Author |
Message |
Eldarin_
|
Posted:
Fri Nov 04, 2005 6:11 am |
|
RP yi Kataklizm ile uygun biçimde baÄ?lıyorum arkadaÅ?lar. Katılacak arkadaÅ?lar buraya mesaj atarak kendilerini belli etsinler... |
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü |
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Fri Nov 04, 2005 3:33 pm |
|
Hmmm benim Kataklizm' e katılan bir karakterim zaten var. Sanırım buradaki karakterim askıda kalacak ... |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 04, 2005 10:18 pm |
|
EÄ?er biÄ?r yan görev olacaksa benim karakterim katılabilir. Ancak zaten katılan baÅ?ka bir karakterim bulunmakta. EÄ?er ikisinin karÅ?ılaÅ?mayacaÄ?ı bir RP ise Ozan karakterim ilede oynamak isterim. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
Eldarin_
|
Posted:
Fri Nov 04, 2005 10:25 pm |
|
Olacak eve wicked one da aynı soruyu sormuÅ?tu. Farklı oyunlara farklı karakterler ile katılabilisiniz. Ama aktiflik konusuna önemle deÄ?inmek istiyorum... |
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü |
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sat Nov 05, 2005 4:39 pm |
|
Eldarin wrote: |
Ama aktiflik konusuna önemle deÄ?inmek istiyorum... |
Ayıp ettin D.m' cim. Benim ne zaman rp aksattıÄ?ımı gördün? |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
Eldarin_
|
Posted:
Sun Nov 06, 2005 12:00 am |
|
Eyvallah Sylvos, sende katılıyorsun demektir o zaman . 2 gün daha bekleyeceÄ?im katılımcıları görmek amacıyla;
->Gravenj(Darkgnome)
->Valeros(Wicked_One)
->Sylvos
->Kath'ranis(Necros)
Fingolfin beklemede. Sacho büyücüsüyle katılacak.
Bu arada hikanin özet benzeri versiyonunun bir kısmını RP Alanına attım. Buyrun;
http://www.frpworld.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=94725#94725 |
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun Nov 06, 2005 3:15 am |
|
benim Å?imÅ?ek zaten katılmayacak onun yerine büyücü girecek rp'ye |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |