Genç Büyücü Maltahen bir rüyada gibiydi. BomboÅ? yollar, bomboÅ? evler, tek bir ses bile duyulmayan yaÅ?lı orman. Bilinçsizce bir süre yürüdü ve sonra olduÄ?u yerde durdu. Kafasını göÄ?e doÄ?ru kaldırdı ve birÅ?eylerin olmasını bekledi. HerÅ?ey ne kadar basit ne kadar deÄ?ersiz gözükmekteydi. Yüksek sayılamayacak bir sesle baÄ?ırdı duyulamama kaygısı yoktu ' Sen her kimsen hakettiÄ?imi almaya geldim, sınanmaya hazırım. Bunu alana kadar da burda bekleyeceÄ?im '. Birkaç dakika bekledi hiçbirÅ?ey olmamıÅ?tı. Ä°lk sınav sabırdan olmalı diyerek bulunduÄ?u yere oturdu, konsantre oldu ve beklemeye baÅ?ladı Yarı elf...
//NOT:YaptıÄ?ın baÅ?vuru buradaki arÅ?ivlerde bir yer edinecek .bu sebeple hangi sınavı almak istediÄ?ini belirtmen gerekirdi.Irkının yarıelf snıfının da büyücü sınavı olduÄ?unu biliyorum neyse ki.gerekli düzeltmeleri yaptım...//ELDARÄ°N
Heryer o kadar sessiz o kadar sessizdi ki evlerden birinden çıkan ufak bir hareketlilik Maltahen i hemen o tarafa doÄ?ru yönlendirdi.BomboÅ? kaldırımlardan ilerlerken bir taraftanda sesin kime ait olduÄ?unu bulmalıydı.
Eve dÄ?ru yaklaÅ?tı karı kırık kapıyı hafifçe ileri itti.İçerisi tozdan ve pislikten geçilmiyordu nerdeyse.Cüppesinin katlarını diz hizasına kadr kaldırdı.İçeri odoÄ?ru bir adım attı.
hiçbirÅ?ey...Koca bir hiçbirÅ?ey.içeride bir canlının olmasını umuyordu ama yıkık bir evdi iÅ?te.ardından baÅ?ka bir evden gelen baÅ?ka bir ses duydu.Ã?ekik gözleri bir anda o tarafa doÄ?ru bakmıÅ?tı.Pencerenin arkasından birÅ?eylerin hareket ettiÄ?ini görmüÅ?tü.Hızla arkasını dönerek o tarafa yönlendi.
O an kendi kendine birÅ?ey daha düÅ?ündü.
"Belki sende bütün bu köy gibisn.Koca bir hiç...Yıllarını boÅ?una büyüye adamıÅ? beÅ? para etmez birisi sadece..."
Maltahen bu düÅ?ünceler içersinde yüzyıllardır zamana eÅ?lik etmiÅ? yaÅ?lı ormana bakındı...İçeriden uÄ?ultular geliyordu.kulak tırmalayıcı uÄ?ultular.Artık birielriyle karÅ?ılaÅ?mak istiyordu...Dost ya da düÅ?man ama
Sınavı çoktan baÅ?lamıÅ?tı...
NOT:Msn imi biliyorsun General belirlenen günde halledelim sınavını...
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum