Author |
Message |
Titan
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Feb 24, 2005 4:00 am |
|
EÄ?lencelik Anket (ilk anket topic'im, hatta forumdaki ilk topic'im) |
|
|
Back to top |
|
|
Sufferly
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Feb 24, 2005 4:11 am |
|
Gölgelere karıÅ?ıp ortalıÄ?ın yatıÅ?masını ve kaçmak için uygun zamanı beklerim. Beni gölgelerde kimse bulamaz!
Kesinlikle bunu seçerdim.Bu tür durumlarda gizlilik temel kuraldır benim için. |
_________________ They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me |
|
Back to top |
|
|
kelemvor
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Feb 24, 2005 4:13 am |
|
herzaman atlama taraftarı olmuÅ?umdur oyunlarımın birinde 2. kattan atlamıÅ?tım gerçek hayattada 2.kattan atlamıÅ?tım ama sonuç kötü olmuÅ?tu |
|
|
Back to top |
|
|
FalcoN
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Feb 24, 2005 7:22 am |
|
Quote: |
Bir loncanın en iyi ajanı |
Gölgelere karıÅ?ıp ortalıÄ?ın yatıÅ?masını ve kaçmak için uygun zamanı beklerim. Beni gölgelerde kimse bulamaz! |
Loncanın en iyi ajanı için gizlenmek fazla zor olmasa gerek. |
_________________ Only God can Judge me! |
|
Back to top |
|
|
VanwaElen
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Feb 24, 2005 11:51 am |
|
Surdan atın üstüne atlayıpta kasıkları parçalanmayan bi Cüneyt abibiz vardır ondan 2. Å?ıkkı hemen eliyorum.
Gene kılıçta ne kadar iyi olursa olsun sürüsüne bereket düÅ?manı kesebilen tek kiÅ?i vardır.Kim biliyorsunuz
ilk Å?ıkkıtta zati surlarda olan nöbetçiler alarma geçicektir.Onun için iple süzülürken delik deÅ?ik olma ihtimali yüksektir.
Asker öldürme yalan bi iÅ?.Onun kılıÄ?ına girmek zordur sonuçta zırh üzerine oturacak diye birÅ?ey yok.Å?abalak gibi belli olabilirsin.Riskli iÅ?.
Komutanın karısını filan rehin alma thiç olmaz.Napcan çatıya helikopter mi isticen
Yangın ise gene yaÅ?.Gidpte nöbetçiler söndürecek hali yok.En azından hepsinin.Ã?oÄ?u gene benim peÅ?imde olur.
En iyisi gölge olayı. |
|
|
Back to top |
|
|
GENERAL
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Feb 24, 2005 8:13 pm |
|
YOK HACILAR BENCE EN TEMÄ°ZÄ° PARÅ?Ã?MENÄ°OKUYUF PUFFF. SAÄ?LAM GÃ?VENÄ°LÄ°R VE RÄ°SKÄ° EN AZ OLANI . |
_________________ Ä°sim : Maltahen
Irk : Half-Elf
Sınıf : Wizard
YaÃ…? : 60
YaÅ?amak bir aÄ?aç gibi tek ve hür, ve bir orman gibi kardeÅ?cesine...
|
|
Back to top |
|
|
VanwaElen
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Feb 24, 2005 8:47 pm |
|
Ben onu hiç katmadım.Ã?ünkü büyü araya girince mantık ortadan kalkar.Yani adamın ne büyüsü oldugunu nerden bilecem.Belki bi teleport büyüsü var.Saniyede güzel kızların olduÄ?u sıcak bir jakuziye götürüyor adamı.Nerden bilecem dimi |
|
|
Back to top |
|
|
Fenmarel
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Feb 24, 2005 10:09 pm |
|
tabi ki yani adamın öle bi parsömeni warsa zaten hiç sorun olmaz.(teleport,improved invisbility...)yoksa da zaten o mevkiide gölgeler evim olmustur... |
_________________ By the Lone Wolf |
|
Back to top |
|
|
Titan
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Feb 25, 2005 2:36 am |
|
Büyünün ne olduÄ?unu belirtmedim. Ã?ok çeÅ?itli Å?eyler olabilir tabii, orada bir sınır yok. Ama asıl konu karakteriniz büyüyü bir çözüm olarak görüyor mu, büyüe yakın mı, yoksa büyüden uzak mı? |
|
|
Back to top |
|
|
kelemvor
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Feb 25, 2005 7:49 am |
|
beyler hala atlama taraftarıyım ama yavaÅ?latma olayında biraz düÅ?üncelerim var sur nekadar yüksek nekadar hasarla kurtulabilirim yada tumble fln hiç hasar almama ihtimalim varmı |
|
|
Back to top |
|
|
Xeyna_Inferno
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Mar 14, 2005 1:02 am |
|
KenTaky wrote: |
Bir loncanın en iyi ajanı |
Gölgelere karıÅ?ıp ortalıÄ?ın yatıÅ?masını ve kaçmak için uygun zamanı beklerim. Beni gölgelerde kimse bulamaz! |
Loncanın en iyi ajanı için gizlenmek fazla zor olmasa gerek. |
Ne kadar iyi olursa olsun bir büyücü yerini bulabilir bunuda unutmamak gerekir tabiki... Ben ilk seceneÄ?i tercih ederdim... |
_________________ Ä°sim : Xeyna Inferno
Irk : Ä°nsan
Sınıf : Fighter
Favori Silah: Katana
Boy : 1.82
Kilo : 60
YaÃ…? : 28
Yönelim : Choatic Evil |
|
Back to top |
|
|
Quel-Shin
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Mar 16, 2005 10:33 am |
|
"Surlara çıkarım, Crossbow'um ile arkasına ipimin baÄ?lı olduÄ?u bir bolt'u karÅ?ıdaki aÄ?aca atarım ve ipe tutunup dalıÅ?a geçerim."
Kaçmak akıllıca ama ulu orta yapılmamalı.
"Surlara çıkarım, zaten atım aÅ?aÄ?ıda beklemektedir, üzerine doÄ?ru atlarım ve pelerinimin yardımıyla düÅ?üÅ?ümü yavaÅ?latıp iyi bir iniÅ? yaparım."
Hmmm atın surların altında beklemesi biraz zor gibi.surlarda muhafız yokmu?veya atı ısklarsak ne olur ?
"Gölgelere karıÅ?ıp ortalıÄ?ın yatıÅ?masını ve kaçmak için uygun zamanı beklerim. Beni gölgelerde kimse bulamaz!"
OrtalıÄ?ın yatıÅ?masını bekleme fikrine mantıksız diyemem,ama burası bi kale ve somut bir delil bulana kadar aramayı kesmezler büyük ihtimalle.En azından kaçtıÄ?ının kanıtını bulmamlılar.VE en önemli noka beni gölgelerde bulamazlar diyen bi hırsız zaten ölüdür.
"Ã?nce izimi kaybettiririm, sonra yalnız bir askeri öldürüp kılık deÄ?iÅ?tiririm, gerisi kolay..."
Farkedildikten sonra yanlız bir asler bulmak zor çünkü alarma geçeceklerdir.Buldun diyelim,tetikte olacaktır.öldürdün diyelim,zaten kaleye giriÅ? ve çıkıÅ?ları kapatmıÅ? olacaklardır.
"Yangın çıkarırım, dikkatler oraya yoÄ?unlaÅ?mıÅ?ken ben de kolaylıkla kaçarım."
Ä°Å?e yarayabilir ama yi bir komutan yutmaz bu numarayı.
"Vakit gece nasıl olsa, kumandanı gafil avlayıp rehin alırım. Hatta mümkünse karısını rehin alırım, daha az sorun çıkarır. Kimse bir Å?ey yapamadan kaleden rehineyle beraber çıkarım. Ona ne yapacaÄ?ıma daha sonra karar verebilirim..."
Bu sadece ölümü geciktirmek olur.Hele zaten komutan karısından kurtulmayı düÅ?ünüyorsa ...
"Bir hırsız olsam da, kılıç kulanmada da üstüme yoktur. Kaçacak fırsatı bulana kadar dövüÅ?ürüm!"
Uhhh.yorum yok.arkdaÅ? cengaver bırakın savaÅ?arak ölsün.Bi kale dolsuu adam.
"Böyle zamanlar için sakladıÄ?ım parÅ?ömenimi okurum ve..."
En mantıklısı ama umarım ve'den sonraki kısmı mutlu biter.Ã?ünkü iÅ?in ucunda parÅ?ömeni okuyamamakta var... |
_________________ http://karatoprak.org/ |
|
Back to top |
|
|
Quel-Shin
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Mar 16, 2005 10:34 am |
|
|
Back to top |
|
|
KraynS
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Mar 16, 2005 10:59 pm |
|
"Gölgelere karıÅ?ıp ortalıÄ?ın yatıÅ?masını ve kaçmak için uygun zamanı beklerim. Beni gölgelerde kimse bulamaz!"
Bende bunu seçerim zaten bir drowa bu yakıÅ?ır... |
|
|
Back to top |
|
|
KUTBILTUNGA
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 04, 2005 7:30 am |
|
Eninde sonunda kıçlarının tutuÅ?maması için herkez yangını söndürmeye gideceÄ?ine göre,bir kenarda oturur,yangına koÅ?uÅ?turan pervaneleri keyifle izler ve 'Oh!...'çekerim.Meydan boÅ?lınca gölgeden,serinden en yakın ve en uygun çıkıÅ?a yönelirim...
Loncanın en iyi ajanıyız ulan k..çımız deÄ?erli!Kılıç,parÅ?ömen,arobasi felan sakat baba,emekliliÄ?i de düÅ?ünmek lazım... |
_________________ Yalnız geldik dünyaya;yalnız yürürüz yollarda.Bitmez yollar bizimdir;biziz kırılmaz irade gücünü yalnızlıktan alan. |
|
Back to top |
|
|
|
|