Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Fhaerz' de Cinayet---Lonca Yıkılıyor---(RP EkranÄÂ
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Fhaerz' de Cinayet---Lonca Yıkılıyor---(RP EkranÄ View next topic
    View previous topic
    Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
    Author Message
    Artemis Entreri
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Jun 29, 2005 4:08 am Reply with quoteBack to top

Bu tür insanlardan nefret ederim. Sürekli olarak konuÅ?urlar, karÅ?ısındakine emirler yaÄ?dırırlar ve size bir pislikmiÅ?siniz gibi davranırlar. EÄ?er çıkarlarıma uysaydı onu temizlerdim, ama adam iyi para ödüyeceÄ?ini söyledi. Yoksa burda olmazdım. Adamın üstüne sinmiÅ? ter ve alkol kafası düÅ?üncelerimi daÄ?ıtıyordu. Bu adamın karÅ?ısında her zaman tetikte olmak lazım. Size en dalgın ve sarhoÅ? gözüken anlarında bile çok dikkatli olabiliyor. Sinsi bir gülümse ( en sevdiklerimden) fırlattım . Konsantre oldum ve doÄ?ru kelimeleri seçmeye çalıÅ?dım.

"Bir hafta zaman istiyorum. Temiz iÅ? olacak. Ä°stersen kaza süsü verebilirim, ya da istersen iÅ?i bir baÅ?kası yapmıÅ? gibi gösterebilirim. Orridge'in öldüÄ?üne dair kanıt bir hafta içinde elinde olacak. Ve karÅ?ılıÄ?ında...

diyerek bir süre bekledim söylediklerimi hazmetmesi için, sonra gülümsememi geniÅ?leterek devam ettirdim...

...bıçaÄ?ını isterim.
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN Messenger
    Lord Necros
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Mon Jul 04, 2005 11:19 pm Reply with quoteBack to top

Arka mahalleye girmelerine raÄ?men Kath'ranis'in içindeki umut kırıntıları hala yerlerini muhafaza ediyordu...ta ki malikaneyi görene kadar!

"Malikane mi? Bu mu?"

Kath'ranis hayal kırıklıÄ?ını gizleyemiyordu. Açıkçası hiç de böyle bir yer düÅ?ünmemiÅ?t. Dudaklarını büken Kath'ranis, önce evi sonra da çevresini kolaçan etti.

"Buranın görüntüsünü sevmedim."

Omuzundaki baykuÅ? da uÄ?ursuz bir uÄ?ultuyla ona katıldıÄ?ını belli etti. Kendini toparlamaya çalıÅ?tı Kath'ranis. BuçukluÄ?u kırmak istemezdi. Ama bu tekinsiz yerde de savunmasız olmamak iyiydi.

"Pekala küçük dostum, hadi içeri girelim." dedi druid gülümseyerek. Bir yandan da pelerinine sıkı sıkı sarındı ve saÄ? elini solundaki palanın üzerine koydu.

Power demands sacrifice.
    Back to top View user's profileSend private message
    Eldarin_

PostPosted: Mon Jul 04, 2005 11:31 pm Reply with quoteBack to top

Artemis Entreri wrote:
    Dikkatlice zehiri masanın üstünden aldım, ve çantamın içine yerleÅ?tirdim. "Seninle iÅ? yapmak güzeldi eski dostum.." dedim ve Mung daha arkasını dönmeden dükkandan çıktım.

Tekrar 'Kızıl Dudak' denen yere gittim. Geri dönüÅ? uzun ve yorucuydu. Bir müÅ?teri edasıyla genel evin içine girdim. Pez.....'e Selenda'yı -(sabah konuÅ?tuÄ?um kadının ismiydi bu)- sordum.

GiriÅ?teki eleman ,Selenda nın içerde olmadıÄ?ını, yarım saat içersinde gelebileceÄ?ini söyledi...

Ã?rümcek aÄ?ı büyücünün önündeki yarım çember üzerinde birbiri üzerine atlaya atlaya içerde kalan herkesi yapıÅ? yapıÅ? bırakırken buradan kurtulmayı da neredeyse imkansız kılıyordu.içeride kalanlar ise bir taraftan nefes almaya çalıÅ?ırken diÄ?er yandan aÄ?ın yapıÅ?kan etkisinden kurtulmaya çalıÅ?maktaydılar.

Masasından dıÅ?arıyı beklenti içinde izleyen bir baÅ?kası, meÅ?aleleriyle yolun sonundan gözüken güvenlik güçlerini görmesiyle beraber dıÅ?arı çıktı.Bu sırada;

"Lanet yolcular, bikaç gün kodeste tıkılında buralarda nasıl davranılması gerektiÄ?ini öÄ?renin. BaÅ?belaları!!!Lanet olsun sizlere..."

Adam hızla dıÅ?arı çıktı bu sırada eliyle abartılı biçimde suçluların içeride olduÄ?unu göstermekteydi.

Jenna olayın Å?okundan yeni yeni kurtulur gibiydi.Valeros okunu örümcek aÄ?larının arasında ilgisiz bir noktaya attıktan sonra ona bakmakta olduÄ?unu gördü.

"Buradan gidin!" dedi orta sesle. "sizi suçlarlar..."

Bir taraftanda Valeros a yakın olan duvarın dibindeki gizli giriÅ?i göstermekteydi.

Ardından sylvos ile korucuya bakındı.

"Sizde!!! Hadi!!!"

Gnom ise korucu daha ne olduÄ?unu anlayamadan onun elinden kurtularak hanın dıÅ?arsına doÄ?ru koÅ?maya baÅ?ladı.

Å?imÅ?ek in elinde bıçak ve keseler kalmıÅ?tı...

PostPosted: Mon Jul 04, 2005 11:53 pm Reply with quoteBack to top

Necros_Spellweaver wrote:

"Malikane mi? Bu mu?"

"Buranın görüntüsünü sevmedim."

Omuzundaki baykuÅ? da uÄ?ursuz bir uÄ?ultuyla ona katıldıÄ?ını belli etti. Kendini toparlamaya çalıÅ?tı Kath'ranis. BuçukluÄ?u kırmak istemezdi. Ama bu tekinsiz yerde de savunmasız olmamak iyiydi.

"Pekala küçük dostum, hadi içeri girelim." dedi druid gülümseyerek. Bir yandan da pelerinine sıkı sıkı sarındı ve saÄ? elini solundaki palanın üzerine koydu.

Buçukluk druid in böyle bir tepki vereceÄ?ini düÅ?ünmüyordu.Neyse çokta önemli deÄ?ildi.
    Kapıya doÄ?ru yaklaÅ?tı. cebindeki anahtar yıÄ?ınını çıkartarak birkaçını kullandı ve kapının kilitlerini açtı.

İçeriye berbat bir koku hakimdi. Etraftaki düznsizlik druid in baÅ?ını döndürecekti neredeyse. Etrafta çeÅ?itli alet edevat takımları, yiyecek içecekler, kirli yahut temiz giysiler hep içiçeydiler. köÅ?ede bir buçukluk daha yatmaktaydı iÅ?te orada.

Helly druid e utangaç bir bakıÅ? fırlatı, uzun saçları birbirine karıÅ?mıÅ?, kıvır kıvırdılar.

"etrafın daÄ?ınık olduÄ?unu düÅ?ünebilirsin. aslında bunun sebebi benim ablam ve teyzem. bir iki hafta önce evden ayrıldılar. onlar ayrılınca evde bu hale gelicerdi iÅ?te. çokta temiz yaÅ?adıÄ?ımız söylenemez. annemle ablam evi derleyip toplardılar. onlar aslında ayrılırken haklıydılar.annemle ablam gerçekten iyi insanlardır. onlarla bi tanıÅ?sanız gerçekten tanıÅ?tıÄ?ınıza memnun kalırsınız.zaten onlarda yeni insanlarla tanıÅ?maktan daima memnun olurlar.hatta sizi onlarla bi Å?ekilde tanıÅ?tırmam lazım.ama önce onların buraya gelmesi gerek. ya da biz ormanlara geri dönmeliyiz.ama biz ormanlara dönemeyizki. bizi ordan attılar.Ormandaki ahali hiç paylaÅ?maktan anlamazlar.ortak paylaÅ?ım gibi birÅ?ey yoktur ormanda yaÅ?ayan ahalide.ve annemlerde ormanlardalar Å?imdi.Sanırım bütün suç bizim fazlaca pasaklı olmamızdan kaynaklanıyor aslında. Eee Å?eyyy...seni sıkmıyorum deÄ?il mi??"

Bu sırada ileride toz yıÄ?ınının yanına eski bir halıyı toplayarak buranın içinde kıvrılmıÅ? yatan buçukluk baÅ?ını ilgisizce kaldırdı.

"Heyy. Helly...seni gerizekalı...bugün ne kadar iÅ? yaptın söyle bakalım."

Ses Helly ninkinden daha kalındı fakat bir buçukluÄ?un sesi ne kadar kalın olabiliyorsa ancak o kadar.

Helly lafları aÄ?zında büzüÅ?türüp karıÅ?tırmaya devam etti.aÄ?zından anlaÅ?ılamayan homurtular çıkıyordu.En sonundaKath' ranis e döndü.

"Buyur Remar" dedi ilerideki çökmüÅ? koltuÄ?u göstererek.

"Buyur oturalım. Koltuk sana çökmüÅ? gibi gelebilir ama aslında öyle deÄ?il. biliyorsun biz buçukluklar biraz kısayız. E koltukta oturacak kadar uzayamıyorsakneden koltuÄ?u kendi boyumuza eÅ?itlemeyelim dedik."

Sonra hızla birkaç lafı daha aÄ?zında geveleyiverdi.

"eee Remar...bu arada sana Remar demem canını sıkmıyor deÄ?il mi? Herneyse ne diyecektim. Hah. hikayen nedir? niçin buralara düÅ?tü yolun??"

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Jul 04, 2005 11:57 pm Reply with quoteBack to top

Eldarin wrote:

GiriÅ?teki eleman ,Selenda nın içerde olmadıÄ?ını, yarım saat içersinde gelebileceÄ?ini söyledi...

"Eh.. Bekleriz o zaman... Biliyormusun dün gece onu
    sokakta gördüÄ?ümden beri düÅ?ünü kuruyorum. BaÅ?ka biri ile randevusu
    yoktu deÄ?il mi ?"

PostPosted: Tue Jul 05, 2005 12:02 am Reply with quoteBack to top

Artemis Entreri wrote:
    "Eh.. Bekleriz o zaman... Biliyormusun dün gece onu
    sokakta gördüÄ?ümden beri düÅ?ünü kuruyorum. BaÅ?ka biri ile randevusu
    yoktu deÄ?il mi ?"

"Hmm bu konuda bir bilgim yok bayım. Ama Selenda nadiren boÅ?ta kalır" burada Alroa ya manalı manalı göz kırptı...

"Beklemek istiyorsanız buranın uzaklarında takılın birde. Malum kapının önünde bekleyenler pek hoÅ?umuza gitmez... Hatta bakın ilerde bir taverna var. orda zamanınızı geçirebilirsiniz."

Alroa genelevin 50 metre kadar ileride ' Altın Kılıç Hanı' nın tabelasını görmekteydi. suriçinde bu tip halkın alt katmanına hitap eden tavernalar çok bulunurdu...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jul 05, 2005 12:14 am Reply with quoteBack to top

Bir kaÅ?ımı havaya kaldırdım. Fazla bekletilmekten hoÅ?lanmam... Sonra dıÅ?arı çıkıp adamın bahsettiÄ?i hana bir göz attım. Bu tür hanların durumu daha içeri girmeden, sırf tabeladan bile anlaÅ?ılabilirdi. Bir soluk aldım ve içeri girdim. Sinirlerim gergindi. Handa bir iki sert içki sinirlerimi yatıÅ?tırmaya yeterdi, ancak Ä°Å? yapmadan önce asla içki kullanmam. Bugünlük birayla yetinmek zorunda kalacaÄ?ım sanırım. Birada içkiden sayılmaz ama dimi ?

Sakince hanın kapısını açtım ve içeri girdim...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jul 05, 2005 1:36 am Reply with quoteBack to top

Ozan Å?aÅ?ırmıÅ?tı... Ã?evresine bakındı ve durumu anlamaya çalıÅ?tı... Gerçekten de dikkat etmezlerse baÅ?ları belaya girecekti... Ve Å?uan kıza güvenmek istiyordu...

' Hey büyücü, gitme zamanı ' deyip onu kolundan tutup çekmeye baÅ?ladı, bir yandan da elfe ' EÄ?lenceyi sonraya sakla, nasılsa daha uzun yaÅ?ayacaksın... ' dedi... EÄ?lenceyi kesmesi gerektiÄ?inin farkındaydı, bu da onu üzüyordu...

Büyücüyü çekerken, bir yandan da çapulcuların aÄ?lardan kolay kolay kurtulmamasını istiyordu... Büyücüyü deliÄ?in yanına getirdikten sonra, kızın yanına doÄ?ru, ''aÄ?ların olmadıÄ?ı kenardan" yürüdü. 'TeÅ?ekkürler' deyip kızın yanaÄ?ına bir öpücük kondurdu ve kulaÄ?ına 'yakında yeniden görüÅ?eceÄ?iz' dedi...DeliÄ?e doÄ?ru 'geldiÄ?i yerden' koÅ?maya ve KoÅ?arken elfin ne durumda olduÄ?una bakmaya çalıÅ?tı.

Arpeje baÅ?la, Å?arkıyı söyle

SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Tue Jul 05, 2005 1:42 am Reply with quoteBack to top

Quote:
    "Buradan gidin!sizi suçlarlar..." dedi barmen kız orta sesle.

Burada kanunlar düzgün bir Å?ekilde yürümüyordu belliki..Sylvos bir an beklemeden örümcek aÄ?larının olmadıÄ?ı köÅ?eden masasına doÄ?ru hızlı birkaç adımda vardı..Masanın üstüne bir iki bakır para koydu ve koca kılıcını kınına sokup sırt çantasını sırtına geçirip büyücü ve ozanın yakınındaki gizli giriÅ?e doÄ?ru hızla yöneldi.

Å?ehir onu beklediÄ?i gibi karÅ?ılamıÅ?tı.Ormandaki elflerin anlattıÄ?ından fazlası olduÄ?unu düÅ?ünüyordu Å?imdi.

BaÅ?büyücü

PostPosted: Sun Jul 10, 2005 9:14 pm Reply with quoteBack to top

Kath'ranis yavaÅ?ça uzanarak masadaki kolyeyi ve eline aldı ve inceledi. Belki özel bir iÅ?aret yda bir arma taÅ?ıyor olabilirdi kolye.

Shandris memnuniyetsizce öterken Kath'ranis anlayıÅ?la ona baktı.

"Evet, mecburum. O adamları bulmamız lazım. Bunun yanında buçukluk ve loncası ne kadar kötü Å?eyler yapıtrablirler ki bana? Ona da dediÄ?im gibi Å?ehirde güçlerimin yarısı iÅ?e yaramaz halde."

Kath'ranis dikkatini yeniden kolyeye verdi.

Power demands sacrifice.
    Back to top View user's profileSend private message
    Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum