? ve Corellon'a inancı pekiÅ?miÅ?ti. O iyi olanlara yardım ederdi nitekim bu büyücü kiÅ?iye de yardım etmiÅ?, onu beyninin ona oynadıÄ?ı kötü oyunlardan sıyırıp çıkarmıÅ?tı. yüzündeki ve kalbindeki bu aydınlıkla Eniualis etrafa bakarken Dareth'i fark etti ve dikkatli elf gözleri birÅ?eylerin deÄ?iÅ?tiÄ?ini anlayıveri. Rünler, rünler yok dedi kendi baÅ?ına ve o anda kılık deÄ?iÅ?tirme meselesi tekrar aklına geldi. Kılık deÄ?iÅ?tirmesi gerektiÄ?ini biliyordu, Linu hanım çokdan bir insan gibi görünmeye baÅ?lamıÅ?tı bile. Her ne kadar görünüÅ?ünden bunu anlamak zor olsa da Eniualis bunu anlayabilecek kadar Linu hanımı tanıyordu. Tabi bunda onun kılık deÄ?iÅ?tirdiÄ?ini zaten bilmesinin de etkisi yadsınamazdı.

Kendisine bakan Erethan'ı ve onun yüzündeki beklenti ifadesini fark etti. Evet benimde kılık deÄ?iÅ?tirmem gerekiyor diye düÅ?ündü. Her ne kadar full plate zırhı onun kimliÄ?ini bir nebze gizleyebilsede zırhına da birÅ?eyler yapılması gerekiyordu.

Ä°steksizce Dareth e baktı. Kalbi yaralıydı, Å?imdiye kadar hiç kimliÄ?ini gizleme ihtiyacı duymamıÅ?tı. KarÅ?ısındaki kiÅ?iler Drowlar bile olsa onlara yalan söylemek, onlara gerçekten farklı Å?eyleri göstermek istemiyordu Eniualis. Fakat daha sonra Dareth'in bu rahat görüntüsünün sadece bir aldatmaca olduÄ?unu hatırladı. Dareth gerçekten yardıme dilmesi gereken bir kiÅ?iydi ve onun için bazı fedakarlıklarda bulunabilinirdi. Yüzünde hafif bir tebessümle Dareth'e baktı. Zorlada olsa yüzünde bu ifadeyi oluÅ?turmuÅ?tu.

Kendimi maharetli ellerinize bırakıyorum Dareth dostum dedi Eniualis samimi bir sesle.

BaÅ?büyücü

PostPosted: Tue Feb 15, 2005 6:19 am Reply with quoteBack to top

Efendi Eldarin Å?akacı tavrıyla Linu ile konuÅ?maya baÅ?larken , rahibin isteksiz bakıÅ?ları sonunda Dareth'i buldu. Bir an için soyunun gururuyla ve inancının kurallarıyla cebelleÅ?en rahip sonunda kendine hakim oldu. Gülümsemeye çalıÅ?arak Dareth'e seslendi.

"Teveccühünüz , sayın rahip ," dedi Dareth. "Buyurun , sanırım az önce kullandıÄ?ımız köÅ?e hala uygundur," dedi , ama sesinden bu konuda emin olduÄ?u belliydi.

Karanlık kuytuluÄ?a doÄ?ru ilerlerken gölgelerin arasında küçük bir hareket görüldü. Sonra ırkının keskin gözleri Eniualis'e garip bir manzara sundu. Daha önce Dareth'in etrafında gördüÄ?ü küçük buz cini önlerindeki minderlerin üzerine kurulmuÅ? iri bir köpekle boÄ?uÅ?uyordu. Daha doÄ?rusu köpek uyukluyor , cin de köpeÄ?i çekiÅ?tirip duruyordu. Bu komik görüntü gergin rahibi hafifçe gülümsetmeye yetti. Ama kör gözleriyle bile cinin ne yaptıÄ?ını her zaman bilir görünen Dareth sertçe fısıldadı , "Fryss , oyunun sırası deÄ?il , iÅ?imiz var."

Küçük cin azarlanınca havalanıp Dareth'in önüne geldi. "Ã?zgünüm dostum," dedi elini uzatıp Fryss'i okÅ?arken , "ama zamanımızın ne kadar kısıtlı olduÄ?unu biliyorsun," dedi piÅ?man bir gülümseme ile. Cin hemen süzülüp köpeÄ?in yanına kondu. Bu sefer inatçı hayvanı çekiÅ?tirmek yerine önünde durup küçük ellerini mindere bastırdı. Cinin ellerinden baÅ?layan soluk bir parıltı yavaÅ? yavaÅ? minderi kapladı ve minder bir buz tabakası ile kaplanmaya baÅ?ladı. UyukladıÄ?ı rahat minderin birden soÄ?uması ve sertleÅ?mesiyle ayaÄ?a fırladı hayvancaÄ?ız. Ve hafif bir inleme ile uzaklaÅ?tı.

Hayvana zarar gelmeyeceÄ?ini bilse de bu sahne Enuialis'i biraz rahatsız etmiÅ?ti. Yine de Dareth'in donmuÅ? mindere rahatça çökmesi daha da Å?aÅ?ırtıcıydı. Rahibin elf gözleri koyu gölgelerin içinde sertçe parlayan buzları görebiliyordu. Evet , bu adam can yakacak soÄ?uklukta bir buz tabakasının üzerinde oturuyordu.

"Buyurun rahip efendi ," dedi eliyle hafif bir reverans yaparak , "bir an önce baÅ?layalım. Zamanımız kısıtlı."

Elf rahip zırhının tıngırtıları ile Dareth'in karÅ?ısına yerleÅ?ti. Otururken biraz rahatsızlık çekmiÅ?ti. Dareth'in baÅ?ı kımıldadı.

"Efendi Enuialis , kara diyarda sesler ve kokular görülenlerden çok daha büyük önem taÅ?ır. Ã?zerinize sinmiÅ? buhur kokuları için bir Å?eyler yapabiliriz , lakin zırh seçiminiz doÄ?ru mu acaba? Fakat bunları Å?imdilik bir kenara bırakalım. Sessizlik mevhumu kara diyara girerken tekrar ele alınacaktır eminim. Å?imdi izininizle iÅ?imize baÅ?layalım," dedi. Enuialis koyu gölgelerin arasında Dareth'in küçük bir çantayı açıp çeÅ?itli malzemeler çıkarıdıÄ?ı , bu arada küçük cinin de Dareth'in cüppesine girip çıkarak garip bazı bitkileri belli bir düzenle efendisinin önünde sıraladıÄ?ını gördü.

Az sonra Dareth'in parmakları rahibin yüzünde ve ve omuzlarında gezmeye baÅ?lamıÅ?tı bile. Enuialis gözlerini kapatıp Corellon'a dua etmeye koyuldu. Tek umudu kör adamın kendisini utanç verici bir görünüme bürümemesi idi.

BaÅ?büyücü

PostPosted: Tue Feb 15, 2005 7:16 pm Reply with quoteBack to top

Gergince ayaÄ?a kalktı Ereshin ve odanın içinde volta atmaya baÅ?ladı... yavaÅ? adımlarının yanında asasının sesi eÅ?lik ediyordu tık.... tık..... tık sonra durdu baÅ?ını kaldırdı ve "Bu iÅ? benim çok canımı sıkıyor aÄ?abey, inanın korkmuyorum deÄ?il underdarka her cehenneme gelirim problem deÄ?il ancak bir problem var... bir sorun var ve ne olduÄ?unu bilmiyorum.... asıl sorunda bu bilinmezlik zaten!!! birileri karanlık oyunlar oynuyor ve bizide dahil etti ama kim?? bu iÅ? çok canımı sıkıyor bir an evvel bitirelim Å?u iÅ?i.... ve underdarka inmeden önce söylüyorum arkadaÅ?lar.... orada kurallar farklı belki söyleme fırsatım olmaz.... karanlıkta yaÅ?ayan bu halklardan hiçkimseyi yandaÅ? olarak alamayız... olmaz olsun onlardan gelecek fayda....." dedi.

PostPosted: Wed Feb 16, 2005 12:01 am Reply with quoteBack to top

"İyimisin Eldarin,yoksa bu makyaj gözlerimi mi sulandırıyor yine!"

"Bu sefer melodilerim kimler için çalacak?"

Eldar karÅ?ısındaki kara kaÅ?lı kara saçlı kadına garipseyerek baktı.onu Å?iddetle birine benzetiyordu evet.Eniualis in yüzüne baktı sonra,bir anlık Å?aÅ?kınlıÄ?ını attı yüzünden.hanımın lirini gördü.

Bu liri hatırlıyordu evet,daha önce birçok kereler kafasına inen Å?u sert aÄ?açtan yapılma lir.birçok kereler çalındıÄ?ına Å?ahit olmuÅ?tu,Elf ozanı Linu La'neral in elinde.

Linu!bu linu muydu yoksa.yüzüne daha dikkatli baktı.tek gözü kapanırcasına kısılmıÅ?tı.

"LÄ°NU!!!Ama nasıl,eee Å?ey yani, aslını söylemek gerekirse..."

Å?aÅ?ırmıÅ?tı gerçekten.Dareth in ellerinde Å?ekillenerek bir insandan farkı kalmamıÅ?tı.Yeni bir sırıtıÅ? yüzünde yayılıverdi.sonra iç ceplerini karıÅ?tırdı.lire vurulan her nota onu elf diyarına götürüyordu sanki.

"Aha!"dedi bulmuÅ?tu.cebinden piposunu çıkardı.pipo otları da hemen yanındaydı.

Uzun süredir piposuna ellememiÅ?ti.Onun kendisinde bıraktıÄ?ı o eÅ?siz aromatik tadı hissedercesine gözlerini kıstı.içini temizledi ,yeni pipo otlarını doldurdu.ufak bir ateÅ?le yaktı.bir iki nefes aldı ardından dumanını havaya saldı.

bu gerçekten de büyük zevk veriyordu ona.

"Evet Eniualis!buyur pipo kullanır mısın?" pipo otlarını ona doÄ?ru uzattı,ardından diÄ?er arkadaÅ?larının da kullanabileceklerini belirtircesine ortaya bıraktı.Derin bir nefes daha aldı.

Linu nun müziÄ?ini dinlerken Ereshin in de etrafta kızgınca volta attıÄ?ını gördü.EndiÅ?eli gibiydi.aslında endiÅ?eli olmamak imkansız gibiydi.kendisi de aynı endiÅ?eli ruhu Å?imdi piposuyla beslemekteydi.

"Ereshin haklı,bu arada Linu,otlardan almaz mıydın?"
    Eniualis e döndü.
    "Beni iyileÅ?tirdiÄ?in için sana minnettarım Eniualis.hastalıÄ?ımın ne olduÄ?unu bende bilmiyorum,ama bir buçukluk dostumun dediÄ?ine göre bu pipo otlarından uzun süre içmeyince beynime giden borulardan biri ve ya birkaçı tıkanıyormuÅ?,ve kendimi kaybediyormÅ?um.bu yüzden otları daima kullanmam gerekliymiÅ?."
    Derin bir nefes daha aldı,versiyonal Å?ekillerde havaya yaydı dumanını...

"Ve evet dedikleri doÄ?ru.çok zekiyim ama yüksek zekamla birlikte yüksek nikotin baÄ?ımlılıÄ?ından da muzdaribim..ehe .."

Bir nefes daha çekti,ve bir nefes daha...versiyonal Å?ekillerde soluk dumanı havaya yaymaya devam etti...

BaÅ?büyücü

PostPosted: Wed Feb 16, 2005 1:56 am Reply with quoteBack to top

KardeÅ?ni dinledi Erethan bir yandan da onaylarcasına baÅ?ını sallıyordu
    "Bizi buraya gönderen Yeminer kardeÅ?im,elbette ki iÅ?in içinde o olunca karanlık birÅ?eylerinde dönüyor olması normal...En azından durumumuzun farkındayız...Birçok kiÅ?i bunu farkettiÄ?inde ölmüÅ? oluyor"

Ereshin
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Wed Feb 16, 2005 10:25 am Reply with quoteBack to top

"sizi bilmem ama bence Yeminer kiminle oyun oynanıp kiminle oynanmıyacaÄ?ını bilmiyor ve öÄ?renmeli" dedi Ereshin...

PostPosted: Thu Feb 17, 2005 1:31 am Reply with quoteBack to top

Eldarin artık kalkmaları gerektiÄ?ini anlamıÅ?tı.Elindeki iki kıyafetten birini Ereshin e uzattı.
    "Bunları giysek iyi olacak Ereshin.Gizlilik elbette önemlidir.en basitinden en karmaÅ?ıÄ?ına kadar her zaman."
    Göz kırptı ona ardından gizli bir köÅ?eye çekildi.kalın gri pelerinini kuÅ?andı.hafif tiksintiyle üzerine baktı.sonra tekrar arkadaÅ?larının yanına döndü.

"Eh yeminer in güzel bir sopaya ihtiyacı olduÄ?u zaten aÅ?ikar.neyse yine de biz bir an önce buradan toz olalım..."

Asasını yanaÄ?ına dayadı.herkesin artık toparlanmasını bekledi.aklına çok komik bir fıkra gelmiÅ?ti ama Å?imdi söylemese en iyisi olurdu.kendi kendine kıkır kıkır gülmeye baÅ?ladı.

SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Thu Feb 17, 2005 6:28 pm Reply with quoteBack to top

Eldarinin neÅ?esini çok severdi.Ah evet ona akılcı konuÅ?malar yapmasından çok daha fazla hemde!Hayır bu dostunun karmaÅ?ık düÅ?üncelerinin muziplikle kaynaÅ?tıÄ?ı,gözlerinin o dayanılmaz zeki bakıÅ?larla parladıÄ?ı bir zamandı.Ve Linunun harekete geçmek için bu gibi birÅ?eye ihtiyacı vardı biliyordu,emindi.Ona güven veren,bu yolda yalnız olmadıÄ?ını hatırlatan kiÅ?i.Evet Eldarin tekrar eskisi gibiydi!Ama ne kadar kalacaktı bilmiyordu elf kadını-hem benliÄ?iyle,hemde kısa yaÅ?amıyla..Aklıda tüm bunlarla durmuÅ? grubu izlerken görevin acımasızlıÄ?ı bıçak gibi indi kalbine.Ama sakin olabilmesinin sebebi dostuydu,Å?imdide dostları.."Nefretin yoÄ?unluÄ?u kadar derin bir baÄ? bu hepimiz için" diye fısıldadı.En azından o öyle hissediyordu ve ötesi yoktu.

"Görüyorumki elf Å?arkıları sana iyi geliyor Eldarin!Ah evet biliyorum söyleme,hep öyleydi evet.Tütünü pek sevmiyorum saol."diyerek gülümsedi.Grilere bürünüp geldiklerinde Ereshin ile beyazın onlara daha çok yakıÅ?tıÄ?ınında farkındaydı"YakıÅ?mıÅ?"dedi göz kırparak büyücülere.Artık esmer bir insan kadın olan elf gitmeden önce,yolculuÄ?a olan en büyük adımdan hemen önce bir buz ciniyle beraber olan Darethe baktı.Sonra iki kardeÅ?,iki büyük baÅ?büyücü olan Erethan ile Ereshine..Ve Eldarin..Dostum diyebileceÄ?i,insandan çok elf kalbi taÅ?ıyan,ve o mükemmel ruhu taÅ?ımaya çalıÅ?an bedeni ile.."Sonuçlar ne olursa olsun,hepinizin yanındayım"dedi gitmeden önce"Büyülü Å?arkıların bundan sonra sizi anlatacak dostlarım.Sonuç ne olursa olsun..Bunun bizzat gerçekleÅ?eceÄ?ini biliyorum!"dedi insan görünümündeki ozan ve handan ayrılmalarının ardındaki sessizliÄ?e aldırıÅ? etmedi.Nede olsa hanlarda ozanlar efsaneler söylerdi"Fakat Å?imdi ben onları tanıyorum"dedi yüzündeki sırıtıÅ?la içinden geçirmekteydi elf ozanı..

Hanın dıÅ?arısındaki Å?ehir pek deÄ?iÅ?miÅ?e benzemiyordu,"bir insan Å?ehrinin gizemli hali "dedi hemen yanındaki Eldarine.Ve ekledi"Bu gizemlerin içinde bizde varız korkarım"

Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum