Author |
Message |
Eldarin_
|
Posted:
Thu Feb 24, 2005 12:16 am |
|
Evet Rp baÅ?lıÄ?ı ile ilgili hertürlü görüÅ?lerimize ,eleÅ?tirilerimize ve yorumlarımıza buradan devam edelim... |
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Last edited by Eldarin_ on Mon Apr 04, 2005 8:16 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
Black_Rider
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Mar 15, 2005 1:04 pm |
|
Bu rpyi baslamasını beklıyorum kac gunden berı yoldayım bır varamadık bır yere...Galadlirime tek bir sozum var seni gorursem affetmem |
_________________ Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi |
|
Back to top |
|
|
CHANGES
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Tue Mar 15, 2005 7:26 pm |
|
Karakterim Dharmon Brenne,tek ve mutlak amacı güç ve intikam olan birisi.Toplum tarafından dıÅ?lanmıÅ?,kendisini anatomi ve negatif enerjilerin manipulasyonuna adamıÅ? bir büyücü.Kendi elleriyle uzun yıllar süren bir çalıÅ?ma ile inÅ?a ettiÄ?i catacombu bir gün tanrı apocalypse tarafından ziyaret edilir ve seçilmiÅ?liÄ?e olan yolculuÄ?u baÅ?lar.Geri geldiÄ?inde ise artık yeni bir bedene sahiptir.GüçlenmiÅ? ve ölümsüz olmuÅ?tur.VarlıÄ?ının özü ondan alınmıÅ? güvenli bir yerde saklanmaktadır.Gerek büyücülük gerek ruhbanlık özellikleri üst düzeyde olan Brenne her zaman tek bir Å?eyin peÅ?indedir.O da "Güç".Albino ve iblisin Brenne ile iletiÅ?ime geçmesi ve yaptıÄ?ı araÅ?tırmalar artık aradıÄ?ı gücü nerede bulabileceÄ?ini gösterdi. Yakında Apocalypse'in verdiÄ?i ilk görevin son rütuÅ?larını bitirince mutlak güce ulaÅ?mak için güçlü yandaÅ?lar ile çıÄ?lıkların kalesine bir yolculuÄ?a baÅ?layacak.Belki de dönüÅ?ü olmayan bir yolculuÄ?a,ama eÄ?er istediÄ?ini elde ederse diyarda hatrı sayılır bir deÄ?iÅ?im olacak... |
_________________ "We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion" |
|
Back to top |
|
|
Hükümlü
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Mar 16, 2005 1:33 am |
|
hmm....benim karakteri Å?öyle bir tanımlamak gerekirse tek Å?ey söyleyebilirim. Deli. yeterli olur aslında. Ä°stediÄ?i zaman istediÄ?ini yapar, insanların acı çekmesi onun hoÅ?una gider, tecevüz eder. eÄ?lence olarak görür her Å?eyi. eÄ?lence olsun her Å?eye razıdır. Kendine göre bir sanatı vardır. Ä°nsan bedeni onun tuvali gibidir, onların çıÄ?lıkları ise en güzel besteleri. kadınlara çok düÅ?kündür bir kere onu da belirtmekte yarar var. Ã?yle yaÅ?am amacı da yok aslında ayaÄ?ı onu nereye götürürse oraya gider... |
_________________ --------------------------------------------------
MutluluÄ?un ve üzüntünün ötesinde... |
|
Back to top |
|
|
Raistlin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun May 01, 2005 8:08 pm |
|
Eldarin'in vizeleri ile ilgili problemleri olabilir beyler bayanlar...
1-2 günlük gecikmelerde de adamı sıkboÄ?az etmeyelim bari
Ben 12 kiÅ?i ile uÄ?raÅ?ılmaz demiÅ?tim ama nafile
30 kiÅ?ilik bir Rp açmıÅ?tım, RP yavaÅ? ilerliyo diye herkes birbirini öldürmüÅ?tü
Bakalım burada neler olacak... Kaos Tanrısının sıcak kollarına kavuÅ?mamaya çalıÅ?ın bence, ya da en azından zafer kazanmadan ölmeyin
Peygamber sizi diriltebilir belki, ama tabii kötülüÄ?e ve kaosa tapan bir rahibin sizi diriltmesi için baya iÅ?e yarayacaÄ?ınızı düÅ?ünmesi lazım sanırım
Kaos'a tapan ve inanan kiÅ?ilerin geçmiÅ?inde illaki korkunç anılar vardır. Sevgi ve hoÅ?görü ile büyümüÅ? kiÅ?ilerin karanlık tarafta olması pek mantıklı deÄ?il zaten. Sizler insanoÄ?lunun göüp görebileceÄ?i en korkunç anlara tanık olmuÅ?, en acımasız Å?artlarda hayatta kalmayı baÅ?armıÅ? kaos askerlerisiniz. Bu kaleden siz geçemezseniz, zaten hiç kimse geçemez...
(Aklınızda bulunsun da bundan sonra her RP'ye catapult, ballista filan götürün ) |
_________________ That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power |
|
Back to top |
|
|
Andero
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun May 01, 2005 8:36 pm |
|
Raistlin wrote: |
(Aklınızda bulunsun da bundan sonra her RP'ye catapult, ballista filan götürün ) |
Bunu hiç bir zaman unutmayacaÄ?ım. |
_________________ Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself. |
|
Back to top |
|
|
Eldarin_
|
Posted:
Mon May 02, 2005 1:11 am |
|
hükümlü nün mesajını beklemek için durdurmuÅ?tum ilerleyiÅ?i...
Bu arada son durum gayet hoÅ? oldu.Senaryo nun benim kurguladıÄ?ım Å?ekilde ilerlemeyebileceÄ?ini gösterdik en azından...
Hikayenin baÅ?ını ve sonunu kafamda tasraladım, onun dıÅ?ında ilerleyiÅ?i tamamen siz belirliyorsunuz.DoÄ?açlama ilerletiyorum yani senaryoyu.açıkçası en zor olanı da budur.
Hepinize iyi eÄ?lenceler diliyorum... |
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü |
|
Back to top |
|
|
Xeyna_Inferno
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 02, 2005 1:28 am |
|
iyi hosta nere yolladın bizi |
_________________ Ä°sim : Xeyna Inferno
Irk : Ä°nsan
Sınıf : Fighter
Favori Silah: Katana
Boy : 1.82
Kilo : 60
YaÃ…? : 28
Yönelim : Choatic Evil |
|
Back to top |
|
|
Black_Rider
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 02, 2005 1:34 am |
|
Ben tahmin edebiliyorum....Cehannemin dibine ...Yolculugumuz artik cok zor olacak beyler herkese kolay gelsin iyi rpler |
_________________ Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi |
|
Back to top |
|
|
Xeyna_Inferno
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 02, 2005 1:40 am |
|
Lanet olası büyücüler... Gene aynı Å?ey oldu. Dilan' ın bana yaptıÄ?ının aynısnı yaptı bu lanet olasıca büyücüde... Nefret ediyorum. Bütün büyücülerden nefret ediyoruummm!!! |
|
Back to top |
|
|
Black_Rider
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 02, 2005 1:54 am |
|
Son mesajindan hicbirsey anlamadim xeyna valla |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon May 02, 2005 2:08 am |
|
Hakkaten güzel olmuÅ?. Efla yı kutluyorum. Lord Azalininin kaosu kullanarak en azından ilk savunma hattını yarmayı baÅ?armıÅ?. Ancak sanırım biraz geç oldu. Kalenin verdiÄ?i tepki de güzel oldu. Kaleye girmek için kendisine itaat edenlere de istediklerini verdi. En doÄ?ru anda... Sanırım ki grup da içeride ancak birbirlerini bulmakta zorlanabilirler. En önemlisi de SeçilmiÅ?lerden en önemli gözükeni diÄ?er ikisinden ayrıldı.
Bu arada Starfall da ruhen acı çekmiÅ?ti. Aslında o da öbür grupla gidebilirmiÅ?. Ama belki de iyi oldu. Ne kadar iki seçilmiÅ? orada olsa da kalan grup sayıca biraz az gibi... |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon May 02, 2005 2:09 am |
|
Bu arada Xeyna_Inferno gireceÄ?in yerden en fazla sen hoÅ?lanacaksın gibi geliyor bana... Bakalım tahminim tutacak mı ? |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Xeyna_Inferno
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 02, 2005 2:24 am |
|
Black_Rider wrote: |
Son mesajindan hicbirsey anlamadim xeyna valla |
Benim HÄ°kayemle alakalı Black. Kaos lejyonuna katılısımıın baÅ?langıcınıokursan anlarsın... |
|
Back to top |
|
|
Xeyna_Inferno
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 02, 2005 2:31 am |
|
Firble wrote: |
Bu arada Xeyna_Inferno gireceÄ?in yerden en fazla sen hoÅ?lanacaksın gibi geliyor bana... Bakalım tahminim tutacak mı ? |
Hadi bakalım inÅ?allah dediÄ?in gibi olur... |
|
Back to top |
|