Author |
Message |
Xeyna_Inferno
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Mar 14, 2005 3:36 am |
|
" Aaa ne kadar güzel ve büyük bir baltan var. Sen bu baltayı saÄ? elinden sol eline atabiliyormusun? Yok canım yapamazsın... Yoksa yaparmısın? BEnce yapamazsın... " Diyerek gaz veririm sonra topuk... |
_________________ Ä°sim : Xeyna Inferno
Irk : Ä°nsan
Sınıf : Fighter
Favori Silah: Katana
Boy : 1.82
Kilo : 60
YaÃ…? : 28
Yönelim : Choatic Evil |
|
Back to top |
|
|
Artemis Entreri
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jul 05, 2005 12:25 am |
|
Hahahah çok haklısın bu benim düÅ?ünemediÄ?im bir nokta ama verdiÄ?in örneÄ?e bakacak olursak, insanlar o kadar onursuz deÄ?ilki yere düÅ?en bir paraya aç gibi saldırsınlar. Yani bu günümüzde bile böyle deÄ?ilken onur kavramının geçmiÅ?te daha büyük boyutlarda olduÄ?unu düÅ?ünüyorum. Yani kendi açımdan düÅ?ünürsek, aç dahi olsam yere düÅ?en paralara aç kurtlar gibi saldırmam, yani sonuç olarak insanım öyle deilmi...
Heh, paraları saçtın dielim ve insanlarda bunu kapıÅ?tı... Sonra ? |
_________________ Been there. Seen that. Got the scars. |
|
Back to top |
|
|
Erondell
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jul 05, 2005 12:31 am |
|
Abi aslında kolayı var....
Elemana kemerindeki cüce birası matarasını kapaÄ?ı açık olarak uzat ve kokusunu alsın, o zaten yamulmuÅ? bir Å?ekilde mataraya doÄ?ru bakarken furlat havaya! Bakalım seni mi düÅ?ünüyo dökülmeye yüz tutmuÅ? matarayı mı.... Abi cüce bu yani bira... DüÅ?ünsenize cennete girmek için bir neden onlara.. Bira içmek |
_________________ <div>Karanlık, IÅ?ık ile dost olduÄ?unda savaÅ?lar kansız bir Å?ekilde yapılacak.....</div> |
|
Back to top |
|
|
feanin
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 11, 2005 8:21 pm |
|
abi iyide ben kızgın bir cüceyle savaÅ?maktansa onursuz olmayı tercih ederim,valla aklıma gelen tek Å?ey "zırhını kendinmi yaptın?çok kalietli gözküyo" diyip o kısa aptallaÅ?ma süresinde tabana kuvvet koÅ?mak olur,cüceler kısa mesafede iyi koÅ?arlar ve kısa bacakları onlara dez avantaj saÄ?lar. |
_________________ "Sadece zayıflar,büyülü eÅ?yalara ihtiyaç duyarlar"
Raistlin Majere |
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun Dec 11, 2005 10:37 pm |
|
feanin wrote: |
abi iyide ben kızgın bir cüceyle savaÅ?maktansa onursuz olmayı tercih ederim,valla aklıma gelen tek Å?ey "zırhını kendinmi yaptın?çok kalietli gözküyo" diyip o kısa aptallaÅ?ma süresinde tabana kuvvet koÅ?mak olur,cüceler kısa mesafede iyi koÅ?arlar ve kısa bacakları onlara dez avantaj saÄ?lar. |
Arkadan kafana girecek bir dwarven throwing +3 ile feleÄ?ini Å?aÅ?ırırsın bence . Hele bir cüceyi aptallaÅ?ma seviyesine indiremezsin o da sana zırhını överek "Evet ya abi, güzel olmuÅ? mu?" diyecek deÄ?il herhal.
�ldürmem ulan Cücelerimi!! .
Ã?LDÃ?RTMEEEM |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
barabus
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 11, 2005 11:18 pm |
|
valla hem cüce hemde kızmıÅ?sa biraz zor kaçarsınız tamam ondan hızlı koÅ?abiirsiniz ama adamlar dikkafalı peÅ?inizi asla bırakmazlar
bence nerede görürseniz görünyüksek bi yere çıkın ama dikkat edin aÄ?aç olmasın bu çünkü keserler fark ederlerse hiç affetmezler, ama tırmanmak zorunda kalacaÄ?ı bi yerse ( daÄ? tepe vb.) o zaman belki durabilirler yada bi noktaya geldiktensonra bakın arkanıza tırmanıyosa taÅ? falan atın sonrada tepeden yuvarlanan bir cüce nasıl görünür onu seyredin |
|
|
Back to top |
|
|
feanin
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 11, 2005 11:32 pm |
|
abi zaten öldürürüz demiyoruz cüceleri,bak ben fırlatma baltasını hiç düÅ?ünmemiÅ?tim ,kaçamicaz ozaman,abi zaten zeki bir insan bi cüceyi sinirlendirmez,he olduda sinirlendirdin,yapabileceÄ?in çok az Å?ey var |
Raistlin Majere |
|
Back to top |
|
|
mefistofeles
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 12, 2005 12:04 am |
|
cüce dedin mi bir durup bakıcaksın ne olur ne olmaz
Å?incik eÄ?er bir cüceden kaçarsam göle doÄ?ru kaçıcan yada denize yada en azından yüksek bir yere ... |
|
|
Back to top |
|
|
MaNiak
Gölge Ustası
|
Posted:
Mon Dec 12, 2005 1:03 am |
|
arkadaÅ?ım bir cüceden kaçmıcan gönlünü yapıcan ne derse he dicen sakinleÅ?tiricen baÅ?ka yolun yok
ha yok sakinleÅ?miomu ozaman sana kolay gelsin ben Å?u gölge senin bu gölge benim saklanır takılırım |
|
|
Back to top |
|
|
Gwindor
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 12, 2005 4:32 am |
|
Yok yok en mantıklısı ya denize ya göle gitmek veya bi binek falan bulup binmek derim. Olmadı ormanada girebiliriz, orda kamufle olunca bulması daha zor olur |
|
|
Back to top |
|
|
Slach
Gölge Ustası
|
Posted:
Mon Dec 12, 2005 5:27 am |
|
Sanırım koÅ?arak yeterli bir cevap olacaktır. kalabalık arasında çabuk biriyseniz- ki hırsızların öyle olması gerekir, - cüce enli bir insan olacaÄ?ından yakalanma Å?ansınız düÅ?ük olacaktır. |
_________________ Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı Å?amatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim? |
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Tue Dec 27, 2005 2:40 am |
|
slach wrote: |
Sanırım koÅ?arak yeterli bir cevap olacaktır. kalabalık arasında çabuk biriyseniz- ki hırsızların öyle olması gerekir, - cüce enli bir insan olacaÄ?ından yakalanma Å?ansınız düÅ?ük olacaktır. |
O dediÄ?ini yapman için önce bir "escape artist" yapman gerekecektir.
Ve cüceler enlidir diye hızlı koÅ?amaz diye birÅ?ey yok, karÅ?ındaki bir barbarda olabilir. Fast Movement ile milleti devire devire yakalar seni. |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
MaNiak
Gölge Ustası
|
Posted:
Tue Dec 27, 2005 5:12 am |
|
ben cüceden kaçmak çözümmü orda tıkanıyorum be abi yani tamam kaç kaçabiliosan da sonu yokki beah |
|
|
Back to top |
|
|
FrontsideAir
Gölge Ustası
|
Posted:
Wed Dec 28, 2005 6:49 am |
|
|
Back to top |
|
|
feanin
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 29, 2005 1:33 am |
|
ya iÅ?in içinde fırlatma baltası olmasa,iÅ? daha kolay olucakta,fırlatma baltası iÅ?i bozuyo,ya gerçi hırsızların dexteritysi fazla olur reflex save ide iidir,vurulması zor olur die düÅ?ünüyorum,gerçi cüceden bahsedioruz ne olucaÄ?ı belli olmaz,bunu denemeden bulamayız diorum ben |
Raistlin Majere |
|
Back to top |
|
|
|
|