ArkadaÅ?lar ha gayret Å?u rp yi bi ayaklandıralım.Daha yapmamız gerekenin %1 ini yapmıÅ? deÄ?iliz.
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Posted:
Sun Jan 30, 2005 11:08 pm
Eldarin çok haklı.Ben bu rpde eÄ?leniyorum ve baÅ?arılı olacaÄ?ımıza inanıyorum,fakat durgunluÄ?un kötü birÅ?ey olduÄ?unu anlamıÅ? bulunmaktayım..
_________________ Gözlerimi kapadım ve geçmiÅ?i hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
SöylediÄ?imde Å?arkımı unutulmadı sözlerim
Å?arkılara konu olmuÅ? zaferlerim,hatÄ
Karakterim Corellon inananı bir elf rahibidir. Oyununuza katılmak istiyorum. Bir rahip olarak dualarımla ve kılıcımla size destek olmaya çalıÅ?acaÄ?ım. Oyununuza uygun bir giriÅ? yapmaya çalıÅ?acaÄ?ım. Oyundaki bir arkadaÅ?la bu konuda biraz konuÅ?tum. Eski bir tanıdık olabileceÄ?imi söyledi. Yeminer buna itiraz etmezse bu Å?ekilde baÅ?lıyorum Å?imdi.
_________________ ArayıÅ?ım kutsal ıÅ?ıÄ?ı bulana kadar sürecek, karÅ?ıma ne çıkarsa çıksın.
Posted:
Sun Jun 19, 2005 8:40 pm
Evet bitti,herkese rp hayatında baÅ?arılar diliyorum cümleten
_________________ Gözlerimi kapadım ve geçmiÅ?i hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
SöylediÄ?imde Å?arkımı unutulmadı sözlerim
Å?arkılara konu olmuÅ? zaferlerim,hatÄ
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum