Author |
Message |
Eldarin_

|
Posted:
Tue May 03, 2005 4:22 pm |
  |
Ufak bir hatırlatma yine;
Kale büyü yoluyla korunuyordu gakat bunu sadece dıÅ? surlar açısından ayarlamıÅ?tım.Onun dıÅ?ında çıÄ?lıkların kalesini incelerseniz zamanında Hellfire ın kalenin üstünden uçarak içeriye girdiÄ?ini de görürsünüz.Bu durumda yerin altına herhangi bir koruma yapmaları çeliÅ?ki oluÅ?tururdu.
Bunun dıÅ?ında en önemli sebepte Raistlin in benim aklıma gelmeyeni uygulaması.Bu sebeple büyü iÅ?e yaradı.
Ve yine söylüyorum.Raistlin in dediÄ?i doÄ?ru.Dm in düÅ?ünmediÄ?ini düÅ?ünmek herzaman daha faydalı olacaktır(mantıklı olduÄ?u sürece).Ayrıca benim düÅ?ünemediÄ?imi akıl etmeniz daha çok hoÅ?uma gider onu da belirteyim . |
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü |
|
Back to top |
  |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Tue May 03, 2005 4:49 pm |
  |
Ama ama Hellfire inancı sayesinde o Å?ekilde girebilmiÅ?ti diye düÅ?ünmüÅ?tüm ben. Vay bee kalenin altı savunmasızmıÅ? hakkaten de demek... Gerçekten Å?aÅ?ırdım. Kalenin altında mahzenler yok mu peki.. Onların duvarları da kolayca sise dönüÅ?ebiliyo mu ? |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
  |
 |
CHANGES
BaÅ?büyücü

|
Posted:
Tue May 03, 2005 4:49 pm |
  |
Sevgili Firble,
Ä°nanın sizinle Apocalypse in öÄ?retileri hakkında konuÅ?mak isterim.Tadir edersiniz ki bugünlerde bir yardım organizasyonu için tapınaktan uzaktayım. Ama yolculuktan dönüÅ?üm uzun sürmeyecektir.O zaman sizi Lordumun mabedinde misafir etmekten mutluluk duyacaÄ?ım.
Saygılar
Dharmon Brenne
Prophet of Apocalypse |
_________________ "We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion" |
|
Back to top |
    |
 |
Eldarin_

|
Posted:
Tue May 03, 2005 5:02 pm |
  |
son mesajımda neler olup bittiÄ?ini belirttim Firble .kalenin altı mevzuu hani...
Ha çıÄ?lıkların kalesinde inancı sayesinden geçme olayı tekslerde tam olarak net bir biçimde belirtilmemiÅ?(aynı Å?ekilde alttan girme olayı da).O yüzden o kısmını kendim tamamladım. |
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü |
|
Back to top |
  |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Tue May 03, 2005 5:08 pm |
  |
Ä°yi yapmıÅ?sın boÅ?lukları doldurmanın gerekli ve zevkli : ) olduÄ?unu bir ozan olarak biliyorum...
Sayın peygamber oldukça iyi niyetli amaçlarla yaptıÄ?ınızdan kuÅ?ku duymadıÄ?ım seferinizde size baÅ?arılar dilerim. Ancak davetinizi ne kadar kabul etmeyi çok istesem de üzülerek bunun mükün olmadıÄ?ını belirtmek durumundayım. Å?u anda ne yazık ki diyarların madde boyutuna geçiÅ?im kadim kurallarla sınırlanmıÅ? durumda.. Ã?ok sınırlı bir geçiÅ? olanaÄ?ına sahip olsam da bu bırakın sizin tapınaÄ?ınıza kadar gitmeyi kendi tapınaÄ?ımda bile istediÄ?im gibi dolaÅ?mamı engelliyor. Yoksa sizin tapınaÄ?ınızda sizinle sohbet etmeyi çok isterdim. Tıpkı ZAMANında karanlıktan güç alan baÅ?ka bir tanrının Lord Oren in tapınaÄ?ında onun paladinleri ile yapmıÅ? olduÄ?um sohbet gibi... |
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
  |
 |
KraynS
Kullanıcı

|
Posted:
Tue May 03, 2005 7:55 pm |
  |
ArkadaÅ?lar 3 gündür rp ye katkı yapamamıÅ?tım bu konu hakında üzüntülerimi dile getirmeyi kendime bir borç bildim.Ä°nternete babamın Å?irketinden giriyorum.Ã?ünkü 1 sene içinde 2 tane pc bozdum * * ondan ewime pc alınmıyor ve nete ewden giremiyorum.BU nedenden haftasonları giremiyorum.Dünde bir sınawım wardı ondan giremedim,rp yi yawaÅ?lattıÄ?ım için özür dilerim.
Krayns=Morrigan |
|
|
Back to top |
   |
 |
Raistlin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

|
Posted:
Tue May 03, 2005 8:09 pm |
  |
Firble wrote: |
Ä°yi yapmıÅ?sın boÅ?lukları doldurmanın gerekli ve zevkli : ) olduÄ?unu bir ozan olarak biliyorum...
Sayın peygamber oldukça iyi niyetli amaçlarla yaptıÄ?ınızdan kuÅ?ku duymadıÄ?ım seferinizde size baÅ?arılar dilerim. Ancak davetinizi ne kadar kabul etmeyi çok istesem de üzülerek bunun mükün olmadıÄ?ını belirtmek durumundayım. Å?u anda ne yazık ki diyarların madde boyutuna geçiÅ?im kadim kurallarla sınırlanmıÅ? durumda.. Ã?ok sınırlı bir geçiÅ? olanaÄ?ına sahip olsam da bu bırakın sizin tapınaÄ?ınıza kadar gitmeyi kendi tapınaÄ?ımda bile istediÄ?im gibi dolaÅ?mamı engelliyor. Yoksa sizin tapınaÄ?ınızda sizinle sohbet etmeyi çok isterdim. Tıpkı ZAMANında karanlıktan güç alan baÅ?ka bir tanrının Lord Oren in tapınaÄ?ında onun paladinleri ile yapmıÅ? olduÄ?um sohbet gibi... |
Hmm o halde bir ara gelip seni diriltelim Firble, böylece artık anlamsız faaliyetlerini bir kenara bırakıp KAOS'a katılırsın ve doÄ?ru yolu bulursun...
Zaman saman gibi saçmasapan ve iÅ?e yaramayan kavramları savunmaya çalıÅ?arak kendini yormazsın... |
_________________ That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power |
|
Back to top |
   |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Tue May 03, 2005 8:18 pm |
  |
Lordum cömert teklifiniz beni Å?aÅ?ırttı ama bunu kabul edebilme durumumla ilgili ciddi Å?üphelerim var.. Her ne kadar Efla gibi ZAMAN ın en önde gelen bilgelerinden birini yanınıza çekmiÅ? olsanız da beni çekmeniz Efla ya göre bile biraz daha nasıl desem zor olacak gibi geliyor. Hem ben buna benzer birkaç deneyim de yaÅ?amıÅ?tım daha önce.. Acı ve intikam tüm benliÄ?imi kaplamıÅ?ken bile Lord Firana katılmamıÅ?tım örneÄ?in... Katliam ve yıkım bunlar bana çok uzak kavramlar.. Bir ozan olarak acı çektirdiÄ?im tüm insanların çektikleri acıları ben de hissediyor ve paylaÅ?ıyorum. Hatta bazen acı çektirmediklerimin de.. Bu belki bir güç belki zayıflık ama böyle... Kaos belki desteklediÄ?im bir kavram olabilir çok uç bir noktaya gelmediÄ?i sürece ama bu sanırım temsil ettiÄ?iniz kavramlardan tek olumlu bakabileceÄ?im kavram... O nedenle beni diriltmenizin ne kadar sizin temsil ettiÄ?iniz kavramlara hizmet edeceÄ?inizden emin deÄ?ilim. Her ne kadar bir tanrı bilgeliÄ?ine sahip sizin bakıÅ? açınız göre olabilecekleri tahmin yeteneÄ?im çok daha sınırlı olsa da.. |
|
|
Back to top |
  |
 |
Raistlin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

|
Posted:
Tue May 03, 2005 8:34 pm |
  |
Elbette yapılan her hareketin bir amacı vardır... Eskiden kasabanın yok oluÅ?una yol açmıÅ? ve Å?ovalyelerin dostu olarak bilinen bir kahramanın ruhu ile bir çok Å?ey yapılabilir... Hatta ruhuna bile ihtiyaç yok, kılıÄ?ına girmek bile yeterli...
Ve merak etme, eÄ?er tapınak böyle bir Å?eye kalkıÅ?ırsak NÃ?TR bir tanrı olan Azalin'den çok ikna edici yöntemler kullanabilirim  |
_________________ That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power |
|
Back to top |
   |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Tue May 03, 2005 9:27 pm |
  |
KılıÄ?ıma girmeyi istemeniz durumunda sanırım yapabileceÄ?im bir Å?ey yok lordum.. Å?u anda hala yaÅ?amaya devam eden ve bir kiÅ?inin ben olup olmadıÄ?ını ayırt edebilecek sadece Efla var sanırım belki bir de Galadlirim. Ä°kisi de bu konuda bir Å?ey yapmamayı tercih ederler sanıyorum.
Ancak ruhumu kullanma elbette kadim kurallar bazı Å?eyleri istemsizce bana yaptırabilir. Ama Lord Firan ın bir zamanlar benim iyi bir dostum olmasının ve ruhumun neredeyse onun varlıÄ?ını oluÅ?turan duygulara esir düÅ?ecek durumda olmasının elbette avantajları vardı.
Å?u anda bu durumda deÄ?ilim. Lordumun boyutu pek çok açıdan benim ait olduÄ?um yer.... DiÄ?er açılardan olan eksikler de.... O kadar sorun deÄ?il.... Kısacası bir zamanlar Lord Firana olduÄ?umdan çok daha uzaÄ?ım sanırım size...
Ama beni kullanmak isterseniz elbette sizin gibi ilahi bir güce karÅ?ı koymamın son derece zor olduÄ?unu kabul ediyorum. Yine de sanırım zayıf varlıÄ?ımın katliama ve yıkıma hizmet etmeye sonuna kadar karÅ?ı koyacaÄ?ını sanırım siz de tahmin ediyorsunuz. |
|
|
Back to top |
  |
 |
Xeyna_Inferno
Kullanıcı

|
Posted:
Wed May 04, 2005 6:18 pm |
  |
ArkadaÅ?lar RP yi yavaÅ?lata bilirim bu nedenle sizden Å?imdiden özür diliyorum. Artık eskisi kadar sık giremiyorum. AskerliÄ?imizin son günleri biraz sıkıstırıyolar. Benim yerime Eldarin yada raistlin karakterimi yönetebilir. Tekrar özür diliyorum arkadaÅ?lar... |
_________________ Ä°sim : Xeyna Inferno
Irk : Ä°nsan
Sınıf : Fighter
Favori Silah: Katana
Boy : 1.82
Kilo : 60
YaÃ…? : 28
Yönelim : Choatic Evil |
|
Back to top |
    |
 |
Andero
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

|
Posted:
Sat Jun 18, 2005 8:11 pm |
  |
Ya arkadaÅ?lar, Xeyna_Inferno ve Black_Rider, bakıyorum da son birkaç mesajdır son derece eÄ?lenceli ve Å?akalaÅ?ma yoluyla da olsa atıÅ?malar devam ediyor. Aslında okuması eÄ?lenceli ama bunun bir sonu gelecek mi merak ettim açıkcası zira burası rp üzerine tartıÅ?ma baÅ?lıÄ?ı.
Bir de xeyna, ya kaotiksin gizliden vursana ne beyan ediyosun herkese  |
_________________ Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself. |
|
Back to top |
  |
 |
Andero
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

|
Posted:
Fri Jun 24, 2005 8:42 pm |
  |
ArkadaÅ?lar p.tesi akÅ?amına kadar internete girebilme ihtimalimin 0% olduÄ?u bir yerde olacaÄ?ımdan buralarda yokum. Fazla bir Å?ey olmayacaÄ?ını ümit ediyorum ne de olsa hafta sonları fazla ilerlenmiyor. Hepinize iyi eÄ?lenceler. |
_________________ Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself. |
|
Back to top |
  |
 |
|
|