Author |
Message |
Nadraskhal
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 12, 2005 10:17 pm |
|
BÄ°R WÄ°ZARD HANGÄ° SILAHI KULLANCAK?HER ZAMAN GÃ?Ã?LÃ? FÄ°GHTER LARIN ARKASINDAN BÃ?YÃ? YAPMAK OLMAZ KÄ°!HELE KÄ° DÃ?Å?Ã?K SEVÄ°YE Ä°SE BÃ?YÃ?LER BÄ°R Ä°Å?E YARAMAYABÄ°LÄ°R O ZAMAN GERÃ?EK MELEE BAÅ?LAR AMA BÄ°R TAHTA PARÃ?ASIYLA VURMAK NE KADAR ZARAR VEREBÄ°LÄ°R KÄ°.BÄ°R DE ASADA HERHENGÄ° BÄ°R BÃ?YÃ? YOKSA O ZAMAN BÄ°TTÄ°N.ZATEN HP'SÄ° AZ OLAN BÄ°R KARAKTER...NAPCAZ Å?Ä°MDÄ° [/img][/list] |
|
|
Back to top |
|
|
Shevarash
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sat Feb 12, 2005 10:35 pm |
|
dogru büyüleri dogru zamanda yap1caks1n o zaman ki fighterlara ihtiyac1n kalmas1n onun d1_1nda ne kulland11n önemli deil, büyülerle gerekirse silah1n1 güçlenridirsin... Ben mi? Her zaman longsword tabii (elf deilsem kullanmayabilirim wizardken) |
|
|
Back to top |
|
|
Nadraskhal
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 12, 2005 10:50 pm |
|
Yaw 2.-3. seviyedeyken ne büyü yapabilceksin ki... |
|
|
Back to top |
|
|
Hükümlü
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Feb 13, 2005 3:49 am |
|
bu sanırım büyücülerin meselesi oraya taÅ?ıyorum arkadaÅ?lar...gölgesini bırakıyorum 1 hafta sonra silerim... |
_________________ --------------------------------------------------
MutluluÄ?un ve üzüntünün ötesinde... |
|
Back to top |
|
|
oldun
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Feb 14, 2005 2:35 am |
|
en çok kullandıÄ?ı alet bıçaktır (ekmek falan keserken kullanıyo ya) heralde ondan bıçak derim |
|
|
Back to top |
|
|
Eldarin_
|
Posted:
Mon Feb 14, 2005 5:07 pm |
|
Nadraskal Quarterstarff koymamıÅ?ın büyük ayıp etmiÅ?in .
Ve evet herzaman quarterstaff diyorum,bir büyücüye baÅ?kasını yakıÅ?ık bulmuyorum... |
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü |
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Mon Feb 14, 2005 8:03 pm |
|
Bir büyücünün bıçakla ne iÅ?i olur ki?Kasap mı bu? ..
Bence de quarterstaff en iyi silahtır bir büyücü için.. |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
Dareth
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Mon Feb 14, 2005 11:16 pm |
|
Ã?ncelikle Å?unu her zamanki gibi bir kere daha belirteyim :
Büyücüler silahları öldürmek için deÄ?il , ölmemek için kullanır.
Yani , savunma amaçlı bütün silahlar büyücülerin repertuarında yer alabilir. Karakterin öz-geçmiÅ?ine göre bıçak olur , quarterstaff olur , sling olur , crossbow olur , orası oyuncunun ve DM'im bileceÄ?i iÅ?tir.
Ama zamanında acemi bir büyücünün yorgunken yaslanmak , ve kendini küçük darbelerden korumak için bir çitten söktüÄ?ü sıradan bir sopanın , zamanla , o büyücü ile beraber ilerleyerek , büyücüyle beraber büyüyü içerek hangi noktalara gelebileceÄ?ini , ya da cüce iÅ?i , mithril kaplı bir quarterstaffın tecrübeli ellerde kaç damage verebileceÄ?ini , ve yahut da kurnaz bir haydutun sıradan bir sopa gibi görünen bir stafıın içine ne kadar çok tuzak ve zehirli iÄ?ne yerleÅ?tirebileceÄ?ini sizin hayal gücünüze bırakıyorum.
Sonuçta benim oyum da quarterstaffa. |
_________________ lil'grin'brin' |
|
Back to top |
|
|
erethan
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Mon Feb 14, 2005 11:23 pm |
|
Quarter staff tabiki,daÄ?a taÅ?a tırmanırken yardımcı olur,karanlıkta önünü yoklarsın,uzundur su derinliÄ?i falan ölçersin...
savaÅ?mı...savaÅ?mak için silahmı kullanılır canım,hangi devirde yaÅ?ıyoruz |
_________________ Ä°sim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker |
|
Back to top |
|
|
CHANGES
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Mon Feb 14, 2005 11:32 pm |
|
Bu konuda erethana katılmamak elde deÄ?il.SavaÅ?ırken silah kullanmak geri kalmıÅ? toplumlarda söz konusudur. Yine de küçük bir hançeri hiçbir Å?eye deÄ?iÅ?mem.YaptıÄ?ım ritüellerde kurbanı öldürmeyen ama yeterince acıtan tüm yaraları açmak için birebir.Hem kullanımı kolay hem de kullanmayı öÄ?renmek için büyü çalıÅ?malarınızdan uzun süre ayrılmanız gerekmiyor. |
_________________ "We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion" |
|
Back to top |
|
|
Shevarash
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Tue Feb 15, 2005 10:50 pm |
|
zaten hancer benzeri kesici bir silah fix lazimdir istersne stafin kral üstadi ol ejder vs.. bi tip seni yuttugunda cikamazsin, en basitinden kucuk hayvanciklar avladiginda derisini yüzemessin.... hancersiz gezilmez yani boyle gezip (dedigim gibi mace ustasi olup) acaip kiyak olan adamlar sonra cok agladilar ufacik bi hancerleri yok diye |
|
|
Back to top |
|
|
kelemvor
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Feb 23, 2005 7:49 pm |
|
bir büyünün silahı büyüsüdür gerekli büyüleri zamanında yaptımı silaha ihtiyacı olmaz ama yinede yanında bi dagger bulundursa hiçde kötü olmaz |
|
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Feb 23, 2005 9:50 pm |
|
ya ben dart derim ya..
hem uzak mesafe hemde, saklana bilir.. |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF |
|
Back to top |
|
|
findor
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Feb 23, 2005 10:33 pm |
|
Quarterstarff yada elemantel staff yada viper staff +6 |
_________________ DiÄ?erleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehÅ?ete düÅ?ürürüm.
Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım. |
|
Back to top |
|
|
VanwaElen
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Feb 24, 2005 3:15 am |
|